Sari la conținut

0765508585 Colega Anei Rin

Postări Recomandate

Postat

SEX TOTAL Sunt o fata lipsita de prejudecati si fara inhibitii, mereu atenta la dorintele tale, ofer sex oral deep real cu finalizare, sex normal si anal diferite pozitii, dominare hard si soft, poze reale 100% 19 Feb 22:07
0765.508.585 Bucuresti
      Pret: 80L

post-16555-0-33639800-1361328454_thumb.jpg

post-16555-0-02771500-1361328459_thumb.jpg

post-16555-0-21533400-1361328464_thumb.jpg

post-16555-0-79800400-1361328469_thumb.jpg

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Asa....

hai sa va lamuresc. M-am gandit eu azi sa fiu sa fiu altruist si sa fiu pionier sa descopar ceva nou si bun. Gresit! :)))

Pe scurt. Aveam drum prin zona, am sunat, am fost indrumat catre Rin Residential Apartments. Urc la etaj, intru in apartament cioc cioc si...shok! Fata de cca 180-190, bine mai inalta decat mine, constitutie ruseasca, menita sa dainuie. Se prezinta cu numele de artista Maya si se scuza ca de abia ajunsese in locatie ca era inca inca in haine de strada. Mi-am dat seama ca pozele n-au nici o legatura cu realitatea, sincer sa fiu eram tentat sa plec dar atmosefera era destul de degajata si m-am gandit ca poate se va compensa intr-un fel.

Apartamentul de 2 camere foarte frumusel, mobilat ok, curat nimic de reprosat. Dormitorul era ocupat de o gazela care dormea, am inteles ca a muncit si a asudat pana dis de dimineata. Imi ofera o apa, fumez o tigara si incercam sa incropim o discutie. Ma intreaba daca vreau sa fac refresh, imi indica prosoapele curate din baie. Baia curata, prosop curat, gel de dus etc.

Ma intorc in camera, dansa se dezbracase partial, a ramas intr-un maiou lalai care camufla bine formele. Dau jos prosopul, iau loc pe canapea se dezbraca si caprioara si iar shok! Forme total neplacute, burta, sholduri mari, cur lasat etc. Genul de femeie care nu este o varianta nici la 7 dimineata dupa ce au plecat toate primadonele din club.

Am inceput kamikaze, hai sa merg mai departe. Incepe cu un oral slab, cam cel mai slab intalnit de mine. I-am dat parul intr-o parte ca vad ce dracu face acolo jos. Apelez la fortza jedi, ridic singur sabia intr-un final si am pretentia sa imi pun prezervativ si sa intru in dansa. Imi da prezervativul, imbrac soldatul dau sa intru in dansa care isi luase pozitia de mama a iedului. Soldatul nu vroia de loc sa intre si dezerteaza. Ii scot pelerina de ploaie, imi cer scuze pentru problema si ma asez iar pe canapea.

Aici incepe intradevar distractia. Statea in varful canapelei turceste si se uita la mine.

Eu la ea.

Ea la mine.

Eu la ea.

Ea la mine.

Dupa cateva zeci de secunde penibile o intreb.... N-ai vrea sa ma termini oral?

Ea: pai e greu cu tine, trebuie sa ti-o scol dupa care iti dai drumu greu.

Eu: asa, si?

Ea: pai oricum a trecut timpul pentru un numar.

Eu: pai care e timpul alocat pentru un numar?

Ea: 15-20 minute. Fuge la telefon sa-mi demonstreze.

Tot ea: uite....au trecut 21 de minute de cand erai la lift si m-ai sunat.

Eu: speachless, ma uitam ca broasca in sudura. WTF!!! Nu stiam ca muia incepe de cand apas butonul de la lift. Indraznesc sa intreb gazela daca totusi n-are de gand sa ma termine.

Ea: pai nu ca ti-a trecut timpul

Oricum mi se luase total si nu mai aveam nici un chef sa negociez sau sa ma cert. Ma imbrac, scot 100 lei si cer restul de 20 lei. Se scuza ca n-are si ma tot intreba daca n-am cumva marunt. N-aveam, dar nu stiam cum sa plec mai repede de acolo asa ca-i las si 20 lei bacsis binemeritat.

Conform regulament, sa notez...

Locatie: 8. Rin Residential Apartaments apartament dragut mobilat, curat dar foarte departe de centru.

Fatza: 5 Nota de trecere, trasaturi cabaline dar nimic dizgratios

Corp: 2. Am detaliat mai sus.

Secs in gura (OWO): - 2. Imi dau 10 mie pentru ca am descoperit ce face.

Secs in pasa: n-am cum sa notez pentru ca soldatul a fost sensibil la ambient si a dezertat.

GFE. initial un 6 dupa care a scazut la valori negative.

Halat: 80 lei/numar + 20 lei platiti ca sa scap mai repede de acolo

Concluzia o trageti si singuri.

Fortza sa fie cu voi!

• Like 7
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Maestre @ste44fan,ai jucat la juniori;) Ia de citeste. 

Buna seara! Voiam sa scriu maine dimineata dar nu mai am rabdare.....trebuie sa va spun cat mai repede. Am avut o zi plina de si incarcata de energie negativa si emotii nefavorabile. Mi-am rezolvat cu bine problemele ce se dovedeau foarte complicate si grave si pe la 21:00 in timp ce conduceam eu linistit in drum spre casa,ce idee nastrusnica imi vine mie?! Cum ca n-ar fi rau sa trag o muie ca sa ma reabilitez total. Deschid telefonul si iau la nimereala un anunt din AT. Sun si imi raspunde o adormita de parca avea gura plina. Cica e la Rin. Ajung dupa indicatii,etaj superior si intru in camera.Doua macarale rad in soare argintii....Niste lungane pe talia mea. Nu vreo senzatie de femei dar de-o muie am zis k e ok. Una dintre ele mai deschisa la vorba si cu niste tzatzane mai serioase. Ma intind in canapeaua din camera si vb banalitati cotidiene. Cum a fost azi,la la bla bla. Mandra cu tzatze mai mari cica e 9 si nu face fin orala. Cealalta,cica e mai emancipata si face de toate. Oral cu fin,anal........plm. SI io ce-mi mai trazneste mie mintea si zic: hai ca e martisor si va ia tata pe amandoua. Platesc180lei pentru o finalizare cu ambele in acelasi timp si fug la dush. Revin si hai la dormitor,ziceu. AAAAA! NUUUUU! DC,intreb eu mirat?! Pai aici in canapea ca acolo nu se poate. K. Am dedus eu ca acolo era acvariul. K.Pentru mine nu e problema. Sa stea unde ii e locul. Se dezbraca fara intentie de dush mandrele si se apuca macaraua cu platfus la tzatze de oral. Care oral?! Am vrut sa-i spun sa mi-o frece cu mana ca ma imbolnavesc de impotenta la cum o suge. In timp ce asta simula o muie cealalta ma masa pe spate si a inceput sa ma suga de piept,sa ma linga.....e mai ok ucenica,zic eu in sinea mea. Trag macazul si o pun pe ucenica la proba orala. Buna. Chiar ok. Se scoala pula bine bine pun un prezervativ si o iau pe la spate caprita pe canapea. Ucenica gemea de mama focului si dadea contre. MI-a placut. Imi indrept privirea catre macaraua cealalta care era intr-o stare amorfa si se uita la noi ca broasca-n tzeva,nu ca broasca la sudura si ii zic, e randul tau! Se uita tampa la mine si imi zice,pai trebuie sa schimbi prezervativul! Parca trebuia sa schimb liniile la metrou......

Imi da alt prezervativ si,si,siiiiii......dau sa o iau la umeri craci,eu trageam de ea sa o pun la orizontala pentru ca statea in cur si ea se tragea la loc sa stea in cur :slap2  eu trageam,ea tragea...rezultatul.....a tras si pula mea sa moara. I-am zis,tu poti sa te uiti la tv daca vrei sau in frigider ca esti in plus. Am luat iar fata cu tzatze mai mari si am pus-o sa refaca ce a stricat bata ei de colega. Mai nasol ca asta nu facea fin orala. A supt,s-a sculat iar pula si i-am zis sa o frece cu mana pana termin. S-a executat si am finalizat pe mine. Am plecat racheta. Concluzia:  :laugh2  M-am dus sa dau o muie si MI-AM DAT DOUA MUII SINGUR;) Aia cu tzatze mai mari care cica e 9 in piatza,ar mai merge dar cealalta e lemn tanase. Per total locatia e de evitat. 

Bafta!

• Like 11
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poti sa dai mai multe indikti la cum arata aia cu tzatze mari. Multumesc

Esti off-topic si mai si torturezi sarmana limba romana... Citeste te rugam regulamentul!

A.

• Minus 1
Reputație: -988
Postat

ADOR sexul, buna si nebuna, blonda, te astept intr-o locatie de lux pentru a-ti oferi sex oral, sex normal diferite pozitii, mici fantezii, poze reale, (caut colega), kiss 29 Apr 11:00

0765.508.585 Bucuresti

Pret: 60L

post-16555-0-05195800-1367422429_thumb.jpg

post-16555-0-20311400-1367422433_thumb.jpg

post-16555-0-37469700-1367422437_thumb.jpg

post-16555-0-22900500-1367422446_thumb.jpg

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

remarc aparitia un ultimele 3 poze de la postarea lui sangre a andreei din constanta de la sens giratoriu la eden.in locatia de la eden.pote confirma cineva care a fost acolo daca am dreptate?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...