Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Inca o data: A confirmat din prima ca el este, nu stau sa caut de nebuna (ca tine) in profil. Ai obesrvat ce frumos te ignoram? Ia exemplu! :)Tu chiar stai sa citești ce scrie ? =))
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 27, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 27, 2018 Tu chiar stai sa citești ce scrie ? =))Curva proastă, stiu ca nu ai capacitate intelectuală sa înțelegi, dar eu mai sus te apăram:) Disperările/obsedate/stalker. Nu ini bag piciorul sau macar interesul in Gațu' mațiiFute in gura curvele:) cat timp nu te legi de mine,adelante
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 27, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 27, 2018 Eu promit ca nu ma bag! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Curva proastă, stiu ca nu ai capacitate intelectuală sa înțelegi, dar eu mai sus te apăram:)Disperările/obsedate/stalker. Nu ini bag piciorul sau macar interesul in Gațu' mațiiFute in gura curvele:) cat timp nu te legi de mine,adelanteNu înțeleg ... sa traducă cineva ... 1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 27, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 27, 2018 Nu înțeleg ... sa traducă cineva ...Cine? Bunică-ta sau Nicolaie, jartea?Sper ca ai scuipat sau înghițit înainte sa mi te adresezi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Cine? Bunică-ta sau Nicolaie, jartea?Sper ca ai scuipat sau înghițit înainte sa mi te adresezi.Ți-ai spălat bustiera ? =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Hai ca pe asta am înțeles-o , scrie și tu tot așa , fraze mai scurte , mai coerente , sa înțelegem și noi ce dracu scrii dacă tot vociferezi pe aci’
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 27, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 27, 2018 Ți-ai spălat bustiera ? =))Ți-ai spălat cazierul?Vezi ca față de depresiv eu am cui sa il trimitPs e real:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Ți-ai spălat cazierul?Vezi ca față de depresiv eu am cui sa il trimitPs e real:)Da’ depresivu avea Facebook -ul nu cazieru ‘ Ce ai tu cu ce fac eu ? Sa trimiți cui ? =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Arsh, ce înțeapă Trandafirul Roz :)))
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 27, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 27, 2018 Țăranco! Nu ai tu zile de supt cate cărți am citite.Mai ușor cu această coerență:) eu pt multi care contează sunt o intelectuală, tu cam pt toți doar o sugace :)
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 27, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 27, 2018 Da’ depresivu avea Facebook -ul nu cazieru ‘ Ce ai tu cu ce fac eu ? Sa trimiți cui ? =))La cancan pont.si alta presă de scandal. Chiar vrei sa faci de astea cu mine ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Țăranco! Nu ai tu zile de supt cate cărți am citite.Mai ușor cu această coerență:) eu pt multi care contează sunt o intelectuală, tu cam pt toți doar o sugace :)I-auzi “intelectoalo” M-ai spart =)) am murit =)) hai fa citește in continuare și nu mai cauta băgare de seama cu noi. Te-m-as pe “intelectoalitatea” ta 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Ai noroc ca am treaba , da Asteapta-ma ca revin
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 27, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 27, 2018 I-auzi “intelectoalo” M-ai spart =)) am murit =)) hai fa citește in continuare și nu mai cauta băgare de seama cu noi. Te-m-as pe “intelectoalitatea” taNici macar nu ma ocup de tine:) s-a/e ocupă viațăGoodluck storfet!Loool
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2018 I-auzi “intelectoalo”M-ai spart =)) am murit =)) hai fa citește in continuare și nu mai cauta băgare de seama cu noi.Te-m-as pe “intelectoalitatea” ta :laugh2 :laugh2 :laugh2 Pa sistem! :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 27, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 27, 2018 Amandino eu tot nu am inteles de ce te tot bagi in toate certurile !? :refoz
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2018 Amandino eu tot nu am inteles de ce te tot bagi in toate certurile !? :refoz Eu am facut doar o postare celui care a deschid topicul, apoi i-am zis ca stiu despre ce este vorba, atat.S-a bagat turbata asta scapata iar din lesa... :laugh2Cine sta sa se certe cu ea, n-ai vazut ca vorbeste singura? :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 27, 2018 Ceavetz mă? Depresie de primăvară'aidepoolamea 1
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 27, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 27, 2018 Rozica e dependentă de scandal,Amada de băutură si Denisa de pwlă.Am zis!!!😃
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 27, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 27, 2018 Eu am facut doar o postare celui care a deschid topicul, apoi i-am zis ca stiu despre ce este vorba, atat.S-a bagat turbata asta scapata iar din lesa... :laugh2Cine sta sa se certe cu ea, n-ai vazut ca vorbeste singura? :laugh2 Stii , dar nu sti sau de multe ori interpretezi prost , manata de cu totul alte orgolii proprii . E treaba ei ce face . Fiecare are ceva de spus sau de transmis . Unii , de ex. , se cearta sau discuta cu propriile clone. Putem sa-i acuzam cu ceva in sensul acesta ? Eu nu , doar ma amuz si atat . :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2018 Stii , dar nu sti sau de multe ori interpretezi prost , manata de cu totul alte orgolii proprii . E treaba ei ce face . Fiecare are ceva de spus sau de transmis . Unii , de ex. , se cearta sau discuta cu propriile clone. Putem sa-i acuzam cu ceva in sensul acesta ? Eu nu , doar ma amuz si atat . :) Ce spanac imi insiri si tu aici dupa atatea aberatii?! :laugh2 :slap2V-ati pierdut mintile! Tu, cu Roz, cu Vis, cu obsedatii de serviciu... Ce transmiteti?!Cand te bagi aiurea in certuri urate pe N pagini e ok, ai venit sa faci pe ipocritul acum... :laugh2 :slap2Unde am jignit eu pe cineva? Rozica e dependentă de scandal,Amada de băutură si Denisa de pwlă.Am zis!!! http://www.navalica.com/wp-content/uploads/2014/02/zaem.gif
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 27, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 27, 2018 Obsedati de serviciu !? Hai ca nu te cred . Mai reciteste inca o data ce am scris . Nu te-am jignit , dar tu ai tinut s-o faci . Si cu mine si cu altii , deci am scris bine faza aceea cu orgoliile. Mai luati o pauza , odihniti-va (creierasii) cum trebuie noaptea , ca de aceea va sculati zilnic de la prima ora a diminetii plini de ura si de venin . Simplu...move on .
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2018 Obsedati de serviciu !? Hai ca nu te cred . Mai reciteste inca o data ce am scris . Nu te-am jignit , dar tu ai tinut s-o faci . Si cu mine si cu altii , deci am scris bine faza aceea cu orgoliile. Mai luati o pauza , odihniti-va (creierasii) cum trebuie noaptea , ca de aceea va sculati zilnic de la prima ora a diminetii plini de ura si de venin . Simplu...move on . Nu vii matale sa faci pe moralistul cu atatia scheleti in dulap, sa-mi vorbesti de orgolii cand nu te poti opri din certuri de 2 bani cu prea multi pe aici...Te-am numit eu obsedat? Reciteste tu!Ura, venin... WTF?! Te bagaseram eu in seama si nu stiu? :laugh2Nu te-am jignit mai devreme, boule! :laugh2 :rax2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 27, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 27, 2018 Uite unde...."V-ati pierdut mintile! Tu, cu Roz, cu Vis, cu obsedatii de serviciu" Si a doua ..."Nu te-am jignit mai devreme, boule!" Uite cum arata o curentata https://media3.giphy.com/media/26uf8MV6uDhNkxqnK/giphy.gif Si-o mai reveni dupa aceea ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum