Sari la conținut

Andreea sex total 0785883276

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Bine, fie!

Un amic, care te ajuta dezinteresat. :blushing2

E bine asa ?

Amic,amica. Oricum nu mai conteaza.

• Like 1
Postat

Ieri pe la 12:30 am ajuns si eu pe la domnisoara, indrumat fiind de recenziile anterioare.

Sunat stabilit intalnire, ajuns la locatie, undeva pe langa Cafe du Brasil, sper ca nu am reinventat eu numele:)).

Ajuns, intampinat de o domnisoara din poze, frumusica, tinerica, am stat la o scurta socializare, si dupa am trecut la actiune.

Fata super cuminicativa, se face placuta si mi-a placut maxim ca nu m-am simtit grabit nici-o clipa.

Ca actiune un oral neprotejat cu atentie la “anexe”, mie mi-a placut cu cateva incercari de deep.

Am schimbat cateva prozitii, incercat si “usa din spate”, cu toata ca nu sunt un fan inrait, a fost ok, pasarica se simte mult mai bine.(nota personala).

Note:

Oral: 9

Normal: 9-10 nota pentru ca fata s-a implicat, geme placut si mi-a oferit o erectie ca la carte.

Anal: 9 desi nu sunt fan a fost ok, s-a simtit bine.

Gfe: 9, daca facea FK era 10.

Fizic: aici depinde de gusturi, avand in vedere ca juniorul era beton inca de dinainte sa se dezbrace, eu ii dau un 9,5.

Per totat: o nota foarte buna, datorata faptului ca nu m-am simtit grabit, ca la alte “colege”, chiar daca a fost un numar, timp alocat in jur de 35-45 min DtD.

Decontat la intrare 150 de lei, e de revenit.

Mentionez faptul ca daca stii sa te comporti esti mult mai castigat.

• Like 4
Postat

Vreau sa va anunt ca incepand de maine preturile ptr Sex total se vor schimba si anume 200 fin 300h. Vreau sa va mai anunt totusi ca ptr membrii forumului preturile vor ramane aceleasi 150/250 . Daca cumva doriti servicii totale va rog sa precizati unde v-ati informat( forum) iar de nu, nu e nevoie de precizare. Va multumesc!

• Like 2
Postat

Astăzi am avut așteptata întâlnire cu Andreea.Am sunat la la nr de pe forum si am stabilit ca ajung in 30-40 Min..zona caffe Brasil ..posta mare..Cand mi-a deschis usa era chiar fata din poze,drăguța si zâmbitoare..am facut cunoștința si eu fiind pe graba am decis sa trecem la treaba (eram spălat de acasă)și-a facut refresh si ne-am apucat de treaba cu un oral facut ca la carte...cu Deep.cu lins..am rugat-o sa trecem la normal Căpritza..dupa care am inceput anal(pentru ceea ce venisem🤣🤣)..am finalizat frumos in balonaș ..am vizitat baia care sa părut a fii Ok..prosop curat..pret150 nr total o finalizare..pentru mine unul este o experiența plăcuta si de revenit

• Like 3
Postat

Astăzi am avut așteptata întâlnire cu Andreea.Am sunat la la nr de pe forum si am stabilit ca ajung in 30-40 Min..zona caffe Brasil ..posta mare..Cand mi-a deschis usa era chiar fata din poze,drăguța si zâmbitoare..am facut cunoștința si eu fiind pe graba am decis sa trecem la treaba (eram spălat de acasă)și-a facut refresh si ne-am apucat de treaba cu un oral facut ca la carte...cu Deep.cu lins..am rugat-o sa trecem la normal Căpritza..dupa care am inceput anal(pentru ceea ce venisem🤣🤣)..am finalizat frumos in balonaș ..am vizitat baia care sa părut a fii Ok..prosop curat..pret150 nr total o finalizare..pentru mine unul este o experiența plăcuta si de revenit

Multumesc si scuze ptr lunga asteptare. Data viitoare va fi mai simplu :*

• Oras:CONSTANTA
Postat

Inainte sa mai comentezi macar citeste tot iar daca tot nu intelegi macar vezi-ti de treaba ta. Am specificat ca nu obisnuiesc sa grabesc omul dar totusi e o chestie de bun simt. In plus de asta in ultimul comentariu am zis ca respectivul om ar trebui sa incerce sa se limiteze.Nu moare nimeni ptr 5 minute dar nici nu trebuie sa fortam nota. Eu cred ca e destul de corect ceea ce am spus.

Față pune gura&pizza la treabă și o să se încadreze cu siguranță în timp 99% din clienți...
Postat

Față pune gura&pizza la treabă și o să se încadreze cu siguranță în timp 99% din clienți...

pizza nu pizza fucking telefon...fată!
Postat

pizza nu pizza fucking telefon...fată!

again pizda
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragii mei ! Azi voi fi libera dupa 3-4. Va anunt dupa mai exact.pupici

MULTUMESC ca mai pus pe drumuri si nu ai bunul simt sa mai raspunzi. Nu sunt din ct dar asa a fost sa fie. Mersi ca mai pus pe drumuri.

• Like 1
Postat

MULTUMESC ca mai pus pe drumuri si nu ai bunul simt sa mai raspunzi. Nu sunt din ct dar asa a fost sa fie. Mersi ca mai pus pe drumuri.

Cu ce te -am pus pe drumuri?

Postat

A mi-am amintit. Sincer chiar am vrut sa iti dau un mesaj dar nu mai stiam numarul pe care sa iti trimit. Mi se eliberase un loc la unghii si a trebuit sa plec. Nu sunt genul care sa faca lucrurile asa . E vina mea si imi cer scuze. Telefonul suna constant si din motivul asta nu am mai raspuns stiind ca am anuntat ptr colegii de pe forum.

Postat

Chestia a fost ca nu dadea de mine la telefon,nu altceva.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

... colegii de pe forum.

Astia de pe forum sunt curvari! Aici ai doar colege! :))))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...