Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E clar...

 

E multi care e praf pe aicea.

 

Tin sa le precizez acestora ca femeile sunt ca masinile. (sper sa inteleaga...)

Daca e mai scumpa nu e neaparat sa fie mai buna si nu trebuie sa ti se potriveasca perfect. E posibil sa te simti mult mai bine intr-una mai ieftina si mai "greoaie".

E posibil ca pentru aia mai scumpa sa nici nu ai bani... prin urmare fiecare "nou venit" e liber sa aleaga ceea ce crede ca i se potriveste.

 

 

 

Rog pe cineva sa curete pagina Cristinei.

Ii cer scuze ca i-am iritat pe toti oamenii astia "destepti" dar tot ce am scris in postarile pe care le-am este real si adevarat pentru mine.

tu fa ceva recenzii,si pe urma vb

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bambolina cu ochii verzi e simpatica si vorbareata. Am abordat-o pe PM, si dupa 3-4 incercari nereuste, am intalnit-o fata in fata. Fata blonduta, draguta la fata, cu ochisori verzi inteligenti, 165/55 kg as aprecia, putin impanata pentru anumite gusturi, mie mi s-a parut in zona de acceptabilitate. la cei 26-27 de ani, are suficienta experienta incat sa te faca sa te simti comfortabil la ea. Locatia una ok, usor de ajuns, in zona DECEBAL - Ruby Tuesday, locuri suficiente de parcare, scara cu portar, insa destul de discret. Am debutat cu 2-3 vorbe si 4 glume, un pahar de apa si un dus, apoi ajuns in camera de "tortura", m-a intrebat ce-mi doresc - nu stiu de ce, urasc intrebarea asta, cred ca e mai amuzant sa descoperim impreuna, atata timp cat nu am niste dorinte special:D I-am lasat ei initiativa, si bine am facut, ca m-a citit la fix: mi-a facut un oral de mare clasa, inceput inca de cand stateam in picioare, continuat apoi in pat, rasucit usor, la initiativa mea, in 69, continuat cu pozitia 69 pana la finalizarea cu zguduituri:))) Fiind pe fuga, nu am mai stat pentru partea a 2-a, am achitat tariful solicitat (100 RON/1 finalizare), am pupat-o, si am promis revenire pentru "dezbateri" mai de durata:)) Juratul a notat astfel:

Locatie: 9 (usor de gasit, locuri de parcare, prosop si cearceaf curat, baie curate, gel de dus, apa de gura, singurul minus poate fi liftul si aranjamentul banal al locatiei)

Aspect fata: 9 (draguta, amabila, sani frumosi, ochi belea, fara sa fie o diva)

Igiena: 10

ON: 10 (bun de tot spre perfect): DT, lins, supt, zone adiacente, CIM...)

Tarif: 100 RON/fin -cca 35 min, raport pret/calitate de exceptie.

De revenit? Daaaaaaaa!!!

Ciocane tari, colegilor!

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Oral de milioane ;)

 

Zilele astea am reusit sa vorbesc cu Cristina , de mult incercam sa ajung la ea dar nu a fost sa fie pana acuma ;)

 

Am ajuns in zona Rond Alba Iulia , bloc OK cu portar dar portarul a fost de nota 10 ... cred ca-i spaguieste Cristinica pe portari de nici nu zambesc nici nu clipesc cand treci pe langa ei .

 

Ajuns , dezbracat , dusat si trecut la fapte ca timpu-i scurt ;)

 

Initial am vrut sa raman numai 1 finalizare scurta .

 

Ma mosmondeam sa scot banutii dar Cristina i-mi zice ... lasa ca vedem la sfarsit ... si bine a facut .

 

Trecem la orizontala si "BANG" se mufeaza nene la obiect de era sa ma dau cu capul de perete de placere .

 

OAU ... tac si o las sa faca se sctia ea mai bine ... are DOCTORATUL luat in ORAL ... mi-a aratat si diploma  :clapp

 

Dupa cateva minute bune i-mi dau seama ca asemenea talent nu poate fi degustat rapid si ii spun ca trebuie sa stau 1 ora sa ne desfasuram serios .

 

A urmat cel mai bun oral din istoria amintita cu DT Full as zice si depasit , ritm lent , ritm rapid , lins , .... nici nu mai pot scrie ca mi se scoala iara  :crazylove

 

La un moment dat zic hai si in picioare un pic de oral ... ptiu drace ... cum era in patru labe in pat are o oglinda in care se vede tot ce are mai frumos intre picioare ... cand a auzit ca se vede frumos si mai tare s-a cracanat sa-mi faca in ciuda  :innocent

 

Montat cauciuc si trecut la un Girl on Top unde am descoperit o pasarica stramta si sportiva si continuat cu mama iezilor sau cum naiba se numeste "pe la spate" capra .

