Sari la conținut

VisTantric Pro si Contra

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Slabut, Amada, slabut! De fapt nu le ai deloc cu "viziunile", doar incerci sa ciupesti din subconstient imagini...cu asa ceva nu te joci fara sa studiezi indelung, c-apoi se revarsa asupra propriului psihic. Ti-am zis ca esti o miloaga, dar nu m-ai crezut...nu te supara, nu o zic cu rautate!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu te alinta, credeam ca esti doar o nulitate agresiva. Acum incep sa observ si niste semne de dementa. Sau sunt episoade psihotice? O sa ne lamurim pe parcus, probabil.

Tacerea e un raspuns, in felul ei. Inclin sa cred ca s-a intamplat cand erai in scoala generala, sau in primii ani de liceu.

Deci voi si armata voastra ati hotarat ca sunt bolnava psihic.

Care tacere? Amscris aici cu lux de amanunte... Te crezi special sa-ti dau detaliat pentru ca tu crezi ca-mi pasa. 

Nu-mi pasa. Cu toate ca tremuri sa nu-mi spui cumva mai mult, bagi un frate in spate...

Nu fac nimic deocamdata, dar nu-mi epuiza rabdarea.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ai ceva din simplitatea intelectuala a Vasilicai. Si mult din agresivitatea tateasca a Olgutei. Cam atat, restul e alcool si singuratate.

Asta venind de la un pyzdoy care are 3 cuvinte în vocabular.Rămâi pe recepție, poate mai borăște Muiessi ceva “valoros”.

Pyzdoyule.

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Bubă la cap, de unde pula mea prafuri? Doar să tragă bicarbonat.

Fereasca Dzeu de bicarbonat te ai gandit ce noxe toxice trage dupa aia ???

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Slabut, Amada, slabut! De fapt nu le ai deloc cu "viziunile", doar incerci sa ciupesti din subconstient imagini...cu asa ceva nu te joci fara sa studiezi indelung, c-apoi se revarsa asupra propriului psihic. Ti-am zis ca esti o miloaga, dar nu m-ai crezut...nu te supara, nu o zic cu rautate!

Zi boarfo, facem si azi karaoke ??? Bomba biologica !!! Stoarfo te mai futi neprotejat ???

Vizitator
Postat

PisTantric,  de fiecare data cand te iei de Amandina o sa primesti invitatie la karaoke night !

• Oras:bucuresti
Postat

Zi boarfo, facem si azi karaoke ??? Bomba biologica !!! Stoarfo te mai futi neprotejat ???

Ai vrea si tu putin, este ?

Mah, nici macar in umbra Alexandrei nu poti sa stai. Habar n-ai ce stie si ce poate.

Esti mic, foarte mic, zau daca nu.

Chiar as vrea sa ajungi in fatza ei, macar o data. Sa vezi cum te ceri afara pe urma.

Neputicios ai fi. Nici macar s-o bagi n-ai putea. Nu crezi, nu ? Ce stii tu, juniorule ! 

Stii doar s-o faci in fel si chip. Asta nu-i greu, e la indemana oricui. 

Esti trist, esti abandonat, esti jalnic, esti demn de mila.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mah, nici macar in umbra Alexandrei nu poti sa stai. Habar n-ai ce stie si ce poate.

Chiar as vrea sa ajungi in fatza ei, macar o data. Sa vezi cum te ceri afara pe urma.

Neputicios ai fi. Nici macar s-o bagi n-ai putea. Nu crezi, nu ? Ce stii tu, juniorule !

Pe voi vor sa va faca sa vorbiti pentru a ma putea asocia cu ceva negativ deoarece ei refuza sa ma creada cand le-am spus ca toate intalnirile avute in acesti trei ani de cand sunt pe acest forum...au fost reusite si nu s-a plans nimeni de ceva, iar eu pe deasupra mai m-am simtit si bine.
Postat

Pe voi vor sa va faca sa vorbiti pentru a ma putea asocia cu ceva negativ deoarece ei refuza sa ma creada cand le-am spus ca toate intalnirile avute in acesti trei ani de cand sunt pe acest forum...au fost reusite si nu s-a plans nimeni de ceva, iar eu pe deasupra mai m-am simtit si bine.

In ceea ce priveste priceperea ta in ale masajului, de orice tip, precum si in serviciile de natura sexuala, nu poti fi asociata cu ceva negativ. Cine afirma contrariul minte cu nerusinare. Parerea mea e ca ar trebui sa-i lasi sa vorbeasca singuri, sa nu le mai raspunzi, n-ai de ce si n-ai cu cine.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

In ceea ce priveste priceperea ta in ale masajului, de orice tip, precum si in serviciile de natura sexuala, nu poti fi asociata cu ceva negativ. Cine afirma contrariul minte cu nerusinare. Parerea mea e ca ar trebui sa-i lasi sa vorbeasca singuri, sa nu le mai raspunzi, n-ai de ce si n-ai cu cine.

https://2.bp.blogspot.com/-k3jbAuHrsGY/WAZkIpWdyVI/AAAAAAAAdh8/WtkMAmsrznQHqEg5kvnBFiy4Q4N9St36gCEw/s1600/compot-de-piersici.jpg

:laugh2

• Minus 3
  • Oras:Here. And There.
Postat

Iti pierzi timpul, incercand sa descoperi o frantura de bun-simt sau de ratiune in individul asta.

E doar unul dintre cei 4-5 retardati fara rost in viata, care se ascund dupa o multime de clone, se puncteaza singuri si isi raspund singuri, incercand sa lase impresia ca ar fi mai multi, si hartuiesc fetele de obicei independente.

Daca forumul s-ar inchide, astia si-ar taia venele in cateva zile. Nimfomane este un surogat pentru viata, singura lor bucurie si motivatie de a trai. Prezenta pe forum este unica lor sansa de a se face ascultati (chiar daca in mod fortat, cu japca), se amagesc ca viata lor conteaza, iar sutele de postari zilnice sunt singura dovada - nici macar palbabila - ca au existat si ei la un moment dat.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Sunt trist, sunt abandonat, sunt jalnic, sunt demn de mila.

:clapp

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

...Si sa am fluctuatii in calitatea celor care ma contacteaza? Nu. E tot una daca mi s-ar spune ca mai bine nu imi faceam cont pe acest forum si sa raman o prospatura pentru hamesitii care stau sa se-arunce in cap si raman incremeniti dupa nici cinci minute de intre-vedere cu mine... Am vazut cum a fost cu Publi si stiu cum e! M-a exasperat sa tot constat cat de mare este ignoranta...

Vizitator
Postat

Iti pierzi timpul, incercand sa descoperi o frantura de bun-simt sau de ratiune in individul asta.

E doar unul dintre cei 4-5 retardati fara rost in viata, care se ascund dupa o multime de clone, se puncteaza singuri si isi raspund singuri, incercand sa lase impresia ca ar fi mai multi, si hartuiesc fetele de obicei independente.

Daca forumul s-ar inchide, astia si-ar taia venele in cateva zile. Nimfomane este un surogat pentru viata, singura lor bucurie si motivatie de a trai. Prezenta pe forum este unica lor sansa de a se face ascultati (chiar daca in mod fortat, cu japca), se amagesc ca viata lor conteaza, iar sutele de postari zilnice sunt singura dovada - nici macar palbabila - ca au existat si ei la un moment dat.

Clona proasta, iti pierzi timpul. Baga banul boss. Intelegi perfect ce zic !!!

Postat

Da, 

:clapp

Sigur, sigur.

Putinatatea ideilor tale arata cat de mic esti, cat de ignorant sau, daca pricepi mai usor, cat de prostut esti.

Vizitator
Postat

...Si sa am fluctuatii in calitatea celor care ma contacteaza? Nu. E tot una daca mi s-ar spune ca mai bine nu imi faceam cont pe acest forum si sa raman o prospatura pentru hamesitii care stau sa se-arunce in cap si raman incremeniti dupa nici cinci minute de intre-vedere cu mine... Am vazut cum a fost cu Publi si stiu cum e! M-a exasperat sa tot constat cat de mare este ignoranta...

karaoke tonight  :X

Vizitator
Postat

Da, 

Sigur, sigur.

Putinatatea ideilor tale arata cat de mic esti, cat de ignorant sau, daca pricepi mai usor, cat de prostut esti.

Esti cel mai plictisitor laky virtual care l-am putut intalni vreodata

Postat

Absolut corect !

Vizitator
Postat

Dovada de schizofrenie  :slap2 . Doar Miky facea din astea.

Postat

Clona proasta, iti pierzi timpul. Baga banul boss. Intelegi perfect ce zic !!!

Nu stiu si nu-mi pasa cu cine ma confunzi, dar vorbesti prostii, din nou.

Cum e sa traiesti exclusiv pe si pentru acest forum? Nici macar nu-mi pot imagina ce sentiment de mandrie si de implinire te incearca dupa ce mai bifezi o suta de postari, si dupa ce mai injuri si mai hartuiesti cateva femei.

• Minus 1
Postat

Esti cel mai plictisitor laky virtual care l-am putut intalni vreodata

Esti si agramat. Era de asteptat.

Auzi, da' vrei sa ne-ntalnim ?

Vizitator
Postat

Nu stiu si nu-mi pasa cu cine ma confunzi, dar vorbesti prostii, din nou.

Cum e sa traiesti exclusiv pe si pentru acest forum? Nici macar nu-mi pot imagina ce sentiment de mandrie si de implinire te incearca dupa ce mai bifezi o suta de postari, si dupa ce mai injuri si mai hartuiesti cateva femei.

Esti constient ca tot ce ai scris tu acolo sunt numai aberatii si inventii, nu ? Tactica asta cu incercatul si bagatul batului in gard sa vezi reactiile de dupa nu merge mah.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...