Sari la conținut

Renata 28 ani slim miniona stadionul giulesti

Postări Recomandate

• Oras:In your mouth with my dick
Postat

Astept cu mare nerabdare sa o prind pe Renata libera.

Watsapp-ul ramane metoda cea mai buna de comunicare cu ea. Nu uita sa ii scrii si pana la ce ora iti poate răspunde la mesaj.

Pozele sunt doar cele de la început pt ca fata este mai discreta. O dulceata discreta oricum :)

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Watsapp-ul ramane metoda cea mai buna de comunicare cu ea. Nu uita sa ii scrii si pana la ce ora iti poate răspunde la mesaj.

Pozele sunt doar cele de la început pt ca fata este mai discreta. O dulceata discreta oricum :)

de ce o fi asa de dilce???

• Minus 3
  • Telefon: 0770158930
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bună. Azi esti la birou?

Postat
Contact 9. whatsapp dupa mai multe incercari, nu raspunde daca nu vede in timp util. Dupa ce am stabilit contactul, totul a decurs lin, dar a fost greu pana am reusit sa vorbim

Locatie 8. decent, o zona normala de bucuresti muncitoresc. garsoniera curata, apa calda, apa de gura, lift.

Igiena 10 a facut si dus in prezenta, mirosea a apa de gura, pasa curata, tunsa cu dunga, parfum discret, mani pedi nu f. recente, dar existente.

Aspect 8.5. frumusica la fata, interesanta, pare isteata. dinti foarte frumosi si drepti. corp.. nici nu stiu, exceptand "problema", e de 8.5, slim fit, mai spre genul adolescentin decat femeie matura, cu forme. picioare frumoase. Nu e bronzata. 

Atitudine 9. o combinatie interesanta de a face pe plac si de a impune regulile intr-un mod asertiv si hotarat. La inceput a reiterat regulile si obiceiurile casei ca sa nu avem discutii. Nu e pe abureala, nu te complimenteaza.

Actiune

incearca sa preia initiativa dupa scenariul ei, bine stabilit. Am reusit sa o deturnez putin si sa ii ofer putina placere si mai, mai ca s-ar fi lasat prada. Dar m-a oprit repede desi era evident ca se simtea bine. 

OP 8.5 bunicel, din 69, fara maini, se simte

NP 9 bun, mare plus cum vocalizeaza placerea, soft si interesant. Pare ca ii place.

GFE 8.5 nu am initiat nici eu, nici ea FK. Atitudine proclient dar ferma.

Tarif Am lasat 150 la inceput, din initiativa mea, dar mi-a dat fortat 50 inapoi la plecare. 

O fata interesanta, cu un sarm al ei, greu de definit.

Pentru mine e de revenit.

• Like 9
Postat

Contact 9. whatsapp dupa mai multe incercari, nu raspunde daca nu vede in timp util. Dupa ce am stabilit contactul, totul a decurs lin, dar a fost greu pana am reusit sa vorbim

Locatie 8. decent, o zona normala de bucuresti muncitoresc. garsoniera curata, apa calda, apa de gura, lift.

Igiena 10 a facut si dus in prezenta, mirosea a apa de gura, pasa curata, tunsa cu dunga, parfum discret, mani pedi nu f. recente, dar existente.

Aspect 8.5. frumusica la fata, interesanta, pare isteata. dinti foarte frumosi si drepti. corp.. nici nu stiu, exceptand "problema", e de 8.5, slim fit, mai spre genul adolescentin decat femeie matura, cu forme. picioare frumoase. Nu e bronzata.

Atitudine 9. o combinatie interesanta de a face pe plac si de a impune regulile intr-un mod asertiv si hotarat. La inceput a reiterat regulile si obiceiurile casei ca sa nu avem discutii. Nu e pe abureala, nu te complimenteaza.

Actiune

incearca sa preia initiativa dupa scenariul ei, bine stabilit. Am reusit sa o deturnez putin si sa ii ofer putina placere si mai, mai ca s-ar fi lasat prada. Dar m-a oprit repede desi era evident ca se simtea bine.

OP 8.5 bunicel, din 69, fara maini, se simte

NP 9 bun, mare plus cum vocalizeaza placerea, soft si interesant. Pare ca ii place.

GFE 8.5 nu am initiat nici eu, nici ea FK. Atitudine proclient dar ferma.

Tarif Am lasat 150 la inceput, din initiativa mea, dar mi-a dat fortat 50 inapoi la plecare.

O fata interesanta, cu un sarm al ei, greu de definit.

Pentru mine e de revenit.

Te pup si te mai astept :*

• Like 3
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Renata,iti multumesc pt. clipele minunate,esti o femeie speciala!

Precum s-a mai mentionat fara graba si mai ales fara overcharge!Respect milady!

Postat

Bună, Esti foarte greu de găsit

Postat

Buna,la tel sau wts up de ce nu raspunzi ?Te-am sunat in diferite zile si ore si nimic,lasa si tu niste ore cand chiar putem lua legatura cu tine.

• Oras:Toată Romania
  • Oras:Toată Romania
Postat

Poate pentru clientii noi...eu dau usor de ea pe whatsapp.

Tu esti un deosebit.... :))

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:One day here, the next day at church
  • Oras:One day here, the next day at church
Postat

2 nelamuriri

Din recenzii am inteles ca ar fi totul protejat:

Exista vreo sansa pentru oral neprotejat....nu vreau neaparat CIM

Nu am inteles din recenzii: accepta sau nu FK?!!!!..... mai apare notiunea de sarutari si vad ca la GFE ar avea note destul de mari

Postat

2 nelamuriri

Din recenzii am inteles ca ar fi totul protejat:

Exista vreo sansa pentru oral neprotejat....nu vreau neaparat CIM

Nu am inteles din recenzii: accepta sau nu FK?!!!!..... mai apare notiunea de sarutari si vad ca la GFE ar avea note destul de mari

Din propria experienta: oralul doar protejat, no CIM...FK da.
  • Like 4
Postat

Confirm ce spune christiano_29, daca esti deja in agenda alba :) raspunde foarte repede. Daca nu esti in agenda si altcineva a sunat înaintea ta, fata este deja ocupata si nu va reveni cu apel pt ca este o tipa care tine la discreția ei dar si la a ta.

Lasa mesaj in care sa ii scrii ce vrei si pana la ce ora te poate contacta.

Ca si servicii, totul este protejat in afara de french kiss :) pe care il face superb.

• Like 5

Postat

French kiss in functie de compatibilitate. ...asa ca daca va plăceți amândoi. .... restul e istorie.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...