Sari la conținut

marinescu

Membru Banat
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.406 citiri profil

marinescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Bulangiu de Sibiu care vrea sa futa frumusețe de prințesă la bani de semințe. Sigur ca da. Ce altceva mai dorești, labarule? Stai ca stiu: la sibiu când vi? Fucking idiot!
  2. @deliaro_deep Imi poți lăsa un mesaj? Vreau să te întreb ceva 😍
  3. Am vizitat-o pe doamna in cauza si va comunic parerea mea: Poze reale ... 10. Amabila la tel., ea sau colega ... 10. Locatie usor accesibila (pe la Budapesta) ... 10. Camera curata ... 10. Baia nu am vazut-o. Vorbareata, amabila, implicata ... 10. Fata draguta ... 7. Corp frumos, lucrat, ingrijit ... 9. Curatenie ... 10. Partida in sine ... 8. Nu m-am simtit grabit ... 10. Impresie generala ... 9. Concluzie: la 40 lei fin., este mult peste ce am intalnit uneori la 80 fin.; mi-a placut si sigur am sa revin.
  4. Am fost anul trecut la baba asta, cand era la Dristor. Niste figuri pe ea de ziceai ca ea plateste. Era beata, iar de fata n-am ce sa mai zic, ca "puteti vedea" ... pe vremea aia nu-si arata moaca in poze, ulterior si-a dat seama ca asa ne cucereste. Am intrat, zicand ca daca tot am batut drumul, sa arunc si 50 de lei ... ca aruncati au fost. La baie mizerie de ti se taia cheful (rahat pe si in wc), in camera de lucru o pisica ce statea cu ochii pe tine. Baba, care are 39 de ani de meserie probabil, duhnea a bautura de numai la "femei" nu ziceai ca ai venit ... puteai sa-i zici linistit nevestei ca ai iesit cu baietii. A sarit pe mine cu un sex oral neprot., cu gemete si agitatie ce aduceau a disperare, dupa care m-a invitat sa i-o trag, prin niste urlete cu limba impleticita. Se asezase pe spate si urla ca vrea tare ... dar de unde atata pornire, cand ea prin tot ce facea si ce era, numai la futut nu te pornea. Cu mari eforturi de imaginatie si laba, am reusit sa obtin o semierectie, in ideea de a baga ceva in aratarea din fata mea, dar la apropiere mi-a venit un miros de parfum, ce m-a dus cu gandul direct la personajul maroniu ce pandea prin tot wc-ul ... probabil, dupa ce il avortase, nu s-a mai spalat. In momentul acela nu m-a mai ajutat nici mama imaginatiei si, cu teama de a nu ramane traumatizat pe viata, am fugit cat am putut. In concluzie, sunt de acord, din proprie experienta, ca poate fi incadrata la monstri.
  5. Am fost si eu la anuntul asta, langa Inter, acum vreo 3 saptamani. Am fost asigurat la tel. ca pozele sunt reale si ca vorbesc cu protagonista, dar odata ajuns acolo, gasesc 2 tiganci cat butoaiele, batrane, care sugeau din tigari si din cafea. Intreband unde e fata din poze, mi-au spus ca nu e, asa ca am plecat in secunda 2. N-au comentat nimic. DE EVITAT!
  6. Daca ar fi fost corecta, ar fi specificat in anunt ca exista posibilitatea sa primesti doar sex oral la pret de o+n ... dar ce, e fraiera?! Nu cred ca s-ar fi dus nimeni sa traga un loz, cand sunt atatea locuri unde mergi la sigur. Oricum ar fi, de la Stela pleci multumit: ori futut, ori mandru de dotarea ta. )) Mie mi-a zis ca o am mare, asa ca n-am de ce sa mai calc pe la ea ... si nici n-am pentru ce s-o recomand.
  7. Am fost si eu la Steluta, si cand presta in Titan, si in Dristor. Oralul mi-a placut, desi tot la mana trece, daca nu termini in primele 7 minute. Normal n-a vrut sa faca ... cica o am prea mare, iar ea prea mica. Asta e tare!!! ... te faci curva fara sa te futi ... ca si cum nu te-ar lua taxiul pentru ca esti gras si uzezi masina. Amabila fata, draguta, de etnie tiganca, cam grasa dupa gustul meu, dar cu forme dragute, curatenie prin casa. Fata 6, corp 7, locatie 8, curatenie 9, oral 9, normal 0, fk nu, gfe 6.
  8. Am fost la ea acum vreo 6 luni. N-am vazut baia. Locatia ok...curat si se ajunge usor...azzuro. N-am vrut nimic legat de anus...m-am ales cu un handjob cu ulei si cate un scuipat pe instrument. N-a vrut sa scoata tatele din bluza, n-a vrut nici sa-mi arate alte parti. Stat max. 20 min. cu tot cu conversatie...100 lei. Fizic ok...atletica, sexy, bine facuta, tatele din poze, carne tare. Serioasa, o companie ok, dar destul de aplicata...stie de ce esti acolo si are grija sa nu te intinzi pe timpul ei. Note: fizic 8, gfe 4, oral 0, alte fantezii 0, locatie 8, handjob 5. Nu mi-a oferit ceea ce nu pot face singur...si gratis...NU RECOMAND!!!
  9. CURVA TOT CURVA RAMANE! Si nu ma refer la profesia ei, ci la faptul ca majoritatea dintre ele au un mecanism psihologic tipic, fapt demonstrat prin studii. Multe dintre ele nici nu pot raspunde clar cand sunt intrebate de ce fac aceasta meserie...si chiar nu stiu...evenimente din viata lor, experiente sau inclinatii ce au actionat prin parghii psihologice le-au dus in aceasta postura in care se produce un amalgam de placere a sexului, a banilor, cat si defulari prin postura submisiva in care se afla, de a fi la dispozitia celui ce plateste. Nu este locul si nici momentul sa patrundem in profunzimea ce caracterizeaza aceste aspecte. Chiar daca este frumoasa, iubitoare si are toate calitatile unei neveste, derapajele in casnicie nu vor intarzia sa apara.
  10. Am fost eu...si m-am speriat cand l-am vazut pe handralaul umflat care a iesit de dupa usa dupa ce am intrat. N-are nici o legatura cu pozele...e un gras care a incercat sa ma retina cu propunerea de 100 lei / h, dar n-a mers. N-am cedat nici cand mi-a prezentat colega, un slabanog cu peruca, batran si cu mustata. TEAPA !!! PS: De cateva luni tot scrie ca e pt. 1 saptamana in Buc.
  11. Si eu am gasit greu loc de parcare in zona cinematografului, iar cand ma sa ma bucur de cea din poze, n-a mai raspuns la tel. nici dupa 1 h, desi ea imi spusese ca ma asteapta. Neseriozitate!!!...deci DE EVITAT!
×
×
  • Creează nouă...