Sari la conținut

Renata 28 ani slim miniona stadionul giulesti

Postări Recomandate

Postat

Salutare futaci !

Am vizitat și eu domnișoara in urma cu câteva zile, programare făcută la telefon respecatata și detalii destul de clare despre adresa . Am ajuns m a poftit in casa am stat unpic de vb după care am trecut la un usor preludiu (câteva sărutări pe corp) și oral protejat cât de cât ok, apoi normal, nu a comentat la poziții, fkk in timpul actului . La corp este skinny dar cu niște cicatrici cât de cât naspa, pe mana și pe un sân care era afecatat destul de rău și încerca sa îl acopere cu parul. La pussy avea și dungulita ( ne era deranjanta) dar Parca era mai bn fresh.

Preț 80 RON o finalizare cam 15 min

Oral: 7

Normal:8

Fk: 7

Corp:7-8

Sâni : 5 (se vede defectul ala destul de rău)

Bafta !

• Like 6
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Buna ! Astazi sunt disponibila pana la ora 17:00

Adica ultima programare este la 5, sau pana la 5 stai?

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

frate cicatrici si orice altceva ..e una. dar mie nu-mi vine sa cred ca nu s-a lamurit clar pana cum faptul ca este tigancusa. Da. E de ETNIE. nu inteleg care e nenorocirea si de ce nu se poate recunoaste si spune? Daca la ten mai poti sa zici ca poate o fi bronzata sau maslinie .. in schimb se vede clar dupa sani ( pe care si evita sa si-i puna aici ) si dupa pasarica. Numai cine n-a futut tiganci nu stie sa faca o deosebire. 

O tigancusa simpatica . dar pentru cine nu vrea sa aiba de a face cu genul .. ar fi bine sa se stie. si sa stea acasa. Prestatia e mediocra spre buna, probabil depinde si de cat de bine esti dispus sa rezonezi cu ea. 

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

frate cicatrici si orice altceva ..e una. dar mie nu-mi vine sa cred ca nu s-a lamurit clar pana cum faptul ca este tigancusa. Da. E de ETNIE. nu inteleg care e nenorocirea si de ce nu se poate recunoaste si spune? Daca la ten mai poti sa zici ca poate o fi bronzata sau maslinie .. in schimb se vede clar dupa sani ( pe care si evita sa si-i puna aici ) si dupa pasarica. Numai cine n-a futut tiganci nu stie sa faca o deosebire. 

O tigancusa simpatica . dar pentru cine nu vrea sa aiba de a face cu genul .. ar fi bine sa se stie. si sa stea acasa. Prestatia e mediocra spre buna, probabil depinde si de cat de bine esti dispus sa rezonezi cu ea. 

"se vede clar dupa sani ( pe care si evita sa si-i puna aici ) si dupa pasarica"

Stai... ce? Cum adica se vede dupa partile intime, ce au deosebit anumite etnii?

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E o fata politicoasa si foarte serioasa si face si o treaba foarte buna. Nu inteleg care e problema.

Vizitator adidelavalcea
Postat

Dupa mult timp mi-am dat seama cu cine seamana la chip - cu Nelly Furtado cand era mai tanara.  

Mie nu-mi lasa o impresie evidenta ca este de etnie. Nu zic nici ca nu este, (cu siguranta este) insa aspectul ei este unul exotic, ca femeile din Israel, sau cele mixed race, un amestec latino, middle east, europeanca, destul de alba zic eu, cu trasaturi absolut gingase si finute. Daca ai vedea-o intr-o tara straina, ti-ai rupe gatul dupa ea. 

Iar pentru cei care au problema cu etnia...serios?!  Mi se pare super excitanta combinatia de tigancusa asa frumoasa, curata, educata si super manierata, si te face sa explorezi femininul intr-o combinatie foarte surprizatoare, si te ajuta sa treci de barierele superficiala legate de rasa, dar gusturile nu se discuta, evident. 

Vizitator adidelavalcea
Postat

Dupa mult timp mi-am dat seama cu cine seamana la chip - cu 

cand era mai tanara.  

Mie nu-mi lasa o impresie evidenta ca este de etnie. Nu zic nici ca nu este, (cu siguranta este) insa aspectul ei este unul exotic, ca femeile din Israel, sau cele mixed race, un amestec latino, middle east, europeanca, destul de alba zic eu, cu trasaturi absolut gingase si finute. Daca ai vedea-o intr-o tara straina, ti-ai rupe gatul dupa ea. 

Iar pentru cei care au problema cu etnia...serios?!  Mi se pare super excitanta combinatia de tigancusa asa frumoasa, curata, educata si super manierata, si te face sa explorezi femininul intr-o combinatie foarte surprizatoare, si te ajuta sa treci de barierele superficiala legate de rasa, dar gusturile nu se discuta, evident. 

Dupa mult timp mi-am dat seama cu cine seamana la chip - cu 

cand era mai tanara.  

Vizitator adidelavalcea
Postat

Scuze pt postarile duble / multiple, browserul pe care il folosesc nu mai raspunde ok. 

Postat

Revizitat luni, ca de obicei am avut parte de un normal de exceptie pentru ca doar asta facem. Chiar daca am fost de mai multe ori la ea pur si simplu nu ma satur de de fizicul ei si nici de serviciile ei, gfe foarte bun, fk, normal protejat. Vorba cantecului, ca la 20 de ani, nu rezist mai mult de 5 minute. Achitat 100 lei pentru 30 minute dtd.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...