Sari la conținut

0769466970

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

bruneta...sex total...pret 60 lei....nu pot pune poze pentru ca postez dupa telefon...dar puteti vedea pozele pe AT....oare sa fie reala....a fost cineva la ea ...? Multumesc...

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Ador SA Maa Futi !!! Alina sunt o fata simpla fara fite zambitoare curiosa si deschisa la orice fanteziie pe care o putem descoperi impreuna ofer sex total oral si anal nep cu fin. sex normal in cele mai incitante pozitii 22 Feb 22:09

0769.466.970 

Bucuresti

email: [email protected] site: www.zona.ultra.centrala.ro

•  
  •  
  •  
  Pret: 60L fin

post-9697-0-65224900-1361571314_thumb.jpgpost-9697-0-54311600-1361571324_thumb.jpgpost-9697-0-28453800-1361571332_thumb.jpgpost-9697-0-03609000-1361571341_thumb.jpgpost-9697-0-84365800-1361571355_thumb.jpgpost-9697-0-20789600-1361571369_thumb.jpgpost-9697-0-06281800-1361571377_thumb.jpgpost-9697-0-09739300-1361571385_thumb.jpgpost-9697-0-50117200-1361571393_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tocmai ce am vizitat-o pe domnisoara in cauza.

Am iesit sa imi iau ceva de rontaiala ca nu mai aveam nimic de mancat pe acasa si am zis daca tot sunt afara sa imi fac un cadou....am scos telefonul, am intrat pe nauntul si am dat peste anuntul ei. Pozele  de sus mi-au atras atentia maxim, canapeaua parea made in romania, usa de la camera din poza de asemenea as aca nu m-am obosit sa ii fac o verificare. Am sunat, mi-a raspuns o voce placuta si m-a indrumat spre muzeul de istorie. Ajung acolo, gasesc cu greu un loc de parcare si sun din nou. De fapt trebuia sa ajung la Pro Cinema. Ajung si acolo, sun din nou si sunt directionat chiar in scara de bloc de langa cinematograf, etaj 5.

Ajuns in fata usii, bat, imi deschide stand dupa usa (deja era semn rau). Intru, facem cunostiinta si o analizez atent din cap pana in picioare. Bineinteles ca nu este cea din poze. Seamana putin la fata daca o prinzi intr-o zi buna. Am decis sa raman totusi datorita orei inaintate si pentru ca ma grabeam acasa.

Locatia: o garsoniera, "camera de lucru" curata, parchet, televizor pe kiss fm; in baie am fost dupa ce am terminat ca facusem dus acasa. Exista un prosop  cam obosit de care nu m-am atins, par si praf in chiuveta.

Aspect: 1.65, bruneta, gipsy,  XXXL, dar din pacate nu asa draguta ca fata din poze. Sani mici, m-a asteptat intr-o rochita pe care nu a dat-o jos, ci numai a ridicat-o si respectiv coborat-o sub sani. Are un piercing in buza iar intre sprancene si-a lipit o pietricica sa fie indianca (nu era nevoie, este deja indianca si fara pietricica). Desi nu am vazut sa isi faca dus inainte sau dupa, parea curata si eu nu am simtit vreun iz ciudat.

Oral: nota 8; nu acorda atentie zonelor adiacente dar ce face cu juniorul face bine, neprotejat. Fara maini si cu o limba rapida si dotata cu "dexteritate". Se plictiseste repede, a fost nevoie sa insist sa continue pentru ca altfel dupa 30 de secunde vroia sa puna prezervativul.

Normal: 6; Este exact ca marile pesteri ale lumii: stramta la inceput, dar dupa ce treci de intrare dai de o galerie imensa. Am facut doar misionar, inchide ochii, da capul intr-o parte,  geme, ofteaza (fals) isi plimba putin mainile pe tine si cam atat.

GFE: 3; In timpul indelungat in care am stat (15 minute cu tot cu dezbracat si imbracat) ea a rostit atat: Buna sunt Alina, Cat ramai?, Fa-te comod, Daca vrei poti sa mergi la baie, Pa.

Anal, FK, Cunilingus si altele: nu stiu, nu m-a interesat, nu am intrebat

Halatul: 60 ron o finalizare sau 120 o ora.

Pentru o descarcare rapida de care aveam nevoie si-a facut treaba si cred ca o sa mai revin doar pentru oral odata....cine stie cand. In rest nu pierdeeti nimic daca treceti peste anuntul ei.

• Like 2

Postat

Si eu am gasit greu loc de parcare in zona cinematografului, iar cand ma sa ma bucur de cea din poze, n-a mai raspuns la tel. nici dupa 1 h, desi ea imi spusese ca ma asteapta.

Neseriozitate!!!...deci DE EVITAT!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.