Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Sonia , cand estimezi ca te intorci in Bucuresti?Sonia , cand estimezi ca te intorci in Bucuresti?Sonia , cand estimezi ca te intorci in Bucuresti? Cu acest job niciodata :*
il pupparo Reputație: 22549 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2018 Asa rau te-ai suparat? Pe bune , chiar nu merita.. 8
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Asa rau te-ai suparat? Pe bune , chiar nu merita..nu m am suparat pe nimieni si nici pe job dar mi a ajuns , sunt ok :*
sirtek Reputație: 401 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Septembrie 20, 2018 Multumesc! :* te astept pe pa chisinau :)))) :*O sa vin intr-o zi in centru si-o sa strig tare Sonia, si stiu sigur c-o sa functioneze! :P
iguana3 Reputație: -3647 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 20, 2018 Ai putea sa faci o vizita prin Craiova ;) :kiss3 2
manuelpuladefier Reputație: 60 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2018 normal ca e roamanca daca a venit in romania, daca e din siberia sau kiev acum sunt la usa ei :))pacat totusi ca nu o face si in fund :(
onlinex Reputație: 2 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:chisinau Oras:chisinau Postat Septembrie 30, 2018 cum te pot contacta la chisinau? ms ;)
glavan Reputație: -176 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Din pacate fata s-a plicitis de acest job, nu mai e ca la inceput. Probabil ca avea alte asteptari sau credea ca e o rampa e lansare, insa cand a inteles ca atat este si nimic mai mult a avut o deceptie. Lucreaza in virtutea inertieidin cand in cand. Nu cred ca o sa raspunda cererii tale pentru Chisinau dar poate ne ajuta cu informatii despre contactat alte fete acolo.
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2018 Postat Noiembrie 6, 2018 cum te pot contacta la chisinau? ms ;)Buna :* ma gasesti la Bucuresti incepand de astazi pe noul numar de telefon : +40737484634 Va pup :* 1
costica85 Reputație: 20 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 6, 2018 In ce zona ai revenit?
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2018 Postat Noiembrie 7, 2018 Rond Alba Iulia :*
invincible Reputație: 199 Postat Noiembrie 7, 2018 Postat Noiembrie 7, 2018 Tot cu același sictir ? Sau ai de gând sa schimbi ceva în atitudine?
magiun Reputație: 455 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Noiembrie 7, 2018 Cu acest job niciodata :*. 1
crocodilul81 Reputație: 45 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 7, 2018 Sa înțelegem ca ai revenit ?
stuffy Reputație: 68 Postat Noiembrie 8, 2018 Postat Noiembrie 8, 2018 Buna! Am vizitat dameza respectiva, dupa revenire. Modalitate de contact: whatsapp la ultimul numar de telefon. Programare, confirmare cu 20 min inainte. Promt si punctual. Locatie: Dupa cum a mentionat, Rond Alba Iulia. Usor de gasit, locuri de parcare in spatele blocului. Garsoniera ok, dus, apa calda, prosop curat. Am optat pentru ea intrucat imi plac moldovencele si din cele citite anterior pe forum, e ok la toate capitolele inafara de atitudine/gfe si am hotarat sa ma conving de acest fapt. M-a intalnit imbracata sexy cu un zambet usor pe buze. Aspect: domnisoara simpatica, manichiura ingrijita, corp frumos, sanii medii cred, dar foarte draguti. Nu pot spune ca erau mici. Sfarcuri erectile si foarte dragute. Nici moi dar nici tari. Am stat un pic la socializare la un pahar de cola (nu avea apa plata) si i-am spus ca suntem din aceiasi tara. La inceput, a expirat usurata. A mentionat ca simte bariere de comunicare cu românii, ea facand parte din populatia de origine rusa a Moldovei. Apoi totusi a mentionat ca opteaza pentru romani din motive de discretie. Am intrebat-o daca era sa ma primeasca daca ii spuneam din start acest lucru. Nu a putut sa imi raspunda.Tineam sa mentionez acest lucru, deoarece multi spuneau de faptul ca era cam tacuta/retrasa. Cred ca asta era motivul.In general fata a fost activa si destul de implicata. Oral: bunicel, NP, artificii cu limba, destul de placut. Nu hard sau deep, dar nu sunt adeptul. CIM - yes. Normal: Se misca bine, nu preia initiativa. Te lasa pe tine sa decizi. Cred ca o face, daca ii spui din start ce preferi. La capitolul GFE, a fost foarte ok. Nu a fost lipicioasa, cum pot unele, dar nici nu am simtit ca ceva nu ii place (inafara de CIM). FK intretinut din plin, cu buze placute si artificii cu limbuta aia ascutita. Overall, as nota experiența cu 8-9, la toate capitolele. Mie personal, mi se pare un raport pret/calitate foarte corect. Halat 250/ora. 3
septarul Reputație: 267 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Noiembrie 9, 2018 brett ai fost ? se merita da sau nu ? 1
septarul Reputație: 267 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Noiembrie 9, 2018 Sonia faci KF, CIM ? colegii intreaba pentru ca pe ultimele 2 pagini sunt niste neclaritati.mersi 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum