brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Postat Martie 31, 2018 Politica oficiala a forumului e off-topicul. Asta genereaza trafic, nu o recenzie la luna. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 trage-i de maneca pe cei care nu au recenzii deloco sa stai non stop pe forum :laugh2Pentru mine, tu nu si recenzii. Alea, de când era lupu' cățel, nu (mai) contează. Și nu, nu o să stau, evident mai mult timp decât până acum, pe forum. Te-am luat la ochi pe tine, pe Impatior și pe Panaramic, pentru că într-adevăr, exagerați. Mult, aberant de mult. Acum, ți-am zis: ai scăpat de mine, măcar pentru o perioadă. Mingea a în terenul tău:șutezi, sau dai chiflă.Baftă! 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Postat Martie 31, 2018 Pentru mine, tu nu si recenzii. Alea, de când era lupu' cățel, nu (mai) contează.Și nu, nu o să stau, evident mai mult timp decât până acum, pe forum. Te-am luat la ochi pe tine, pe Impatior și pe Panaramic, pentru că într-adevăr, exagerați. Mult, aberant de mult. Acum, ți-am zis: ai scăpat de mine, măcar pentru o perioadă. Mingea a în terenul tău:șutezi, sau dai chiflă.Baftă! posti sa te umfli in pene cat vrei, ma distrez pe seama ta 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 posti sa te umfli in pene cat vrei, ma distrez pe seama taVezi tu băiete, cum îmi dai dreptate fără sa vrei? Eu am vorbit calm, nejignitor, onest și cu bună credință. Tu cum răspunzi? Dacă ti-am spus că (măcar pentru o vreme) nu o să mai intervin, tu crezi în mintiuca ta, că poți sa devii iar agresiv. Asta e diferența dîntre noi!Hai, gata! Destul pentru azi! Te-am băgat în seamă la modul serios, mai mult decât meriți. 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Postat Martie 31, 2018 Vezi tu băiete, cum îmi dai dreptate fără sa vrei? Eu am vorbit calm, nejignitor, onest și cu bună credință. Tu cum răspunzi?Dacă ti-am spus că (măcar pentru o vreme) nu o să mai intervin, tu crezi în mintiuca ta, că poți sa devii iar agresiv. Asta e diferența dîntre noi!Hai, gata! Destul pentru azi! Te-am băgat în seamă la modul serios, mai mult decât meriți. Prima fraza inteleapta a ta pe ziua de azi.Vezi ca poti?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Prima fraza inteleapta a ta pe ziua de azi.Vezi ca poti?... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 31, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 31, 2018 Puță, s-a umflat placajul pe tine? Vezi, că poate chiar mă supăr, prostul școlii! Pe puțoi din ăștia obraznici și nuli ca tine, m-am pișat cât Dunărea. Vezi-ți bă, copchile, de școală și de labă, că nu vei juca niciodată în liga în care joc eu! Tot la matineu vei juca, tot pe toloacă.Hai ... salt înainte! Tataie , tot in gasca cu lacheii clonati o arzi , de zici ca este liga intai ? Telectual mai esti si nu vrei sa te desprinzi nici macar o zi de aici . :no2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Tataie , tot in gasca cu lacheii clonati o arzi , de zici ca este liga intai ? Telectual mai esti si nu vrei sa te desprinzi nici macar o zi de aici . :no2Ce faci Miky ? Toate bune ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 31, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 31, 2018 Privesc cum creati agitatie (geaba) pe aici. Si frumoase si la locul lor . 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Privesc cum creati agitatie (geaba) pe aici. Si frumoase si la locul lor .Relax.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Tataie , tot in gasca cu lacheii clonati o arzi , de zici ca este liga intai ? Telectual mai esti si nu vrei sa te desprinzi nici macar o zi de aici . :no2Poate ai treabă (la săpat pe tarla) și noi te reținem! P.S. Vezi cu ești tu și te mănâncă-n cur? Bagă-ți știuleții și șterge-o! Pas ale'! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 31, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 31, 2018 Ce tarlale si stiuleti visezi la munte , Nea Streche !? Maine ai si matale o Floricica s-o sarbatoresti ? Poate n-o arzi tot pe aici 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Ce tarlale si stiuleti visezi la munte , Nea Streche !? Maine ai si matale o Floricica s-o sarbatoresti ? Poate n-o arzi tot pe aici La care munte bă, panaramă? La Răcari? :laugh2 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 31, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 31, 2018 Ce glume desantate ai , comunistule :slap2Raspunde politicos , macar , la ce te-am intrebat . Ai sau nu ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Ce glume desantate ai , comunistule :slap2Raspunde politicos , macar , la ce te-am intrebat . Ai sau nu ?Ce e deșănțat, mă, în ce am spus eu? Comunist, poate ești tu, cu moaca aia de redus mintal.Ce te fute pe tine grija? Iar începi cu cercetatul prin viețile private ale userilor?Bă, tu meriți călcat pe ochi! 1 2
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 31, 2018 La care munte bă, panaramă? La Răcari? :laugh2E incredibil de mitoman taranul asta basit si afumat.Am poze din satul lui,iar muntele se vede in departare la 20-25 km. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 E incredibil de mitoman taranul asta basit si afumat.Am poze din satul lui,iar muntele se vede in departare la 20-25 km.Nu a auzit de oras Mikiputa ?
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 31, 2018 Nu a auzit de oras Mikiputa ?Mitomania Stiuletarului a ajuns in stadiul in care si el crede in minciunile lui.Chiar si in poza postata de condition se vede in spatele Stiuletarului camp cat vezi cu ochii.Poza facuta in satul lui in fata primariei. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 E incredibil de mitoman taranul asta basit si afumat.Am poze din satul lui,iar muntele se vede in departare la 20-25 km.Unde la Potigrafu? Sau la Scăieni? :laugh2 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:// Oras:// Autor Postat Aprilie 2, 2018 Mitomania Stiuletarului a ajuns in stadiul in care si el crede in minciunile lui.Chiar si in poza postata de condition se vede in spatele Stiuletarului camp cat vezi cu ochii.Poza facuta in satul lui in fata primariei. Daca era in fatza primariei cum ai vazut tu campul?pp ca n-ai poza, scrii din amintiri de la betie 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 2, 2018 Daca era in fatza primariei cum ai vazut tu campul?pp ca n-ai poza, scrii din amintiri de la betie De parca el mai stie ce scrie de la o zi la alta ? Baga ineptii/minciuni cat cuprinde si isi cauta in permanenta/disperare afirmarea , din lipsa de ocupatie .Ieri , in zi de mare sarbatoare , a tinut slujba de sfestanie ptr. enoriasi toata ziua pe aici , din ce am vazut (ptr. enoriasii aia multii ) . Uneori chiar i se potriveste proverbul acela "In vino veritas" ...ba nu , adeseori. 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 2, 2018 De parca el mai stie ce scrie de la o zi la alta ? Baga ineptii/minciuni cat cuprinde si isi cauta in permanenta/disperare afirmarea , din lipsa de ocupatie .Ieri , in zi de mare sarbatoare , a tinut slujba de sfestanie ptr. enoriasi toata ziua pe aici , din ce am vazut (ptr. enoriasii aia multii ) . Uneori chiar i se potriveste proverbul acela "In vino veritas" ...ba nu , adeseori.Iar ai aparut bah saracie pocita? Hai baga capul in cacat, acolo iti este locul!
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 2, 2018 Daca era in fatza primariei cum ai vazut tu campul?pp ca n-ai poza, scrii din amintiri de la betieFără comentarii.Logică de retardat.
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 2, 2018 De parca el mai stie ce scrie de la o zi la alta ? Baga ineptii/minciuni cat cuprinde si isi cauta in permanenta/disperare afirmarea , din lipsa de ocupatie .Ieri , in zi de mare sarbatoare , a tinut slujba de sfestanie ptr. enoriasi toata ziua pe aici , din ce am vazut (ptr. enoriasii aia multii ) . Uneori chiar i se potriveste proverbul acela "In vino veritas" ...ba nu , adeseori.Postează poza,că să-ți demonstrez cu materialul clientului pe masa,că e făcută în fața primăriei și este dintr-o zonă de câmpie 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum