rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 sa moara ba ma-ta ca tu faci bani si eu spume ? parlito =)) Delia Pizdii suge pula pe 30-40 lei pe Mihai Bravu (la Dristor) .... Aici posteaza pestele. Singurul lucru pozitiv e ca are dantura perfecta, mai putin vreo 4 dinti .... iar tenul e curat curat (de ciorex, pe negru) Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 28, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Martie 28, 2018 deliapizdii - cioara pe care o promoveaza iubi agramatu =)) futu-va in gura da bulangii rujati amandoi ce sunteti v-ati pus 5 milioane pa ora ca sa faceti foamea ? NU PUTEAI MA SA O LASI SA-SI RUPA PIZDA PA 2 MILIOANE ZI DE ZI ? DE CATEVA ORI BUNE PE ZI ? aveati si voi bani de KFC $SARACILORBaiatu’ meu,m-a sunat peșhtii dă pă Rond și mi-a zis că bagă curvilii în insolvență,că de când ai aparut p’acilea,le-a scăzut încasările cu 80%😂😂😂 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2018 Mă sugeti și pe fața și pe dos.Ahh dar nu aveți bani. 5 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Baiatu’ meu,m-a sunat peșhtii dă pă Rond și mi-a zis că bagă curvilii în insolvență,că de când ai aparut p’acilea,le-a scăzut încasările cu 80% auauauau ce-au facut ma astiaaaaaaa 2 7 Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 stiu varule ca am fost la ea.. ca sa nu-ti mai spun pe deasupra ca femeia e atat de proasta incat crede ca noi care ne batem pula de ea o facem pentru ca nu avem bani sa mergem la ea =)) FA TU TE FUTI PE 5 MILIOANE EU MA FUT PE 1 MIE DA EURO , CARE E MAI SMECHER ? CARE FACE MAI MULTI BANI ?? =)) Hahaha... O stiu pe nespălata asta de ceva timp. Baietii ii spuneau la misto ”Mogli” inainte sa-si puna silicoane, pentru ca țigăncușa arăta exact ca un schelete ambulant. Delia Pizdii, ia zi, mai știi când erai femeia lui ”Fasole” și te-a convins să îl ajuți să-și plătească datoria? Cât ai mers crăcănată? 2 săptămâni? Ai dracu derbedei de Colentina..... 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Mă sugeti și pe fața și pe dos.Ahh dar nu aveți bani. atunci cum te futem fa rupto ? pe gratis ? ca daca noi n-avem tu mori da foame 3 7 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Hahaha... O stiu pe nespălata asta de ceva timp. Baietii ii spuneau la misto ”Mogli” inainte sa-si puna silicoane, pentru ca țigăncușa arăta exact ca un schelete ambulant. Delia Pizdii, ia zi, mai știi când erai femeia lui ”Fasole” și te-a convins să îl ajuți să-și plătească datoria? Cât ai mers crăcănată? 2 săptămâni? Ai dracu derbedei de Colentina..... BINGO hahahahahhaha ahh ah ah a haha haaaaaa mooaaaaaaare curva acum cand citeste randurile astea =))) la fel ca atunci cand dadea iubi in ea ca in bonus, a spart-o in ziua aia, pumni picioare genunchi in burta =)) 2 7 Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 Baiatu’ meu,m-a sunat peșhtii dă pă Rond și mi-a zis că bagă curvilii în insolvență,că de când ai aparut p’acilea,le-a scăzut încasările cu 80% Nu mai faceț mijto de Delia Pizdii chă îi chrapă shilikoanili la țâgancî mhă Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2018 atunci cum te futem fa rupto ? pe gratis ? ca daca noi n-avem tu mori da foameBă tu nici nu ai și mori și de foame. 