Sari la conținut

Cuplu tanar!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Suntem un cuplu tanar ea 25 el 28 nu suntem din C.ta dar ajungem pe 30 martie pentru 2 zile,din curiozitatea si placerile noastre sexuale cautam 2 tipi simpatici si curati pentru un gang bang partenera mea fiind o mare doritoare si vrem sa ne satisfacem si aceasta curiozitate,asteptam oferte si propuneri!!

• Oras:Intre vecini
Postat

Ma ofer eu, 28 de ani din Constanta, am ceva experienta in trecut cu astfel de "jocuri", trio/gang bang/swinger, daca esti interesat si vrei sa ne vedem sa discutam etc zi-mi..lasa-mi un numar de telefon si tinem legatura. Salut

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

24 de ani peste 2 luni, doritor sa lovesc femeia altuia, cu atat mai mult cat acesta e de fata, ma mulez perfect pe cerintele altora, daca mai sunteti interesati, ma puteti contanta in pm :) 

• Like 2
Postat

Intalnirea ar implica 3 barbati si tipa singura,adica partenerul si inca 2 tipi,sa ne intelegem!

Postat

Intalnirea ar implica 3 barbati si tipa singura,adica partenerul si inca 2 tipi,sa ne intelegem!

Colegul ti-am zis...inainte de toate daca esti hotarat cu adevarat este nevoie de o mica cunostinta, nu se poate "programa" o ora vin baietii si gata hai sa ii dam bice..trebuie sa fie un mic click intre respectivii participanti si prietena ta, daca fata nu este atrasa sexual si fizic de respectivii nu e nici o sfaraiala iti zice fratele, sunt trecut prin dume de genu iar daca nu presteaza sex oral sau anal vs 3 o sa fie cam nasol, adica 3 putalai pt o pasarica o sa fie genul "la rand" :D  eu am inteles mesajul tau de aceea ti-am scris ca am mai participat la intruniri de genul si tot de aceea iti zic ca este un MUST pt o mica vorba la cafea sa vezi cu cine ai de a face, daca este o oarecare compatibilitate, nu vine vasilica cu o burta de nu isi vede scula si altii de genu...eu ti-am zis daca vrei si esti interesat putem vorbii pe FB/ telefon etc...vad ca nu esti "galben" deci nu putem vorbii pe privat. Succes mai departe.

• Oras:constanta
Postat

Colegul ti-am zis...inainte de toate daca esti hotarat cu adevarat este nevoie de o mica cunostinta, nu se poate "programa" o ora vin baietii si gata hai sa ii dam bice..trebuie sa fie un mic click intre respectivii participanti si prietena ta, daca fata nu este atrasa sexual si fizic de respectivii nu e nici o sfaraiala iti zice fratele, sunt trecut prin dume de genu iar daca nu presteaza sex oral sau anal vs 3 o sa fie cam nasol, adica 3 putalai pt o pasarica o sa fie genul "la rand" :D eu am inteles mesajul tau de aceea ti-am scris ca am mai participat la intruniri de genul si tot de aceea iti zic ca este un MUST pt o mica vorba la cafea sa vezi cu cine ai de a face, daca este o oarecare compatibilitate, nu vine vasilica cu o burta de nu isi vede scula si altii de genu...eu ti-am zis daca vrei si esti interesat putem vorbii pe FB/ telefon etc...vad ca nu esti "galben" deci nu putem vorbii pe privat. Succes mai departe.

Atat de bine le zici! Dar mai este si intrebarea "cum arata ei?"

Postat

mosu, daca vrei 2 tipi, ne-ai gasit pe mine si pe sorinu, dar jucam pe regulile impuse de sorinu, mi se pare cel mai fair... :) 

• Telefon: +40728776282
  • Telefon: +40728776282
Postat

Salut, si eu sunt interesat, am 26 de ani de etnie tatar ( poate conteaza), multumesc si o zi frumoasa.

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Suntem un cuplu tanar ea 25 el 28 nu suntem din C.ta dar ajungem pe 30 martie pentru 2 zile,din curiozitatea si placerile noastre sexuale cautam 2 tipi simpatici si curati pentru un gang bang partenera mea fiind o mare doritoare si vrem sa ne satisfacem si aceasta curiozitate,asteptam oferte si propuneri!!

Zi zău!

• Minus 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

:))) pai lasa baietii in pace.. nu vezi ca au ganduri serioase..

lasa-l pe Sabroso c-a disparut de mult de p'aici..

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Pai ce sa ma zică!?

De azi de dimineața tot futem la ea. Soarele nu știu cât de mult o să-l vadă in zilele astea doua...

Postat

Numai, i-am futut pe amandoi de i-am facut sa se intoarca in Bucale

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Din pacate, asa cum era de asteptat, discutia a degenerat.

Daca mai sunteti interesati, mi-ar face placere sa va cunosc. Am mai avut o experienta threesome cu un cuplu. Am un prieten care are aceleasi "hobby-uri" :)

Eu am 34 ani, el 35, amandoi suntem casatoriti, deci nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu discretia. Nu suntem de etnie. Daca vreti, lasati o modalitate de contact, vorbim sa vedeti ca suntem ok, si daca vreti sa continuam bine, daca nu, nicio problema.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...