Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 Chiar NU E tot aia. Băi, eu zic așa, din perspectiva mea. Nu le știu chiar pe toate. Am niște limite. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 ..ea e cuminte, doar eu fac nebunii:))). Păi cu cine ai fost? :))))
yingyang Reputație: 87 Postat Aprilie 5, 2018 Autor Postat Aprilie 5, 2018 Băi, eu zic așa, din perspectiva mea. Nu le știu chiar pe toate. Am niște limite...tu nu stii bine. Daca nu stii,nu vorbii? Ai fost cu vreun cuplu ca sa vorbesti? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Postat Aprilie 5, 2018 ..tu nu stii bine. Daca nu stii,nu vorbii? Ai fost cu vreun cuplu ca sa vorbesti? Esti un pic confuz.Tu spune,cu cine te duci la swing? Daca nu te duci cu partenera ta... ala nu e swing, e altceva! Despre Laurentiu m-am lamurit. Stiu cum e. Vreu sa stiu cum esti tu! 2
yingyang Reputație: 87 Postat Aprilie 5, 2018 Autor Postat Aprilie 5, 2018 Și atunci cu cine mergi la swing?! Dacă ai spus, îmi cer scuze dar nu am citit tot. Așa știu, la swing ești însoțit și de regulă e schimb de parteneri. Umbla zvonul că Răzvan Lucescu e un practicant frecvent, bineînțeles, împreună cu soția lui...am fost la cupluri care fac swing. Dar a fost sex in 3 cand am mers eu la cuplul respectiv. Crede ma ca din punctul meu de vedere, sa fii asa liber sexual ca si cuplu e cea mai misto chestie. Pana la urma.. Ce barbat poate avea o singura pizda toata viata? Sau ce femeie poate avea o singura pula? Poate sa spuna cine ce vrea..atractia sexuala, sexul ala nebun intr.un cuplu nu poate dura mai mult de 3.4 ani.
yingyang Reputație: 87 Postat Aprilie 5, 2018 Autor Postat Aprilie 5, 2018 Esti un pic confuz.Tu spune,cu cine te duci la swing? Daca nu te duci cu partenera ta... ala nu e swing, e altceva! Despre Laurentiu m-am lamurit. Stiu cum e. Vreu sa stiu cum esti tu!. Am zis ca,cunosc si am fost la cupluri care practica swing, sex in 3. Si crede.ma ca erau niste oameni de calitate.
yingyang Reputație: 87 Postat Aprilie 5, 2018 Autor Postat Aprilie 5, 2018 Si din femeile cu care m.am futut, ca exemplu..7 din 10 ar fi incercat sexul cu doi barbati. Si au fost fete, femei cu varste intre 18 si 45 de ani. Femeile cand prind gustul chiar vor pula multa :))). Sunt multi care cred ca femeile lor sunt cuminte, dar...e bine ca ei cred asta :)))) 1
yingyang Reputație: 87 Postat Aprilie 5, 2018 Autor Postat Aprilie 5, 2018 Femeia cand te minte, te minte cu lejeritate maxima. Barbatul se mai incurca, se mai balbaie. Dar femeia cand te minte crezi tot :))) pai femeia e cu pula in gura si ii zice prostului ca e in pat la somn:))
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 5, 2018 Esti un pic confuz.Tu spune,cu cine te duci la swing? Daca nu te duci cu partenera ta... ala nu e swing, e altceva! Despre Laurentiu m-am lamurit. Stiu cum e. Vreu sa stiu cum esti tu!De unde stii cum sunt?! Poate sunt doar un program care genereaza raspunsuri, poate sunt constiinta Internetului dezvoltata in Deep Web care se foloseste de tot ce inseamna socializare inregistrabila in WWW pentru a face un profil speciei umane, in vederea unei manipulari totale si insesizabile pe viitor . Skynet is watching you! :FIREdevil
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2018 ..tu nu stii bine. Daca nu stii,nu vorbii? Ai fost cu vreun cuplu ca sa vorbesti? Am înțeles, oameni de calitate, dar câte clase ai? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 De unde stii cum sunt?! Poate sunt doar un program care genereaza raspunsuri, poate sunt constiinta Internetului dezvoltata in Deep Web care se foloseste de tot ce inseamna socializare inregistrabila in WWW pentru a face un profil speciei umane, in vederea unei manipulari totale si insesizabile pe viitor . Skynet is watching you! :FIREdevil Du-te măi! In principiu ma feresc de bărbații ca tine. Esti genul ăla pe care femeile il numesc simplu și pe bună dreptate "obsedat sexual". Faptul ca ai citit mult si ca ai o inteligență peste medie nu te salveaza! Vrei sa iei totul in gluma, ok, problema ta! Meriți si tu sa fii iubit. Exista o femeie undeva si pentru tine si cred ca esti constient de asta! 2
