vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 28, 2018 Nu e dupa pasaricaDar ce e înaintea ei? Asta e intrebarea... 19 14 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2018 Ați mâncat ceva azi săracilor? =)) Sau tot salam cu pâine ? =)) 5 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2018 E adevărat. Delia pizdii se fute DOAR pe mai mult 100 Euro. Cu condiția ca sub saltea să fie 100 de euro, pentru că ea primește 30-40 lei maxim A IESIT DUPA ULTIMELE POSTARI HAHAHAH I-AI DAT DAUNA TOTALA CU FASOLE Ștergeți-va s***ul de la gura înainte sa vorbiți cu mine. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2018 Hahaha... O stiu pe nespălata asta de ceva timp. Baietii ii spuneau la misto ”Mogli” inainte sa-si puna silicoane, pentru ca țigăncușa arăta exact ca un schelete ambulant. Delia Pizdii, ia zi, mai știi când erai femeia lui ”Fasole” și te-a convins să îl ajuți să-și plătească datoria? Cât ai mers crăcănată? 2 săptămâni? Ai dracu derbedei de Colentina.....Muie trista, inclusiv pe talpa pantofilor sunt mult mai curată decât ești tu in gura. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 28, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 28, 2018 Dă-mi un exemplu unde am înjurat de mamă, dar fără dumele mîșkiniene cu înjurături mascate, sau cum p.m. le-a spus el.Ce înțelegi prin "promovare" și ce/pe cine am promovat?Ce înțelegi prin "codoș"?De fiecare dată când afirmi/acuzi și ți se cer dovezi/argumente/explicații, eviți, treci la diversiuni și alte acuzații.Miky, ești un om bolnav, nu numai prost de behăi! Ai un caracter infect, colț cu infracționalul (vezi Alessandra), ești un mitoman rupt în cur, care se dă rechin în chiuvetă. Caz extrem de rar, ți-ai antagonizat tot forumul, care te ia la pulă grav, în condițiile în care toți avem și "prieteni și dușmani". Nu ratezi o ocazie, să nu ataci, să nu te bagi aiurea în discuții, în condițiile în care nu știi mai nimic, puținul pe care îl știi nu l-ai procesat, pentru că mintea ta e prea slabă, faci afirmații după ureche, sau mințind cu bună știință.Ăsta ești, băiete: un ratat și un redus mintal, dublat de o mitomanie rar întâlnită.Ar fi cazul să dispari în neantul din care ai venit. Imi place cum te agiti prostule ......sa nu zici ca dai si din maini sau coate la ora asta ?Pai ori mi-am antagonizat tot forumul ori toti avem si "prieteni si dusmani". Hotaraste-te si mergi intr-o directie ,prostule. Nu umbla cu postari haotice. Am ghicit , afirmarea ta este dependenta de aceasta platforma , de aici si agitatia ta zilnica .Hai ,ba ,valorosule, chiar aici ti-ai gasit sa te faci remarcat ? Sa nu zici ca ceri si reduceri (de la fete) ptr. asa ceva !? Nasol ba , de tine bineinteles. :no2 Hai gata , stinge becul , ca maine am treaba toata ziua , nu stau la lins popouri de la prima ora a diminetii si exclusiv doar aici si din lipsa altor activitati , ca tine. Ba , dar prost esti....si fudul pe deasupra :laugh2 ori 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 28, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 28, 2018 Dă-mi un exemplu unde am înjurat de mamă, dar fără dumele mîșkiniene cu înjurături mascate, sau cum p.m. le-a spus el.Ce înțelegi prin "promovare" și ce/pe cine am promovat?Ce înțelegi prin "codoș"?De fiecare dată când afirmi/acuzi și ți se cer dovezi/argumente/explicații, eviți, treci la diversiuni și alte acuzații.Miky, ești un om bolnav, nu numai prost de behăi! Ai un caracter infect, colț cu infracționalul (vezi Alessandra), ești un mitoman rupt în cur, care se dă rechin în chiuvetă. Caz extrem de rar, ți-ai antagonizat tot forumul, care te ia la pulă grav, în condițiile în care toți avem și "prieteni și dușmani". Nu ratezi o ocazie, să nu ataci, să nu te bagi aiurea în discuții, în condițiile în care nu știi mai nimic, puținul pe care îl știi nu l-ai procesat, pentru că mintea ta e prea slabă, faci afirmații după ureche, sau mințind cu bună știință.Ăsta ești, băiete: un ratat și un redus mintal, dublat de o mitomanie rar întâlnită.Ar fi cazul să dispari în neantul din care ai venit. Imi place cum te agiti prostule ......sa nu zici ca dai si din maini sau coate la ora asta ?Pai ori mi-am antagonizat tot forumul ori toti avem si "prieteni si dusmani". Hotaraste-te si mergi intr-o directie ,prostule. Nu umbla cu postari haotice. Am ghicit , afirmarea ta este dependenta de aceasta platforma , de aici si agitatia ta zilnica .Hai ,ba ,valorosule, chiar aici ti-ai gasit sa te faci remarcat ? Sa nu zici ca ceri si reduceri (de la fete) ptr. asa ceva !? Nasol ba , de tine bineinteles. :no2 Hai gata , stinge becul , ca maine am treaba toata ziua , nu stau la lins popouri de la prima ora a diminetii si exclusiv doar aici si din lipsa altor activitati , ca tine. Ba , dar prost esti....si fudul pe deasupra :laugh2 ori 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 daila chi janau di tabarles chijiuaua ticanales andi bul 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 daila chi janau di tabarles chijiuaua ticanales andi bul[/size]너 바보 야. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2018 너 바보 야.Băii vezi ca ți-am scris. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Băii vezi ca ți-am scris.Unde ? Nu îmi apare nimic .. Link spre comentariu
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 28, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Partajează Postat Martie 28, 2018 Băii vezi ca ți-am scris. Noapte buna deliapisi :) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2018 Noapte buna deliapisi :)Jet Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 28, 2018 Imi place cum te agiti prostule ......sa nu zici ca dai si din maini sau coate la ora asta ?Pai ori mi-am antagonizat tot forumul ori toti avem si "prieteni si dusmani". Hotaraste-te si mergi intr-o directie ,prostule. Nu umbla cu postari haotice. Am ghicit , afirmarea ta este dependenta de aceasta platforma , de aici si agitatia ta zilnica .Hai ,ba ,valorosule, chiar aici ti-ai gasit sa te faci remarcat ? Sa nu zici ca ceri si reduceri (de la fete) ptr. asa ceva !? Nasol ba , de tine bineinteles. :no2 Hai gata , stinge becul , ca maine am treaba toata ziua , nu stau la lins popouri de la prima ora a diminetii si exclusiv doar aici si din lipsa altor activitati , ca tine. Ba , dar prost esti....si fudul pe deasupra :laugh2 ori Retardatule, știam că ești nu doar semianalfabet, ci și analfabet funcțional, dar să nu înțelegi că am spus că toți avem prieteni și dușmani, spre deosebire de tine, care ești luat la pulă de toți chiar întrece orice închipuire! Într-adevăr, ai acaparat nu doar locul I, ci tot podiumul la capitolul prostie.De prost și ne nervi, ai postat de 2 ori, proasta satului! Vai de cozonacul tău, de redus mintal! 1 1 Link spre comentariu
prometheus90 Reputație: 13 Postat Martie 28, 2018 Oras:Gherla Oras:Gherla Partajează Postat Martie 28, 2018 Jet Jet :) Mersi Noapte Buna Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Pai nu, tocmai D-asta.Explica. Toti banii pe "moderare" vin de la Futacu. Adica pe banii nostri, fetele interzic dreptul de a posta tocmai al celor care le $$$.Si 'nea in loc sa mearga in parc sa joace sah si table cu seniorii, incearca el sa ne dicteze sa nu zicem nimic.E simplu, off topicul este politica acestui forum. Nu exista un nivel de la care e acceptabil. Ori e la subiect.Orice, dar orice in afara de recenzie este off topic. Nu sunt valori arbitrare(pana la care e permis) stabilite de picon sau de oricare altul. Ce-ati facut mai,numai voi discutati pe acest topic? Brett ce-ai facut?!... Forumul e pt divertisment, nu activitate de 24/24. De cand ti-o tragi numai gratis ai tocit tastatura cu forumul. Ia o pauza! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 29, 2018 Unde ? Nu îmi apare nimic ..Ai căsuța plină. 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 29, 2018 Toti banii pe "moderare" vin de la Futacu. Adica pe banii nostri, fetele interzic dreptul de a posta tocmai al celor care le $$$.Si 'nea in loc sa mearga in parc sa joace sah si table cu seniorii, incearca el sa ne dicteze sa nu zicem nimic.E simplu, off topicul este politica acestui forum. Nu exista un nivel de la care e acceptabil. Ori e la subiect.Orice, dar orice in afara de recenzie este off topic. Nu sunt valori arbitrare(pana la care e permis) stabilite de picon sau de oricare altul. Forumul e pt divertisment, nu activitate de 24/24. De cand ti-o tragi numai gratis ai tocit tastatura cu forumul. Ia o pauza!Nu le stabilesc eu, bă, puțică! Le stabilește bunul-simț și minima inteligență. Din păcate, amândouă îți lipsesc. Numai încerca să-ți justifici brambureala pe care o faci tu și cu ceilalți câțiva berbeci care aveți prea mult timp liber! Evident, văzând că tot mai mulți vă critică și vă spun să încetați, ai simțit nevoia să te explici/justifici. Prin deschiderea acestui topic ți-ai dovedit din plin paupertatea intelectuală. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2018 Toti banii pe "moderare" vin de la Futacu. Adica pe banii nostri, fetele interzic dreptul de a posta tocmai al celor care le $$$.Si 'nea in loc sa mearga in parc sa joace sah si table cu seniorii, incearca el sa ne dicteze sa nu zicem nimic.E simplu, off topicul este politica acestui forum. Nu exista un nivel de la care e acceptabil. Ori e la subiect.Orice, dar orice in afara de recenzie este off topic. Nu sunt valori arbitrare(pana la care e permis) stabilite de picon sau de oricare altul. Forumul e pt divertisment, nu activitate de 24/24. De cand ti-o tragi numai gratis ai tocit tastatura cu forumul. Ia o pauza!Ia sa vina unu sau doi la mine sa îmi arunce bani in pat sa zică, ia domnișoara Draga și frumoasa bani pentru moderare. Atunci se va schimba placa. Pana atunci noi muncim pe bani aia. 5 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Ia sa vina unu sau doi la mine sa îmi arunce bani in pat sa zică, ia domnișoara Draga și frumoasa bani pentru moderare. Atunci se va schimba placa.Pana atunci noi muncim pe bani aia. cum se va schimba?costul pentru cenzura nu moderare e inclus in tarif, asa cum e inclus si sucul, apa. Numai ca bauturile racoritoare sunt mult mai ieftine :laugh2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2018 cum se va schimba?costul pentru cenzura nu moderare e inclus in tarif, asa cum e inclus si sucul, apa. Numai ca bauturile racoritoare sunt mult mai ieftine :laugh2Nu nu este inclus in tarif, tu știi ca nu este așa cum zici tu.Sa îți iei câteva sute de € degeaba eu zic ca este bine. 5 Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Brett esti ok badie ? Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Nu nu este inclus in tarif, tu știi ca nu este așa cum zici tu.Sa îți iei câteva sute de € degeaba eu zic ca este bine. Daca e adevarat ce zici atunci poate oricine sa vina la tine, sa bea o bautura racoritoare si sa plece, doar atat, fara alte activitati 1 Link spre comentariu
new bret Reputație: 259 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 29, 2018 Mars ma 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 463 Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Brett pot sa te ating? :laugh2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2018 Daca e adevarat ce zici atunci poate oricine sa vina la tine, sa bea o bautura racoritoare si sa plece, doar atat, fara alte activitatiȘtii ca nu despre răcoritoare este vorba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum