Sari la conținut

0729864401 Bine v am gasit

Postări Recomandate

Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Și eu am aceeași impresie, a fost o programare la altceva...

E cacata pe ea de frica,a disparut de pe forum dupa programarea dupa gratii.
Link spre comentariu
  • Oras:Bacău

Ce e ciudat e ca aceasta noua colega are exact acelasi numar folosit de titulara topicului in februarie in Targu Jiu, nu apare in alta parte. Nu i-a deschis topic, nu a prezentat-o separa, toate elementele duc spre o singura concluzie.

Cat incasezi la fiecare client pe care il are fata?

Putin ciudat. Doar putin. ðŸ˜ðŸ˜‰

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava

Ce e ciudat e ca aceasta noua colega are exact acelasi numar folosit de titulara topicului in februarie in Targu Jiu, nu apare in alta parte. Nu i-a deschis topic, nu a prezentat-o separa, toate elementele duc spre o singura concluzie.

Cat incasezi la fiecare client pe care il are fata?

fereasca dumnezeu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Link spre comentariu

Putin ciudat. Doar putin. ðŸ˜ðŸ˜‰

🤣🤣🤣🤣ce e ciudat?foloseste un nr care eu nu il folosesc ,si nu vad nimic ciudat in faptul ca am anuntat ca am colega,sunt persoane care ma stia singura si e bine sa stie ca mai e cineva in locatie,repede trageti concluzii ,dar e ok ,,
Link spre comentariu

Doamne m am amuzat copios serios,ma oameni buni vreti fete ok linistite la locul lor (inteleg ca nus pe placul tuturor nu toti prefera calitatea😊😉💪ðŸ¿)dar nu faceti nimic in privinta asta,pai sincer cand dati de graba ,mizerie,etc...o meritati din plin,eu sunt eu si cine ma cunoaste stie ca sunt unica 🤣😉asa ca nu ma doare puteti spune orice doriti ,mi sa parut frumos sa anunt ca am o colega,sunteti liberi sa credeti ce vreti,iar cei care nu aveti o problema cu faptul ca am colega va asteptam sa va iubim ðŸ˜seara buna si multi pupici

Link spre comentariu

🤣🤣🤣🤣ce e ciudat?foloseste un nr care eu nu il folosesc ,si nu vad nimic ciudat in faptul ca am anuntat ca am colega,sunt persoane care ma stia singura si e bine sa stie ca mai e cineva in locatie,repede trageti concluzii ,dar e ok ,,

Era un comentariu la ceea ce a scris colegul coleric. Mie mi se parea mai ok sa ii deschizi topic nou, separat si nu pe topicul tau. Asa toata lumea ar avea de castigat. Si colega si comunitatea.

Ca idee, ma bate gandul sa o incerc si pe colega ta, si sper sa fie cat se poate de ok (sa invete din experienta ta). Astept doar sa apara un topic nou, cu poze mai relevante decat cele de pe publi.

Spor in toate.

Link spre comentariu
  • Oras:bacau

Doamne m am amuzat copios serios,ma oameni buni vreti fete ok linistite la locul lor (inteleg ca nus pe placul tuturor nu toti prefera calitatea😊😉💪ðŸ¿)dar nu faceti nimic in privinta asta,pai sincer cand dati de graba ,mizerie,etc...o meritati din plin,eu sunt eu si cine ma cunoaste stie ca sunt unica 🤣😉asa ca nu ma doare puteti spune orice doriti ,mi sa parut frumos sa anunt ca am o colega,sunteti liberi sa credeti ce vreti,iar cei care nu aveti o problema cu faptul ca am colega va asteptam sa va iubim ðŸ˜seara buna si multi pupici

ai mare dreptate in ce privește pe unii din noi care nu apreciem calitatea, eu de exemplu sunt masochist și servesc numai mizerii și graba :) noroc ca exiști și astfel putem face diferența între mizerie și curățenie, între graba și pe îndelete :) chiar ca ești unica! "Succesuri" în acest nou început!! Bai! Ä‚știa mai prosti de pe aici! Hai sa ne lăsăm de sportul asta sa încercam sa înțelegem diferența între rău și bine! PS :scrii foarte mișto și plin de esență filosofica
  • Like 1
Link spre comentariu

ai mare dreptate in ce privește pe unii din noi care nu apreciem calitatea, eu de exemplu sunt masochist și servesc numai mizerii și graba :) noroc ca exiști și astfel putem face diferența între mizerie și curățenie, între graba și pe îndelete :) chiar ca ești unica! "Succesuri" în acest nou început!! Bai! Ä‚știa mai prosti de pe aici! Hai sa ne lăsăm de sportul asta sa încercam sa înțelegem diferența între rău și bine! PS :scrii foarte mișto și plin de esență filosofica

🤫
Link spre comentariu

Era un comentariu la ceea ce a scris colegul coleric. Mie mi se parea mai ok sa ii deschizi topic nou, separat si nu pe topicul tau. Asa toata lumea ar avea de castigat. Si colega si comunitatea.

Ca idee, ma bate gandul sa o incerc si pe colega ta, si sper sa fie cat se poate de ok (sa invete din experienta ta). Astept doar sa apara un topic nou, cu poze mai relevante decat cele de pe publi.

Spor in toate.

isi va deschide ,va face poze maine si deschide,experienta in domeniu nu are dar nici virgina nui 😂😂😂😂
Link spre comentariu
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum

Eu doar am zis ca este unica ! Sa vezi cum curge recenziile dupa ce-i deschide topic ! Ce sa mai ! E multi oameni rai ! E multi invidiosii !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Perfecțiunea în menage a trois, a fost atinsa doar de Ana & Roxana, nu numai la nivel de Bacău.

Sincer am fost la Elena cand facea treaba asta cu Raluca sâsâita in Focsani si nu a fost deloc wou doar se bateau amandoua pe pula sa suga,nu tu o limba intre ele,o țată ceva.Concluzia o trageti singuri,parerea mea este ca e mai buna singura decat la dublu.
Link spre comentariu

Sunt convins, treaba cu "menage a trois" este complicata, fetele trebuie sa se cunoasca foarte bine, eventual sa fi aprofundat lesbianismul destul de mult.... Eu am fost mai demult la Elena și doar satisfăcător nu convingător. De aia nici nu am mai fost pe la ea. Ma refer la prestație, ca la aspect intervine subiectivismul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...