5 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 cel mai prost peste, s-a panicat pe asta cu banii.. voi nu aveti bani sa ma futeti =)) te futem cand vrem fa, si la propriu si la figurat 1 7 Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 BINGO hahahahahhaha ahh ah ah a haha haaaaaa mooaaaaaaare curva acum cand citeste randurile astea =))) la fel ca atunci cand dadea iubi in ea ca in bonus, a spart-o in ziua aia, pumni picioare genunchi in burta =)) Așchilopata era în stare de orice pentru el, credea că o iubește.... și uite ce i-a făcut. I-a băgat silicon BISON la kg din dedeman și acum o scoate la produs pe 30 lei în Dristor. 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 CA D-AAIA LUAM BANI CU CAMATA DA LA PROVIDENT, SA FUTEM CURVE PENALE AGRAMATE =)) IN CAZU TAU NASCUTA TIGAN CRESCUTA ANALFABOSS AHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHA MOOOOOOOOORII FA CAND CITESTI HAHAHAHAHA 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 28, 2018 Asta e buna ....sa ma tin de izmana unui mosneag, de parca nu as avea altceva de facut. Intamplator am observat o discutie in care ti-ai luat-o pe coaja si atat. PS: Nu sunt toate.. Posibil sa nu semene la note , ca bateau la ochi.. :rax2 Ce e de 9-10 aici , acolo e de 7-8 . Asa mai da , dati-va in .....cu minciunile voastre , de lingai farisei =))Cine i-a dat pe coaja!?... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 Asta e buna ....sa ma tin de izmana unui mosneag, de parca nu as avea altceva de facut. Intamplator am observat o discutie in care ti-ai luat-o pe coaja si atat. PS: Nu sunt toate.. Posibil sa nu semene la note , ca bateau la ochi.. :rax2 Ce e de 9-10 aici , acolo e de 7-8 . Asa mai da , dati-va in .....cu minciunile voastre , de lingai farisei =))Ce discuție bă? Și cum ai nimerit tu ... întâmplător?Și dacă nu toate, dacă posibil să fie alte note (sunt aceleași, dacă vrei să știi, eventual cu 0.5 diferență), de unde copy-paste? Vezi cum vorbești prostii, cum dezinformezi/minți și de ce ești prostul forumului? Plm... toate copy-paste, dar nu toate. Copy-paste, dar cu alte note! Prostuleeeeeeeee... tu știi ce e copy-paste? :slap2 1 Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 atunci cum te futem fa rupto ? pe gratis ? ca daca noi n-avem tu mori da foame E adevărat. Delia pizdii se fute DOAR pe mai mult 100 Euro. Cu condiția ca sub saltea să fie 100 de euro, pentru că ea primește 30-40 lei maxim Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 28, 2018 Ce-ati facut mai,numai voi discutati pe acest topic? Brett ce-ai facut?!... Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 stiu varule ca am fost la ea.. ca sa nu-ti mai spun pe deasupra ca femeia e atat de proasta incat crede ca noi care ne batem pula de ea o facem pentru ca nu avem bani sa mergem la ea =)) FA TU TE FUTI PE 5 MILIOANE EU MA FUT PE 1 MIE DA EURO , CARE E MAI SMECHER ? CARE FACE MAI MULTI BANI ?? =)) Ce sa vezi la mizerabila asta? ii pute pizda a Chlamydia de la o poștă. Nu se duce nici dracu la ea, sau daca ajunge si o vede.... se duce de unde a venit. O fute peștele și o mai dă prietenilor pe o shaorma, un paket de tigari etc Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 A IESIT DUPA ULTIMELE POSTARI HAHAHAH I-AI DAT DAUNA TOTALA CU FASOLE 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 28, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 28, 2018 Dacă nu vrei să argumentezi, taci în p.m.! Nu știi decât să minți, să dezinformezi, să creezi conflicte și să mănânci căcat, șantajistule ordinar. Ce explicații i-ai cerut tu, mă? Aud? Nu te mai ambala asa ca o tata si stai pe pula ta ca nu am mintit , dat mai multe limbi in cur , jignit si injurat de mame mai mult decat ai facut-o tu la viata ta (si aici se incadreaza si promovari ale altora la care nu eziti sa te regasesti partas , ca un maimutoi veritabil ).. De santajele mele , nici nu se pune problema De fapt , nici nu ai avea concurenta , codosule batran :) 1 Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 A IESIT DUPA ULTIMELE POSTARI HAHAHAH I-AI DAT DAUNA TOTALA CU FASOLE I-aș fi dat o muie dar e plină de boli, nu m-aș risca să o las să-mi atingă cucul Colcăie de Chlamydia sifilis si ce pzdmasii o mai avea Link spre comentariu
