Sari la conținut

Ioana 0738542078 / 0737978263 / 0721142723

Postări Recomandate

Postat

Nu știu cum se întâmplă la unii dar eu de câte ori am căutat o pe Ioana și am stabilit ceva a fost punctuala. Printre cele mai punctuale. Deabia aștept sa o văd.

Postat

Neta Ioana. Sa ai o zi bună și productiva. Văd ca ai mai albit cât te au supărat unii pe aici...😅😅😅😀😀 te pup. Deabia aștept sa trec pe la tine sa citesc tatuajul. Ești nr 1 pe Targoviste . Puup

Postat

Astazi am vizitat o iar pe Ioana. Cu to at a placerea. Nu iti pare rau de banuti ca ii merit. Prompta, punctuala, deschisa la nou si communicativa. Tatelele zici ca sunt siliconate. Primire frumoasa, atmosfera frumoasa. Am zis ca e in top 3. Gresit. Top 2. Te pup Tatuaj

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Ioana e nr 1 in targoviste fără fițe figuri jigniri...stie cum sa se comporte cu clienti...si de fiecare dată ma duc la ea cu plăcere si nu imi pare rau pt bănuți decartati la ea....

Postat

Pentru Ion Goican top locuri 1 si 2 se claseaza Ioana si Andra. Fete la care te duci de placere si simti placere din toate p de vedere super ok. Simti ca f...!!! Iar Ioana sa nu dea curs invitatiei sa se duca la Pitesti. Te pup Tatuaj

• Oras:Ploiești
Postat

Buna baietii :-* mersi maryo85 iar in legatura cu vizita la pitesti o sa ma gandesc daca o sa ma duc sau nu

Postat

Nu inca alex... Mai stau pe capu vostru va mai stresez putin :-))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...