darrick Reputație: 6 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Te fac băieții ăia cu cefe groase și tatuaje, să te caci ca pe burlan. :laugh2 :laugh2 :laugh2Asta e amenintare din partea ta sau asa spui ca ai fost candva acolo?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2018 Asta e amenintare din partea ta sau asa spui ca ai fost candva acolo? Ia-ți mireasă ziua bunăDe la tată, de la mumă. :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Mai degrabă, niște 7,62. Gândești pe termen scurt :D
darrick Reputație: 6 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Ia-ți mireasă ziua bunăDe la tată, de la mumă. :laugh2poate ajungi tu mireasa la cat de agresiv pari
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2018 Gândești pe termen scurt :DSunt mai grăbit de felul meu. :laugh2 poate ajungi tu mireasa la cat de agresiv pariGreșit! O să fiu nașul. :laugh2 Avem și preoți pe aici, așa că ... casă de piatră! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
darrick Reputație: 6 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Sunt mai grăbit de felul meu. :laugh2 Greșit! O să fiu nașul. :laugh2 Avem și preoți pe aici, așa că ... casă de piatră! :laugh2 :laugh2 :laugh2 ca cap de acuzare ? sau ce? casa de piatra ti-as ura eu tie cu marta
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2018 ca cap de acuzare ? sau ce? casa de piatra ti-as ura eu tie cu marta Ca cap de acuzare? Multe. :laugh2Las-o pe Marta, că își vede de treaba ei acum! 1
darrick Reputație: 6 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Ca cap de acuzare? Multe. :laugh2Las-o pe Marta, că își vede de treaba ei acum!Crezi ca nu o sa ma sinucid? Mosule, eu mai bine mor decat sa ajung intr-o puscarie romaneasca. Vorbesc serios.Imi bag ceva in ea de viata de cacat daca se incheie asa. Asa, sunt dispus de impacare daca delia isi cere iertare pentru toate injuriile adresate mie, eu la fel.........sau macar daca judecatorul o sa fie indulgent si o sa ma interneze la ospiciu, macar sunt tratat psihic fiindca stiu ca am probleme.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2018 Crezi ca nu o sa ma sinucid? Mosule, eu mai bine mor decat sa ajung intr-o puscarie romaneasca. Vorbesc serios.Imi bag ceva in ea de viata de cacat daca se incheie asa. Asa, sunt dispus de impacare daca delia isi cere iertare pentru toate injuriile adresate mie, eu la fel.........sau macar daca judecatorul o sa fie indulgent si o sa ma interneze la ospiciu, macar sunt tratat psihic fiindca stiu ca am probleme.Lasă fetiță, viața ta se va schimba la Jilava! :laugh2 O să fii prospătură pentru ăia. :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
darrick Reputație: 6 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Lasă fetiță, viața ta se va schimba la Jilava! :laugh2 O să fii prospătură pentru ăia. :laugh2 :laugh2 :laugh2NU, O SA BEAU DETERGENT SI O SA MOR! Numai sa te oftici! Decat asa viata nedreapta unde infractorii reali raman in libertate si fraieri ca mine ajung sa sufere , mai bine renunt la ea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 NU, O SA BEAU DETERGENT SI O SA MOR! Numai sa te oftici! Decat asa viata nedreapta unde infractorii reali raman in libertate si fraieri ca mine ajung sa sufere , mai bine renunt la ea.Prost mai esti. :))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum