Sari la conținut

0729864401 Bine v am gasit

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Elena este o fată super ok din toate punctele de vedere, îmi pare rău că a plecat din Focșani. Când a trecut 2 zile pe la noi de sărbători n-am reușit să ne vedem...este corectă, îi place ce face si chiar facă nu e Miss (să vă spun un secret, nici nu trebuie) știe să facă un client mulțumit și asta contează în primul rând. Între una superbă care nu știe ce să facă, nu vrea sau nu poate sau face în silă și una care pune pasiune și interes fără să arate wow, n-aș ezita niciodată să merg la a doua. Pup Elena si poate ne mai vedem! Se fac 5 ani în vară...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Elena este o fată super ok din toate punctele de vedere, îmi pare rău că a plecat din Focșani. Când a trecut 2 zile pe la noi de sărbători n-am reușit să ne vedem...este corectă, îi place ce face si chiar facă nu e Miss (să vă spun un secret, nici nu trebuie) știe să facă un client mulțumit și asta contează în primul rând. ÃŽntre una superbă care nu știe ce să facă, nu vrea sau nu poate sau face în silă și una care pune pasiune și interes fără să arate wow, n-aș ezita niciodată să merg la a doua. Pup Elena si poate ne mai vedem! Se fac 5 ani în vară...

multumesc pt respectul oferit te pup si ne vedem noi 😠da 5 ani 😘😘
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...