fxlx Reputație: 1515 Postat Martie 15, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Martie 15, 2020 A renuntat definitv, are vita ei personala in afara foumului 2
evantai Reputație: 1823 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 Si mare pacat pentru comunitate si cei care doreau ceva care sa fie mai mult in categoria de aspect de civila cu high gfe, good sex experience, aspect, atitudine si.... pret! Stiu ca dadeam 200 pt doua ore sau daca te zgarceai dadeai 80 finalizarea cu 30 minute nefurate! sau cu 20 lei in plus pentru o ora intreaga! Ce s-a mai scuzat cand m-a rugat sa ii iau o apa inainte sa vin odata... Unde mai gasim asa ceva si pt ce oferea. 2
fxlx Reputație: 1515 Postat Martie 15, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Martie 15, 2020 O fata super ok. Modesta, zâmbitoare cu un ras nebunesc :). 100 pe ora nu cred ca o sa mai vedem vreodată. Asa cu gfe ridicat eu am la cine merge " fiecare cum a făcut click" pe aici. 2
dody92 Reputație: 0 Postat Martie 17, 2020 Postat Martie 17, 2020 Stie cineva vreo fata prin giulesti sarbi? Sunt nou pe aici si nu cunosc. Ms anticipat
nadgob1 Reputație: 1 Postat Iunie 5, 2020 Telefon: 0770158930 Oras:Bucuresti Telefon: 0770158930 Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2020 O fată super fina. Nu mai gasi noi alta asa
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 6, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 6, 2020 O fată super fina. Nu mai gasi noi alta asahttps://nimfomane.com/forum/topic/121788-a-fost-cineva-la-ea-0723066903/page-4?do=findComment&comment=6197974 Încerca la Miky. Mici asemănări cu Renata :- o mica arsura pe corp- pasionala la sex "dar mai are de învățat"- stai cu ea de vb la o țigară... suc ceva Eu am vrut sa scriu pe topic ca se asemăna un pic cu Renata... :)
dorky07 Reputație: 1026 Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 Renata nu mai avea de invatat...avea reținerile ei dar știa tot ce trebuie
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 6, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 6, 2020 Renata nu mai avea de invatat...avea reținerile ei dar știa tot ce trebuieNu la Renata m-am referit cu învățatul ci la Miky. Miky este varianta mai tânără a Renatei... o diferență de 10 ani între ele. Eu cu Renata m_am înțeles super bine, atât de bine în cât o vizitam de câteva ori lunar atât timp cât a activat... de la prima recenzie și pana în ultima zi a ei de activitate . Numai era de mult ceva greșit în "oare cum ii place? Etc". Având asa multe întâlniri, ne simțeam amândoi super ok in pat fără sa mai fie vreo reținere.
dorky07 Reputație: 1026 Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 Deci sa merg la.miki?de câteva zile.incerc...e cam.ocupata vad eu dar sincer mi e frica de o deziluzie....nu e vrb de 100 ron ci de faptul că imi pare ca arata fix cum vreau dar..eu prefer ceva mai.multa implicare
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 6, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 6, 2020 Deci sa merg la.miki?de câteva zile.incerc...e cam.ocupata vad eu dar sincer mi e frica de o deziluzie....nu e vrb de 100 ron ci de faptul că imi pare ca arata fix cum vreau dar..eu prefer ceva mai.multa implicareMiki are după cum am zis eu" un pic de Renata in ea" dar vb doar în numele meu. Știi prea bine ca fiecare cum face un pic de click cu ea. Ca implicarea ii lipsesc mușcăturile de pe gat, supărarea aia pe care o avea Renata când făceai ceva greșit "baga privirea aia mortala :) mie îmi plăcea la nebunie", săruturile de pe corp, un ros de urechi etc :) Poate ca în timp cu mai multe vizite se va mai mula pe mine. Citește recenziile și o sa îți faci o mica părere.
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2020 Miki are după cum am zis eu" un pic de Renata in ea" dar vb doar în numele meu. Știi prea bine ca fiecare cum face un pic de click cu ea. Ca implicarea ii lipsesc mușcăturile de pe gat, supărarea aia pe care o avea Renata când făceai ceva greșit "baga privirea aia mortala :) mie îmi plăcea la nebunie", săruturile de pe corp, un ros de urechi etc :) Poate ca în timp cu mai multe vizite se va mai mula pe mine. Citește recenziile și o sa îți faci o mica părere.Da.. Cele doua se aseamănă puțin.. Acum fiecare cu atuurile ei: Renata cu experienta, Miki cu tinerețea. Personal cred ca Miki arata mai bine, cel puțin la capitolul sâni 😋
ohaarom Reputație: 211 Postat Iunie 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2020 Da.. Cele doua se aseamănă puțin.. Acum fiecare cu atuurile ei: Renata cu experienta, Miki cu tinerețea. Personal cred ca Miki arata mai bine, cel puțin la capitolul sâni Renata mai avea un atuu, faptul ca facea totul protejat si era obsedata de siguranta ei si a partenerului.Pe mine asta m-a facut sa merg la ea...
Vilciun Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 La 22.03.2019 la 13:00, diana-renata a spus: Buna ! Curand Care e nr tau de telefon
Vilciun Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 La 24.03.2018 la 9:52, diana-renata a spus: Buna,sunt disponibila pentru programari 0734653823 sau 0731135494. Mai multe detalii la apel telefonic sau sms pupici Bună dami si mie un nr de tel valid
rapidist Reputație: 128 Postat Noiembrie 4, 2021 Postat Noiembrie 4, 2021 Nu mai activează boss... M ai și speriat, am crezut ca a revenit. Era f ok 1
fxlx Reputație: 1515 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Noiembrie 6, 2021 La 04.11.2021 la 13:15, rapidist a spus: Nu mai activează boss... M ai și speriat, am crezut ca a revenit. Era f ok Era supe ok, Renata! Retrasa definitiv 🥺🥺🥺
liviu16cm Reputație: 368 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2022 Super fata!... A știu exact care ii este limita și a făcut asta fix cât a avut nevoie pana sa își rezolve problemele. E mare lucru sa poți renunță exact cum și când ți-ai propus. Poate ne face vreo surpriza la un moment dat. Ii doresc numai bine! 🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum