Sari la conținut

VisTantric Pro si Contra

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Problema e ca la mine chiar se potriveste cu adevarat, poate sa fie mai mult decat o nevoie a celui care cere... Esti sigur ca e cazul sa-ti manifesti acest impuls de a eticheta? Adica ce treaba as avea eu daca agresiunile voastre fata de mine ar avea vreo justificare? Iti dai seama ca nu, nu as sta sa creez o diversitate in raspunsurile mele...Intelegi? Nu.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Esti si agramat. Era de asteptat.

Auzi, da' vrei sa ne-ntalnim ?

Cum ziceam, esti foarte plictisitor Bruce Lee. Nu fut rujatii ca tine. 

PS: Agramatule invata sa scrii :))) si nu mai vorbi de altii.

• Oras:Here. And There.
Postat

Esti constient ca tot ce ai scris tu acolo sunt numai aberatii si inventii, nu ? Tactica asta cu incercatul si bagatul batului in gard sa vezi reactiile de dupa nu merge mah.

Judecand dupa virulenta reactiei tale, sunt convins ca am atins o coarda sensibila.

Te simti mai barbat atunci cand hartuiesti si injuri femeile? Un psiholog ti-ar pune comportamentul fata de femei pe seama impotentei si a neadecvarii in relatia cu femeile.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

karaoke tonight :X

Esti cel mai plictisitor laky virtual care l-am putut intalni vreodata

...Si din raspunsul tau ce se deduce, nu tot la fel sau chiar mai rau? Asta vrea sa spuna omul dar sunteti multi care nu sunteti daruiti cu priceperea unor subtilitati pentru ca mizati pe smecheria...care nu o aveti!
Vizitator
Postat

Judecand dupa virulenta reactiei tale, sunt convins ca am atins o coarda sensibila.

Te simti mai barbat atunci cand hartuiesti si injuri femeile? Un psiholog ti-ar pune comportamentul fata de femei pe seama impotentei si a neadecvarii in relatia cu femeile.

Mai incearca.

• Oras:bucuresti
Postat

Ce Picoaie, era argatul tau pe scena si te bagi, cum zici tu...ca Ob-ul, nu ? Esti din ce in ce mai cenusiu.

Asa, si e compot de piersici, da. Si ? Vrei reteta ? N-ai sa vezi, tu n-ai fatza de Alexandra mah, esti mult prea tont. Invarte-te in continuare pe langa Deliapisi, Denisarond, Ines. Vai de capul tau. Esti un purice  :laugh2

Vizitator
Postat

Inteleg ca te referi la Xoxo si Don Losser.  :clapp

Vizitator
Postat

...Si din raspunsul tau ce se deduce, nu tot la fel sau chiar mai rau? Asta vrea sa spuna omul dar sunteti multi care nu sunteti darruiti cu priceperea unor subtilitati pentru ca mizati pe smecheria...care nu o aveti!

Zi de zi vom face karaoke la tine pe topic pana nu iti ceri scuze. Nu mie, ci lui Ines, Tanya, Amandina, Delia , Andreea Rebeka.

Postat

Cum ziceam, esti foarte plictisitor Bruce Lee. Nu fut rujatii ca tine. 

PS: Agramatule invata sa scrii :))) si nu mai vorbi de altii.

Tie chiar ti-as rupe o mana, sa ti-o bag pe cur si sa-ti iasa pe gura. Dupa care sa te-arunc la caini, drogalaule

Postat

Mai incearca.

Chiar nu e nevoie sa incerc eu ceva, faci tu (si clonele tale) toata treaba.

Cat de nefericit si de rupt de realitate trebuie sa fii, incat singura ta distractie intr-o seara de vineri sa fie hartuirea si jignirea unei femei? Impotenta nu e o scuza.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Chiar nu e nevoie sa incerc eu ceva, faci tu (si clonele tale) toata treaba.

Cat de nefericit si de rupt de realitate trebuie sa fii, incat singura ta distractie intr-o seara de vineri sa fie hartuirea si jignirea unei femei? Impotenta nu e o scuza.