rhadoony Reputație: -17 Postat Martie 28, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 28, 2018 A IESIT DUPA ULTIMELE POSTARI HAHAHAH I-AI DAT DAUNA TOTALA CU FASOLE Si-a amintit de băjeții din colentina. Iti spun sigur ca nu au fost putini. Daca stii ce zic. A fost data pentru o treaba si a avut parte de avetura vietii ei. Cred ca s-a dus sa boceasca, la cata pula a luat atunci in toate gaurile, a călcat cu grija minim 2 saptamani. A fost lansarea ei in domeniul XXX, doar ca nu spre actorie, ci spre portofoliul unui peste, pe care de altfel il cunoastem. 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 ahhaahhaahah 1 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 Nu te mai ambala asa ca o tata si stai pe pula ta ca nu am mintit , dat mai multe limbi in cur , jignit si injurat de mame mai mult decat ai facut-o tu la viata ta (si aici se incadreaza si promovari ale altora la care nu eziti sa te regasesti partas , ca un maimutoi veritabil ).. De santajele mele , nici nu se pune problema De fapt , nici nu ai avea concurenta , codosule batran :)Dă-mi un exemplu unde am înjurat de mamă, dar fără dumele mîșkiniene cu înjurături mascate, sau cum p.m. le-a spus el.Ce înțelegi prin "promovare" și ce/pe cine am promovat?Ce înțelegi prin "codoș"?De fiecare dată când afirmi/acuzi și ți se cer dovezi/argumente/explicații, eviți, treci la diversiuni și alte acuzații.Miky, ești un om bolnav, nu numai prost de behăi! Ai un caracter infect, colț cu infracționalul (vezi Alessandra), ești un mitoman rupt în cur, care se dă rechin în chiuvetă. Caz extrem de rar, ți-ai antagonizat tot forumul, care te ia la pulă grav, în condițiile în care toți avem și "prieteni și dușmani". Nu ratezi o ocazie, să nu ataci, să nu te bagi aiurea în discuții, în condițiile în care nu știi mai nimic, puținul pe care îl știi nu l-ai procesat, pentru că mintea ta e prea slabă, faci afirmații după ureche, sau mințind cu bună știință.Ăsta ești, băiete: un ratat și un redus mintal, dublat de o mitomanie rar întâlnită.Ar fi cazul să dispari în neantul din care ai venit. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 28, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 28, 2018 Cine i-a dat pe coaja!?...La figurat.Ce discuție bă? Și cum ai nimerit tu ... întâmplător?Și dacă nu toate, dacă posibil să fie alte note (sunt aceleași, dacă vrei să știi, eventual cu 0.5 diferență), de unde copy-paste? Vezi cum vorbești prostii, cum dezinformezi/minți și de ce ești prostul forumului? Plm... toate copy-paste, dar nu toate. Copy-paste, dar cu alte note! Prostuleeeeeeeee... tu știi ce e copy-paste? :slap2 Nu te-ai prins ce am vrut sa spun cu acele note? De ce ? Ca esti prea prost ....si ingamfat in prostia ta . :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 La figurat. Nu te-ai prins ce am vrut sa spun cu acele note? De ce ? Ca esti prea prost ....si ingamfat in prostia ta . :laugh2M-am prins că te-ai făcut iar de căcat, că te-ai încurcat în propriile-ți minciuni, tălâmbule! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum