Sari la conținut

Silvia 21 - 0730186692

Postări Recomandate

Dupa ce am avut programare facuta de 2 zile la altcineva de la top, cu confirmare din partea mea cu 2h inainte, ma trezesc ca nu am loc. Asa ca incerc la Silvia - care ma indrumeaza rapid si ma primeste intr-o tinuta care a mai adaugat rapid 10C la temperatura pe care o experimentam. Wow, ce fata frumoasa. Trebuie sa merg pe la Iasi, daca asta creste pe acolo. Nu dau note ca am fost “rapid” rau, nici nu am avut timp de 1h din cauza incidentului. Dar cu siguranta revin - nu am ce reprosuri sa aduc, experienta a fost scurta, dar perfecta

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 17092
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
On 5/20/2023 at 7:10 AM, alexradu23 said:

Dupa ce am avut programare facuta de 2 zile la altcineva de la top, cu confirmare din partea mea cu 2h inainte, ma trezesc ca nu am loc. Asa ca incerc la Silvia - care ma indrumeaza rapid si ma primeste intr-o tinuta care a mai adaugat rapid 10C la temperatura pe care o experimentam. Wow, ce fata frumoasa. Trebuie sa merg pe la Iasi, daca asta creste pe acolo. Nu dau note ca am fost “rapid” rau, nici nu am avut timp de 1h din cauza incidentului. Dar cu siguranta revin - nu am ce reprosuri sa aduc, experienta a fost scurta, dar perfecta

Sa iti fie de bine!!!cred ca ar trebui sa povestesti intamplarea pe topicul domnisoarei care nu te-a mai primit,daca ai si conv cu care sa dovedesti,si mai bine.Nu ascunde sub pres,hai sa povestim si intamplarile nefericite.Eu banuiesc despre cine este vb dar nu pot sa ma pronunt,asa ca...astept povestea pe topicul domnisoarei.

Bafta si curaj!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...