Jump to content

gigi de la scularie

Serious Contributor
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

180 Reputatie Excelenta

2 Followers

About gigi de la scularie

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 08/10/1984

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Focsani

Recent Profile Visitors

5,898 profile views
 1. Cu programările așa este, primul venit primul servit, nici eu nu agreez sistemul și m-am păcălit și eu o dată, însă eu când am fost igiena a fost ireproșabilă, am gustat savarina si te asigur că totul a fost impecabil, fără miros sau gust neplăcut, din contră, curată și aranjată. Deci...o să merg să mai verific o dată zilele astea să vedem... Să compari cu altele chiar nu e frumos și aș putea să zic și eu de ele că am fost la amândouă și aș avea ce comenta la fiecare dar nu o fac, deosebirea dintre noi e că eu sunt un gentleman. În rest, spor la treabă!
 2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-full-service-prima-data-in-oras/d5e9e133i63476d2e6307d1gi530ifed.html#&gid=1&pid=5 Căutarea se face după nr de telefon din titlu dar...
 3. Sunat azi, servicii full, 150/250 lei, str. Republicii, pe la piața, protejat sau neprotejat...cum vreau eu cică ... Eu nu vreau deloc in conditiile astea. Neprotejat, deci este clar de evitat. Spor!
 4. Michelle la București, nu vei regreta, mergi cu incredere, am verificat, mi-am făcut damblaua, ii zici ce vrei și te rezolvă dar nu merge din limbi, trebuie sa bagi degetul sau ciocanul că să țâsneasca...baftă!
 5. La ce bunătăți te referi? Cozonac, sărmăluțe, sunculita...? Ai gătit? Te pup, bine ai revenit!
 6. Kristall, nou deschis, 4 stele dar nu stiu dacă sunt de acord cu asta, mai degrabă o pensiune mai discretă
 7. Am observat si eu fenomenul descris mai sus...de la 150...200 chiar 250 lei finalizarea, o panarama pe care o știu de vreo trei ani. Au zis si fetele că de sărbători n-avem ce fute și au băgat în prețuri că deh...face rost băiatul că să dea la buci de Anul Nou. Puțină răbdare colegule, au trecut sarbatorile, vine perioada grea și să vezi ce or sa scada prețurile. Deja a scazut stacheta pe la vreo două...mai așteptăm puțin până vine foamea mare. Deh, economie de piață!?
 8. De evitat, a schimbat pozele, recenzii proaste cum a scris și colegul.
 9. Mai bine Sonia, zic eu, deși nu am încercat
 10. În schimb, e plin publi24 de panarame în turneu prin țară, toate răgăliile ajung pe la noi...din cauza asta nu ai gasit cazare!
 11. În afară că scrie țeapă mai sus, ce vrei să facem, să-ți desenăm?
 12. Marketing bro! A rămas agentu' fără credit pe telefon si incepe preludiul pe site...
 13. Când te-ai apucat de meseria asta trebuia să te gândești. Ce vină are ăla care ajunge la tine si plătește că tu ești ciufută că alți 10 ți-au dat țeapă? Niciuna și dacă ești profesionistă nu-și dă seama de asta. Concluziile le tragi tu...
×
×
 • Create New...