Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Xoxo o suge maxim, ii si place ce-i drept !

#XOXO_SARACIE

• Like 2
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Xoxo o suge maxim, ii si place ce-i drept !

#XOXO_SARACIE

La ud sau la uscat ?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce paula mea e aici, mă? Bar de negri?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

ba lua-v-as in pula da drogati mars pa privat

si tu ai pula ma tristule , toti te injura , toti te scuipa toti iti baga pula in gura nu vezi descentratu dracu .
  • Like 5
  • Minus 1
Postat

si tu ai pula ma tristule , toti te injura , toti te scuipa toti iti baga pula in gura nu vezi descentratu dracu .

ce-ai fa baga-ti-ai pula in ma-ta da URS?? ti-au explodat bubele si te-ai panicat ????

• Minus 7
Vizitator carladristor
Postat

ce-ai fa baga-ti-ai pula in ma-ta da URS?? ti-au explodat bubele si te-ai panicat ????

ti-am explodat tie o pwla in gura aia stramba ba :))))
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

Ce paula mea e aici, mă? Bar de negri?  :laugh2

Intr-un bar de albi, din sudul SUA intra un negru. Albii se hotarasc sa-si bata joc de el.Unul dintre albi ii spune colegului de pahar:

-Auzi ba, stii de ce au negrii talpile albe?

-De ce?

-Fiindca stateau in picioare cind i-au vopsit!

Rasete, accese de isterie!

Celalalt, sa nu fie mai prejos:

-Da' stii de ce sunt albi si-n palme?

-De ce?

-Fiindca stateau cu mainile pe zid!

Negrul, nervos, se apropie de masa lor si le spune:

-Bai, smecherilor, daca sunteti atat de destepti de ce sunt albii negri in c.r?

-?!

-Fiindca eram proaspat vopsiti cand i-am f...t !

• Like 5
Postat

Am avut înainte să înveți tu geografie la școală deci, deschide-o tu! De gură zic, cimpanzeu opărit!

ÃŽți dai seama cât de de dement kinuitu'?  Ori a stat să scotocească prin tot forumul pentru o postare de acum aproape 3 ani, ori a salvat-o (câte or mai fi!), pentru că "mai trebuie și alt'dată".  :slap2

Dacă asta nu e demență, atunci nu mai știu care o fi! Vai de viețișoara lui, de cimpanzeu opărit!

apropo de cimpanzeu oparit

☺

a pus unul o poza pe ignmur cu o mecla fix de cimpanzeu oparit.cica erai tu .pe un topic cu delia.care a comentat ..cine te crede ca este el?,,

s-a lepadat baragladina de bulibasa

😀😈 asa ceva

😀😀😀

poate ma ajuta cineva sa gasesc postarea aia.ca nu stiu cum arata miskin dar stiu cum arata un cimpanzeu oparit intr-o zi de joi.acum vreo 5 ani 😀

asta asa .ca sa ai proprietatea termenului cand vorbesti de altii si nu te vezi pe tine in oglinda.mare rusine trebuie sa-ti fie de mecla ta.sa spui ca era unul pe fb unui restaurant.care poate erai tu.poate nu.poate iti semana.poate nu

ai atins limita de jos a lasitatii.zdreanto.impusca-te dreq.ca faci scarba pana si baragladonelor ..da lux..

65 de ani .ai trait degeaba.fara coloana vertebrala

cimpanzeule.maimutoi cu curul rosu

Postat

apropo de cimpanzeu oparit

a pus unul o poza pe ignmur cu o mecla fix de cimpanzeu oparit.cica erai tu .pe un topic cu delia.care a comentat ..cine te crede ca este el?,,

s-a lepadat baragladina de bulibasa

asa ceva

poate ma ajuta cineva sa gasesc postarea aia.ca nu stiu cum arata miskin dar stiu cum arata un cimpanzeu oparit intr-o zi de joi.acum vreo 5 ani

asta asa .ca sa ai proprietatea termenului cand vorbesti de altii si nu te vezi pe tine in oglinda.mare rusine trebuie sa-ti fie de mecla ta.sa spui ca era unul pe fb unui restaurant.care poate erai tu.poate nu.poate iti semana.poate nu

ai atins limita de jos a lasitatii.zdreanto.impusca-te dreq.ca faci scarba pana si baragladonelor ..da lux..

65 de ani .ai trait degeaba.fara coloana vertebrala

cimpanzeule.maimutoi cu curul rosu

Prost te-a mai făcut!

• Minus 5
Vizitator carladristor
Postat

mananc painica cu rosi

=))))) iti fac cinste cu o shaorma de aici de la dristor =)))) mai lasa painica cu rosi ca ai slabit
  • Like 1
  • Minus 13
Postat

cine e acum la mamaia si e galactice d-alea da se imbraca din reviste ( gen curve da lux ca ines, delia, tania nu intra in categoria asta, e doar o tarancuta =))) sa-mi dea mesaj pa privat ,e xclus bulany

Vizitator
Postat

Sunt scârbită de Nuba și de Loft pana peste cap , am fost in Serbia :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Unde se gasesc covrigi ?

• Like 2
Vizitator
Postat

Unde se gasesc covrigi ?

La magazin 😂

Vizitator
Postat

Magazin de jucării?

Gen Jumbo?

Vizitator
Postat

Magazin de jucării?

Gen Jumbo?

Eu mă gândeam la sex shop sau Noriel .
Vizitator
Postat

Ați stat ca fraierii ore întregi in trafic pentru câteva ore de loft și pentru o mahmureala =))

Eu m-am plimbat cu barca pe Dunăre pe la cazane , am dormit la Aquastar in Kladovo , a fost chiar un relax bine meritat , nu am avut nevoie de gălăgie , când voi vrea sa umblu pisata pe mine de beata sau ma ma duc ca altele sa atârn prin club ca poate ma fute unu sau altul și mi-am scos consumația , la loft ma duc !

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ați stat ca fraierii ore întregi in trafic pentru câteva ore de loft și pentru o mahmureala =))

Eu m-am plimbat cu barca pe Dunăre pe la cazane , am dormit la Aquastar in Kladovo , a fost chiar un relax bine meritat , nu am avut nevoie de gălăgie , când voi vrea sa umblu pisata pe mine de beata sau ma ma duc ca altele sa atârn prin club ca poate ma fute unu sau altul și mi-am scos consumația , la loft ma duc !

ÃŽți recomand ceva in privat ,stai să îmi amintesc cum se chema .. 😂😂

Postat

ahhahaha bravo fata, exact asta esti tu =)) atarnache

doar ca pe tine nu te fute nimeni cu muia aia da taranca

poate peste 4-5 ani te duci si tu la loft dupa ce te mai cizelezi, poate dai de vreun alt gabriel care sa te invete de bine nu doar sa te futa si sa-ti ia banii =))

si n-a stat nimeni fa in trafic ca am plecat cu 2 zile inainte si ne-am intors cu elicopteru

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.