Treaba ta boss, esti in eroare. Cum ziceam: mai incearca.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tie chiar ti-as rupe o mana, sa ti-o bag pe cur si sa-ti iasa pe gura. Dupa care sa te-arunc la caini, drogalaule

Dar ai un pic atentie la ce afirmatie a facut...a spus de fapt ca e homosexual sau bi, nu se stie, iar ca tu ca barbat nu il atragi!

Postat

Treaba ta boss, esti in eroare. Cum ziceam: mai incearca.

Repet, pentru ca vad ca esti si imbecil, nu doar impotent si marlan: nu e nevoie sa incerc eu nimic.

Unde e eroarea? Nu esti pe forum intr-o seara de vineri, amenintand si jignind o femeie?

• Minus 1
Vizitator
Postat

Masturbel, mai usor cu laba ca te murdaresti.

Vizitator
Postat

Repet, pentru ca vad ca esti si imbecil, nu doar impotent si marlan: nu e nevoie sa incerc eu nimic.

Unde e eroarea? Nu esti pe forum intr-o seara de vineri, amenintand si jignind o femeie?

Tu te prefaci sau chiar esti cretin ???   :no2​ . Sa nu te reproduci.  :bye

Postat

Tu te prefaci sau chiar esti cretin ???   :no2​ . Sa nu te reproduci.  :bye

Subtire prestatia ta. De asteptat, de altfel, la cata prostie si frustrare s-au acumulat in tine.

Spune-mi, iti poti face macar laba, sau nu te lasa impotenta?

Vizitator
Postat

Subtire prestatia ta. De asteptat, de altfel, la cata prostie si frustrare s-au acumulat in tine.

Spune-mi, iti poti face macar laba, sau nu te lasa impotenta?

https://media.giphy.com/media/5gUnOrltPvZzW/giphy.gif

Postat

https://media.giphy.com/media/5gUnOrltPvZzW/giphy.gif

Incearca sa te exprimi cu propriile tale cuvinte si idei.

Sunt curios, de ce faci atat de des referire la acte sexuale cu barbati? Sa te fi citit Alexandra, esti poponar ...

Vizitator
Postat

Incearca sa te exprimi cu propriile tale cuvinte si idei.

Sunt curios, de ce faci atat de des referire la acte sexuale cu barbati? Sa te fi citit Alexandra, esti poponar ...

Esti un cretin avand in vedere ca nu stii cu cine vorbesti si iti faci filme in cap. Mai baga inca 3,4 clone cu cateva teorii ale conspiratiei, poate nimeresti.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Problema e ca la mine chiar se potriveste cu adevarat, poate sa fie mai mult decat o nevoie a celui care cere... Esti sigur ca e cazul sa-ti manifesti acest impuls de a eticheta? Adica ce treaba as avea eu daca agresiunile voastre fata de mine ar avea vreo justificare? Iti dai seama ca nu, nu as sta sa creez o diversitate in raspunsurile mele...Intelegi? Nu.

Taci și culcă-te, prăjito!

• Minus 3
Postat

Esti un cretin avand in vedere ca nu stii cu cine vorbesti si iti faci filme in cap. Mai baga inca 3,4 clone cu cateva teorii ale conspiratiei, poate nimeresti.

Nu te flata, e mai putin important care-i contul tau principal. Importanta e persoana de dincolo de monitor. Iar tu esti un ratat imbecil si impotent, posibil si poponar. Indiferent de ce iti spui tu sau de ce scrii aici.

Sa ai o vineri seara superba pe forum! Eu merg sa ma uit la un film cu prietena.

Postat

Ce Picoaie, era argatul tau pe scena si te bagi, cum zici tu...ca Ob-ul, nu ? Esti din ce in ce mai cenusiu.

Asa, si e compot de piersici, da. Si ? Vrei reteta ? N-ai sa vezi, tu n-ai fatza de Alexandra mah, esti mult prea tont. Invarte-te in continuare pe langa Deliapisi, Denisarond, Ines. Vai de capul tau. Esti un purice  :laugh2

Te bați pentru locul 1 de lingerică, cu Christiano. 

Pizdoiule!

• Like 1
  • Minus 3

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Te bați pentru locul 1 de lingerică, cu Christiano. 

Pizdoiule!

:laugh2

http://ionutdurbaca.ro/wp-content/uploads/2017/06/lingai-300x268.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...