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2018 emsiciocan, probleme, mă? :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Eu cred ca topicul asta este o cacealma. Omulețul asta care l-a initiat este un puștiulica care vrea sa provoace! Dar vai, habar nu are ce este ala swing! Omulețule, câți ani ai? 2
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2018 Du-te măi! In principiu ma feresc de bărbații ca tine. Esti genul ăla pe care femeile il numesc simplu și pe bună dreptate "obsedat sexual". Faptul ca ai citit mult si ca ai o inteligență peste medie nu te salveaza! Vrei sa iei totul in gluma, ok, problema ta! Meriți si tu sa fii iubit. Exista o femeie undeva si pentru tine si cred ca esti constient de asta!E greu de spus dacă are sau nu, o inteligență peste medie; eu aș fi un pic mai rezervat. Cât despre lectură, chiar dacă ai citit mult, depinde ce ai citit! Non multa sed multum, zic! Bine, nu am zis-o eu... 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 6, 2018 Du-te măi! In principiu ma feresc de bărbații ca tine. Esti genul ăla pe care femeile il numesc simplu și pe bună dreptate "obsedat sexual". Faptul ca ai citit mult si ca ai o inteligență peste medie nu te salveaza! Vrei sa iei totul in gluma, ok, problema ta! Meriți si tu sa fii iubit. Exista o femeie undeva si pentru tine si cred ca esti constient de asta!Nu exista femele pentru mine. Homo Sapiens devenit Homo Inhabilis Simplex et Imbecilus prin autodomesticire nu este compatibil sexual cu mine. Bine faci: fereste-te! :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Este o negatie unidimensionala despre femei. Simt multa furie in ceea ce ai scris. Ok, nu exista femeia, poate exista barbatul! :) 1
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2018 Nu exista femele pentru mine. Homo Sapiens devenit Homo Inhabilis Simplex et Imbecilus prin autodomesticire nu este compatibil sexual cu mine. Bine faci: fereste-te! :laugh2Să înțelegem că tu ești la nivel de Cro Magnon? Sau de Neanderthal? :thinking 1 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 6, 2018 Este o negatie unidimensionala despre femei. Simt multa furie in ceea ce ai scris. Ok, nu exista femeia, poate exista barbatul! :)
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 6, 2018 Este o negatie unidimensionala despre femei. Simt multa furie in ceea ce ai scris. Ok, nu exista femeia, poate exista barbatul! :)După freză ești Paraschiv. Care pula mea ești, până la coadă, că intru-n buclă cacameleonu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Știi bine, e după freza! Lasă lula-n pace că se face curcubeu!
ghifor Reputație: 150 Postat Aprilie 7, 2018 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Aprilie 7, 2018 Si din femeile cu care m.am futut, ca exemplu..7 din 10 ar fi incercat sexul cu doi barbati. Si au fost fete, femei cu varste intre 18 si 45 de ani. Femeile cand prind gustul chiar vor pula multa :))). Sunt multi care cred ca femeile lor sunt cuminte, dar...e bine ca ei cred asta :))))Si tu crezi asta! Ha ha ha....
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 7, 2018 Si tu crezi asta! Ha ha ha....Poti fi convins ;) . Daca nu recunosc, nu inseamna ca nu vor... ca ursul la miere. 1
shark864 Reputație: 4022 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 7, 2018 Poti fi convins ;) . Daca nu recunosc, nu inseamna ca nu vor... ca ursul la miere. Femeile sunt mult mai reticente în a-și dezvălui fanteziile sexuale pe care le au!Poate de teamă că vor fi etichete negativ,poate din pudoare,care este clar mai mare ca la bărbați,sau poate pentru că se cred "bolnave" și că doar ele sunt așa! :wallbash Femeile nici între ele nu (prea) discută acest subiect! :slap2Dar dacă nu le spun asta nu înseamnă că nu le au! :wink2Pentru unele femei nepunerea în practică (acasă) a unor fantezii poate deveni chiar frustrant și motiv de "evadare"! :thinking 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum