Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Bag pula in sarlotica si i-o fac lu ines cadou.ce sa bagi tu moldovene ???? MARS MA SARACIE...acum 2 zile plateai gheata de la LOFT...mare bou =)))) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Sa intre draperie !e interesant cum sclavul don loser asculta de porunca stapanii =)))), foarte obedient valetul =))) 1 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 sarloto sa te futa ion da la raion cu raionu in cur =)) si amelia sa se uite ca e proasta rau si de altceva nu e buna 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Xoxo și Draper, serios vorbind, exagerați la greu! De câteva pagini, nu faceți decât să înjurați ca la ușa cortului. Ăsta nu e umor, nu e caterincă, e ceva care stârnească nici măcar un zâmbet. Poate și pentru că vă tot repetați, fără pic de imaginație. Dacă sunteți cei pe care v-am cunoscut, sunt trist. Nu mă întrebați de ce!O seară bună vă doresc, că mie mi-ați stricat-o suficient! au si fraerii astia 2 farmecul lor, la modul ca isi iau muie gratuit de la tot forumul, mai nou asculta de comenzile stapanei si se conformeaza =)))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 sarloto sa te futa ion da la raion cu raionu in cur =)) si amelia sa se uite ca e proasta rau si de altceva nu e buna Saracie baga repede pozele din colivie :)))))) 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 care stapana ma baga-ti-ai pula in ma-ta da chior 1 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Ioane cu esti ca un cacat lipit de pantof.Oricat ai spala pantoful tot mai simti un danf de cacat.Asta esti tu.Nu spui nimic, dar pute a cacat. 3 4 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 bag pozele de cand o futeam pe ma-ta si pe amelia ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Ma pis pe YOYO de ras :)))) mori cu loserii astia :)))) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Ioane cu esti ca un cacat lipit de pantof.Oricat ai spala pantoful tot mai simti un danf de cacat.Asta esti tu.Nu spui nimic, dar pute a cacat. Nu stiu in ce handel ai calcat tu tinere :))) 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Hai sclavi, postati niste injuraturi !!! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 ingineru + femeia predator = lisandru 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 3, 2018 El este deja analfabet . Mai mult că sigur a vrut să zică 2,4 cm in loc de 24 ... Ce sa fac cu rama lui ? Nu e, se preface. Îți spun eu! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Curios este ca prostele astea inteleg pe unul care se preface analfabet. =))) =))))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 sarloto sa te futa ion da la raion cu raionu in cur =)) si amelia sa se uite ca e proasta rau si de altceva nu e bunaEști prost,stai jos . 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Curios este ca prostele astea inteleg pe unul care se preface analfabet. =))) =)))))Cu cine vorbești bai cacatel mic? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 fa fi a draq da baragladina, eu sunt fa analfabet ? poate analfaboss =))Tot prost ești! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Nu e, se preface. ÃŽți spun eu!Dracu să îl ia. Nu vezi că e bolnav ? Face spume de dimineață până seara pe aici ,că nu îl fute nimeni și pe el. Ce să te futa fetele daca tu ai pula de 2,4? 😂😂🤦 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 e interesant cum sclavul don loser asculta de porunca stapanii =)))), foarte obedient valetul =)))Este cățelul meu ! Nu îl împrumut să știi 😂 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Aport,javrele mele ! 2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 ho baga-ti-ai pula in ma-ta ca ai scris 6 postari te fut diseara daca e , urato =)) da bagi si tu o spaga da smecher 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 ho baga-ti-ai pula in ma-ta ca ai scris 6 postari te fut diseara daca e , urato =)) da bagi si tu o spaga da smecherTe-am făcut cățelul meu? Te-am făcut ! Hai,câine turbat,da drumul la scris ! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Hai sclavi, postati niste injuraturi !!! Aport,javrele mele ! ho baga-ti-ai pula in ma-ta ca ai scris 6 postari te fut diseara daca e , urato =)) da bagi si tu o spaga da smecher Saarlotica i-ai dresat pe ciumpalacii astia =))) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 YOYO ai un os acum :)))) pedigree sa fie? :)))) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 Saarlotica i-ai dresat pe ciumpalacii astia =)))Sunt cățeii mei ,sa le iau ceva de ros (că să nu mai roada pula altora pe aici) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate