humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Martie 30, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Martie 30, 2018 cata filozofie :) it's all about the benji's :) daca cititi cheia asta lucrurile devin mult mai simple. oportunitatea, moralitatea...astea-s lucruri subiective, individuale. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Bolovane, până să de debaneze, nu ți-ai făcut alt cont?P.S. Nu sunt arhitect. Încă o dată dai dovadă de prostie crasă, luându-te după aiurelile altora. Oricum, e o rușine să fi arhitect? Tu știi ce greu se intră la Arhitectură? Știi cât câștigă un arhitect? Btw ... tu ce ești, de-ți permiți să-ți dai cu presupusul? NU. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 NU.Zău? Să mori tu? Nu mi-ai răspuns cu ce te ocupi, ce meserie ai, dacă tot te preocupă profesiile altora? 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 31, 2018 Zău? Să mori tu? Nu mi-ai răspuns cu ce te ocupi, ce meserie ai, dacă tot te preocupă profesiile altora? Vidanjor categoria 7 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 Vidanjor categoria 7Nici vidanjorii nu mai sunt ce-au fost! Pe vremuri își vedeau de lungul nasului, de treaba lor, trăgeau și împingeau căcatul, nu se băgau în seamă cu oamenii. 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Nu ma preocupa protane, era o figura de stil Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 31, 2018 Nu ma preocupa protane, era o figura de stilBrett,nu te scot si pe tine parintii in Oraselul copiilor sa te dai in gargarite? Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Brett,nu te scot si pe tine parintii in Oraselul copiilor sa te dai in gargarite? acum 1 an mi te adresai cu reverentada' fiindca te-am luat la suturi.... 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 31, 2018 acum 1 an mi te adresai cu reverentada' fiindca te-am luat la suturi....Buna gluma! :laugh2Acum un an tot prostul site-ului erai. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Buna gluma! :laugh2Acum un an tot prostul site-ului erai. du-te-n intersectii sa cersesti! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 Nu ma preocupa protane, era o figura de stilI-auzi pula mea, face retardatul figuri de stil! Și care era figura de stil, explică tu, cu cuvintele tale! 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 I-auzi pula mea, face retardatul figuri de stil! Și care era figura de stil, explică tu, cu cuvintele tale! tu joci in liga mica, nu fi obraznic cu mine! 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 Buna gluma! :laugh2Acum un an tot prostul site-ului erai.A fost, este și va fi! Prostul site-ului, zic. :laugh2 Un titlu pentru care se bate cu depresivu', Imparior, Panoramic șiiiiiii ... da... Mikyyyyyyyy! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 A fost, este și va fi! Prostul site-ului, zic. :laugh2 Un titlu pentru care se bate cu depresivu', Imparior, Panoramic șiiiiiii ... da... Mikyyyyyyyy! :laugh2 :laugh2 :laugh2 tu esti cel mai prost si ipocrit.ia notite de la prietenii tai recenzori, nu cocalari. 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 tu joci in liga mica, nu fi obraznic cu mine!Puță, s-a umflat placajul pe tine? Vezi, că poate chiar mă supăr, prostul școlii! Pe puțoi din ăștia obraznici și nuli ca tine, m-am pișat cât Dunărea. Vezi-ți bă, copchile, de școală și de labă, că nu vei juca niciodată în liga în care joc eu! Tot la matineu vei juca, tot pe toloacă.Hai ... salt înainte! 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Puță, s-a umflat placajul pe tine? Vezi, că poate chiar mă supăr, prostul școlii! Pe puțoi din ăștia obraznici și nuli ca tine, m-am pișat cât Dunărea. Vezi-ți bă, copchile, de școală și de labă, că nu vei juca niciodată în liga în care joc eu! Tot la matineu vei juca, tot pe toloacă.Hai ... salt înainte! idiotule, nu te mai baga in seama cu tine! mars! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 idiotule, nu te mai baga in seama cu tine! mars!Ești nervos, puțică? :laugh2 Du-te la curve să te calmezi! Ups! Am uitat, nu ai bani. Continuă cu laba, atunci! :laugh2 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Ești nervos, puțică? :laugh2 Du-te la curve să te calmezi! Ups! Am uitat, nu ai bani. Continuă cu laba, atunci! :laugh2 te-ai lasat si tu de recenzii! cam mult off topic din partea ta si zero recenzii in ultimul timp 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 te-ai lasat si tu de recenzii! cam mult off topic din partea ta si zero recenzii in ultimul timpUltima recenzie am facut-o acum vrro lună. Sm două anul ăsta și e abia la început de an. Tu câte recenzii a, i? Nu îți e rușine să vorbești, tocmsi tu? Adică , un troll cu 0 recenzii, îi trage de mânecă pe cei cu recenzii, acuzându-i că...nu mai su recenzii!Dă-ți bă, 2 palme și culcă-te! 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Ultima recenzie am facut-o acum vrro lună. Sm două anul ăsta și e abia la început de an. Tu câte recenzii a, i? Nu îți e rușine să vorbești, tocmsi tu? Adică , un troll cu 0 recenzii, îi trage de mânecă pe cei cu recenzii, acuzându-i că...nu mai su recenzii!Dă-ți bă, 2 palme și culcă-te! In trecut am facut recenzii destule. Stii f bine asta. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 31, 2018 In trecut am facut recenzii destule. Stii f bine asta.Nepotica,recenziile tale nu valoreaza nici cat un muc.Lumea intra sa vada recenziile curvarilor adevarati,nu a limburicilor anali modificati genetic. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Copil oligofren, te compari cu mine la recenzii? Halucinezi. 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 31, 2018 In trecut am facut recenzii destule. Stii f bine asta.Câteva. Dar asta a fost, acuk ești doar un troll fără haz și provocator de haos pe topicele fetelor. Ți-am explicat intervențiile mele pe acele topice, credeam că vei avea capacitatea să înțelegi. M-am înșelat, te credeam inițial mai cerebral. Asta e, toți ne mai înșelăm!Continuă cu prostiile pe topicele fetelor, eu nu cred că voi mai interveni! Ai câștigat băiete, ți-ai câștigat dreptul de a te prosti! Problema e că, din cr în ce mai mulți (curve și curvari) te critică și nu numai. Ai posibilitatea să alegi, dar să nu te plângi de consecințe! Tu si ales.Baftă! P.S. Dacă ai înțeles ce ti-am spus acum, calm și fără invective și vei proceda inteligent, ai fi demn de tot respectul. Eu aș fi primul care ți l-aș acorda. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Brett, cate sute de recenzii ai facut in ultimele 2 luni ?Laba nu se pune. 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 31, 2018 Oras:// Oras:// Autor Partajează Postat Martie 31, 2018 Câteva. Dar asta a fost, acuk ești doar un troll fără haz și provocator de haos pe topicele fetelor. Ți-am explicat intervențiile mele pe acele topice, credeam că vei avea capacitatea să înțelegi. M-am înșelat, te credeam inițial mai cerebral. Asta e, toți ne mai înșelăm!Continuă cu prostiile pe topicele fetelor, eu nu cred că voi mai interveni! Ai câștigat băiete, ți-ai câștigat dreptul de a te prosti! Problema e că, din cr în ce mai mulți (curve și curvari) te critică și nu numai. Ai posibilitatea să alegi, dar să nu te plângi de consecințe! Tu si ales.Baftă! P.S. Dacă ai înțeles ce ti-am spus acum, calm și fără invective și vei proceda inteligent, ai fi demn de tot respectul. Eu aș fi primul care ți l-aș acorda. trage-i de maneca pe cei care nu au recenzii deloco sa stai non stop pe forum :laugh2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum