Sari la conținut

Depresivu’ cel ratat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Iti recunosti postarile, moralistule ipocrit?!  :laugh2

Amandino eu tot nu am inteles de ce te tot bagi in toate certurile  !? :refoz

Stii , dar nu sti  sau de multe ori interpretezi prost , manata de cu totul alte orgolii proprii  . 

E treaba ei ce face . Fiecare are ceva de spus sau de transmis .

Unii , de ex. , se cearta sau discuta cu propriile clone. Putem sa-i  acuzam cu ceva in sensul acesta ? Eu nu , doar ma amuz si atat .  :)

Nasol ba Evil , daca ai ajuns sa-i dai limbi la oua betivanului  PVG  aka AVPOP  & Pisilica & Co.

http://nimfomane.com/forum/user/76883-pvg/?tab=reputation&app_tab=gallery&type=received

De fapt , asta faci de ceva vreme incoace. Masezi un bolnav psihic la oute si in toate scandalurile pe care le provoaca aici (nemotivat)

Inseamna ca nu sti  ca boala lui pe femei pleaca tocmai de la aceasta Recenzie facuta  **spam editat**ei Amorxxx

http://nimfomane.com/forum/topic/30856-0773367672-pustoaica-zona-militari/?p=881501

, excluzand-o pe aceea  facuta Sianei si pe care o tot vantura neasumat pe Topicul acesteia , motivul ptr. care acesta nu l-a mai primit si  ii poarta ura  in permanenta  si cauta sa se razbune (pe ea) . 

PS: Pisilica baga o molifta sau o proprie Spovedanie pe topicul tau  unde ai tot incercat sa-ti emani propriile obsesii pe care le traiesti aici , ca te-ai umplut de handel in toti acesti 5 ani petrecuti aici  non-stop .

Daca nu stiati cine este acest Popa Pisilica (aka AVPOP ) cititi aici recenzia de pe contul lui mai vechi PVG

http://nimfomane.com/forum/topic/30856-0773367672-pustoaica-zona-militari/?p=881501

Un jeg de om , asta e . Izmenare eram dator sa-ti arat izbanzile tale de obsedat sexual si betiv notoriu . Cata metamorfoza ai suferit in toti acesti 5 ani petrecuti aici , asta pe langa conturile de Popa exorcist .    :)

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Izmenare , a fi depresiv e una si a arata adevarul cu degetul , alta . La tine reiese din cele peste 90 % postari de aici.

Eu nu detin asemenea manifestari , ca nu am de ce , din cu totul alte motive .

Continua-ti marsul triumfal  :)

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Izmenare , a fi depresiv e una si a arata adevarul cu degetul , alta . La tine reiese din cele peste 90 % postari de aici.

Esti foarte calm.

Link spre comentariu

Esti foarte calm.

post-4015-0-06559000-1522157239_thumb.gif

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...