 

Futand eu acolo ... nu vedeam insa decat puli supte de la inceput .

 

Nu sunt un fan CIM dar am rugat-o sa ma termine CIM .

 

Si ce m-a terminat ....

 

Oral din nou cu DT , cu lins , cu pupat cu ... tot ce vroia pula mea  :crazylove ... intr-un final am explodat in gura ei si a supt totul perfect si apoi a inghitit TOT cu o normalitate dezarmanta .

 

O experienta memorabila ... urca pe locul 1 la Oral devansand nume grele din domeniu  :clapp

 

Note 

 

ocație: 9 

Corp: 9 - carne super tare pe cur si piciore , sani foarte frumosi 

Igiena : 10 Totul OK 

Atitudine : 10 A facut tot ce mi-am dorit Eu si pula mea pofticioasa  :bow2

Oral: 10+ Oral NP su DT artificii si tot ce poti sa vrei 

Normal: 9 Stramata OK , dar umbrit de perfectiunea oralului 

Halatul: 150 lei/ 1 finalizare (~50 min  DTD) - Foarte buna investitia  :icecream

 

De revenit negresit si a treia oara  :laugh2 ca de cate zile ma chinui sa scriu astea trei cuvinte am mai facut o vizita la ea sa fiu sigur ca nu va mint  :laugh2

Salut,
Eu vad ca esti colorat si cu o reputatie de 20x mai mare decat a mea, dar totusi cred ca impostura trebuie identificata si aratata.
Unde ai vazut tu oglinda in care ti sa aratat pasa? Eu am fost de cateva ori si exista oglinda doar la baie plus un televizor obosit in camera. Tu la cine ai fost?
Nu ca nu mi-ar fi placut la Cris, careia ii doresc doar de bine.
Numai bine si tie!
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

Baieti,

 

Va rog insistent, fara detalii din / despre / referitor la locatie. V-am tot rugat, am tot insistat, inca va rog, inca insist.

 

Nu vreau sa vad scris despre...

 

Multumesc!

 

PS: Domnul meu Metal, am sa iti arat si tie oglinjoara mea :*

-Vreau sa vad si eu oglinda!;-)
  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0751542392
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0751542392
  • Oras:Bucuresti

Vin si eu cu prima postare aici dupa o zi perfecta.Fata cu ochii verzi e simpatica si vorbareata. Am abordat-o la telefon si am reusit sa o intalnesc fata in fata ieri pe la pranz dupa o programare in prealabil. Fata blonduta, draguta la fata, cu ochisori verzi foarte frumosi la cei 27 de ani, are suficienta experienta incat sa te faca sa te simti comfortabil la ea. Locatia una ok, usor de ajuns, in zona DECEBAL , locuri suficiente de parcare, scara cu portar, insa destul de discret. Am debutat cu 2-3 vorbe, o cutie de fanta si un dus, apoi ajuns in camera de "tortura" asa cum precizeaza Papusa :) .I-am lasat ei initiativa, si bine am facut, m-a citit la fix: mi-a facut un oral de mare clasa , inceput inca de cand stateam in picioare, continuat apoi in pat, rasucit usor, la initiativa mea, in 69, continuat cu pozitia 69 pana la finalizarea cu scantei si continuat asa minute bune pana am fost pregatit pentru partea normala ( daca ramaneam in pozita aceea toata ziua nu imi parea rau :D ).Cand am simtit ca trebuie sa intru si in vaginul frumos ,epilat si gustos :) am anuntat-o punandu-mi prezervativul rulandu-l cu gura si urcand pe mine.Se pricepe foarte bine sa pompeze muschii vaginali asta simtindu-se pe organul meu care a finalizat in balonasi in cateva contre si scheme facute de domnisoara.Am fugit la dusi urmat de cateva minute de conversatie in care ne-am dat seama de o sclipire intre noi...sa fi fost oare de la becul de pe hol???Am pupat-o, si am promis revenire pentru "dezbateri" mai de durata:)) asa cum spune regulamentul notele :

Locatie: 9 (usor de gasit, locuri de parcare, prosop si cearceaf curat, baie curate, gel de dus)

Aspect fata: 9 (draguta, amabila, sani frumosi, ochi belea)

Igiena: 10

Oral: 10 (bun de tot spre perfect): DT, lins, supt, zone adiacente, CIM...)

Tarif: 150 RON/ora 2 finalizari fara pauza, raport pret/calitate de exceptie.

De revenit? Daaaaaaaa!!!

Promit detaliere mai in amanunt la urmatoarea vizita :) .

PS : oglinda exista :D

  • Like 8
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Cristina,

 

In special pentru oralul atat de laudat.

Am contactat-o telefonic (numar din titlu) si am fost programat in prima parte a zilei, nu inainte ca domnisoara sa se asigure ca are apa calda ( ceea ce mi s-a parut foarte incurajator)

Locatia Cristinei este foarte aproape de rondul de la piata Alba Iulia, pe Decebal. Apartamentul nu este renovat insa are o mobila foarte frumoasa si cum spunea si Cristina, pentru ce se intampla acolo e mai mult decat ok. Baia spatioasa cu gel de dus si papuci.

Cristina.... of Cristina. Stie sa se faca placuta prin modul ei de a fi dar doar cu cine vrea ea. E blonda, micuta de statura si rotunjoara la trup.... ce sa zic... nu e un ideal de frumusete feminina (nu vreau sa intru in detalii foarte amanuntite)

Am ales o finalizare cu specialitatea casei, cum spune toata lumea. Cand s-a apropiat de mine si a inceput sa ma sarute pe piept am simtit intr-adevar respiratia urat mirositoare despre care vorbea @Petricu la un moment dat. Nu spun ca e asa meru, nu stiu, spun doar ce am simtit eu. A fost destul de deranjant pentru ca m-a insotit acest miros pe tot parcursul actului sexual.

Oralul in sine a fost foarte ok, dintre cele mai bune, umed, deep, finalizare orala cu inghitire, ce mai, tot ce vrei. Am vorbit inainte si dupa foarte civilizat si ma manca limba sa-i spun ca daca ar fi folosit si ea apa de gura care era in baie.... atunci totul ar fi fost chiar perfect.

 

Nu vreau sa insist doar pe aspectele negative, per total a fost o experienta ok.

 

Locatie - 9

Cristina - 7

Oral - 10

tarif - 100 ron/fin.

 

Eu nu mai revin.

 

B@ft@

P2

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o pe Cristina,

 

In special pentru oralul atat de laudat.

Am contactat-o telefonic (numar din titlu) si am fost programat in prima parte a zilei, nu inainte ca domnisoara sa se asigure ca are apa calda ( ceea ce mi s-a parut foarte incurajator)

Locatia Cristinei este foarte aproape de rondul de la piata Alba Iulia, pe Decebal. Apartamentul nu este renovat insa are o mobila foarte frumoasa si cum spunea si Cristina, pentru ce se intampla acolo e mai mult decat ok. Baia spatioasa cu gel de dus si papuci.

Cristina.... of Cristina. Stie sa se faca placuta prin modul ei de a fi dar doar cu cine vrea ea. E blonda, micuta de statura si rotunjoara la trup.... ce sa zic... nu e un ideal de frumusete feminina (nu vreau sa intru in detalii foarte amanuntite)

Am ales o finalizare cu specialitatea casei, cum spune toata lumea. Cand s-a apropiat de mine si a inceput sa ma sarute pe piept am simtit intr-adevar respiratia urat mirositoare despre care vorbea @Petricu la un moment dat. Nu spun ca e asa meru, nu stiu, spun doar ce am simtit eu. A fost destul de deranjant pentru ca m-a insotit acest miros pe tot parcursul actului sexual.

Oralul in sine a fost foarte ok, dintre cele mai bune, umed, deep, finalizare orala cu inghitire, ce mai, tot ce vrei. Am vorbit inainte si dupa foarte civilizat si ma manca limba sa-i spun ca daca ar fi folosit si ea apa de gura care era in baie.... atunci totul ar fi fost chiar perfect.

 

Nu vreau sa insist doar pe aspectele negative, per total a fost o experienta ok.

 

Locatie - 9

Cristina - 7

Oral - 10

tarif - 100 ron/fin.

 

Eu nu mai revin.

 

B@ft@

P2

nici tu nu ne-ai lamurit a ce-i miroase gura...o fi miros de pula sau tutun ? :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

Ieri am fost sa vad oglinda!Am sunat-o pe domnisoara,am stabilit ora intalnirii si m-am prezentat in rond la Alba Iulia,de unde am fost indrumat telefonic catre locatie.Cristina e o fata draguta,miniona,blonda...dulce foc!Nu e genul slim...pt cei ce prefera astfel de fete.Ajuns in locatie,m-a servit cu un pahar de suc,am vorbit muuulte,am fumat o tigara si am intarat la dus.Intors de la dus,a inceput actiunea cu un oral neprotejat din partea Cristinei,combinat cu sarutari pe tot corpul,69,cunilingus si tot ce mi-a poftit inima si scula.Nu am simtit nici un fel de miros deranjant de la nici o pereche de buze[sau respiratie urat mirositoare]Am facut sex in toate pozitiile care mi-au trecut prin minte.Desi aveam in cap finalizare orala,nu am mai putut sa spun stop cand era Cristina deasupra mea si am finalizat in balon in aceasta pozitie.A urmat pauza si dusul de ambele parti,fumat,povestit,glumit si a doua runda.De data aceasta a fost o combinatie de sex si sauna,cu toate ca functiona aerul conditionat.Dupa aproximativ 35-40 min in care am pus in practica toate fanteziile mele legate de sex{in afara de anal},am finalizat in prezervativ,de data aceasta eu deasupra.A urmat dusuletul de plecare,am mai fumat o tigara,am mai vb putin si m-am grabit sa plec deoarece trecuse cu mult peste o ora.Eu o sa revin cu siguranta la aceasta fata.     Nota generala-9            Am uitat halatul-150 L-o ora

  • Like 13
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

hai ma jonny tu ne crezi prosti ? :laugh2 astazi la 10:39 cristina ti-a vizitat profilul si hop la 11:40 ai si postat...mai bine recunoaste c-ai executat ordinul primit, este ca speri sa dai si tu la o buca gratis pentru asta ?:) si zici tu c-ai dat ca surdu-n clopot 40 de minute ?ia uita-te in oglinda...vezi ca ti-a crescut nasul :laugh2propun sa fie trecuta drept recenzie falsa, numai cine nu vrea nu vede asta !

 

Ieri am fost sa vad oglinda!Am sunat-o pe domnisoara,am stabilit ora intalnirii si m-am prezentat in rond la Alba Iulia,de unde am fost indrumat telefonic catre locatie.Cristina e o fata draguta,miniona,blonda...dulce foc!Nu e genul slim...pt cei ce prefera astfel de fete.Ajuns in locatie,m-a servit cu un pahar de suc,am vorbit muuulte,am fumat o tigara si am intarat la dus.Intors de la dus,a inceput actiunea cu un oral neprotejat din partea Cristinei,combinat cu sarutari pe tot corpul,69,cunilingus si tot ce mi-a poftit inima si scula.Nu am simtit nici un fel de miros deranjant de la nici o pereche de buze[sau respiratie urat mirositoare]Am facut sex in toate pozitiile care mi-au trecut prin minte.Desi aveam in cap finalizare orala,nu am mai putut sa spun stop cand era Cristina deasupra mea si am finalizat in balon in aceasta pozitie.A urmat pauza si dusul de ambele parti,fumat,povestit,glumit si a doua runda.De data aceasta a fost o combinatie de sex si sauna,cu toate ca functiona aerul conditionat.Dupa aproximativ 35-40 min in care am pus in practica toate fanteziile mele legate de sex{in afara de anal},am finalizat in prezervativ,de data aceasta eu deasupra.A urmat dusuletul de plecare,am mai fumat o tigara,am mai vb putin si m-am grabit sa plec deoarece trecuse cu mult peste o ora.Eu o sa revin cu siguranta la aceasta fata.     Nota generala-9            Am uitat halatul-150 L-o ora

Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

hai ma jonny tu ne crezi prosti ? :laugh2 astazi la 10:39 cristina ti-a vizitat profilul si hop la 11:40 ai si postat...mai bine recunoaste c-ai executat ordinul primit, este ca speri sa dai si tu la o buca gratis pentru asta ? :) si zici tu c-ai dat ca surdu-n clopot 40 de minute ?ia uita-te in oglinda...vezi ca ti-a crescut nasul :laugh2propun sa fie trecuta drept recenzie falsa, numai cine nu vrea nu vede asta !

Prietene...m-ai intrebat,iti raspund!Da,cred ca esti prost!40 de minute...am avut o zi nasoala!Pot mai mult!

  • Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ai drept logo "pentru frustrati" dar vad ca raspunsul tau este de om frustrat c-a fost descoperit  cu minciunica si acum nu are ce sa raspunda..a inca ceva cred c-ai incurcat borcanele, asta-i site de curve/curvari nu de matrimoniale..aluzie la interesele tale din profil si anume casatorie..WTF ???posibil sa poti 40 de minute dar nu ne-ai spus cu care din maini..:)

 

Prietene...m-ai intrebat,iti raspund!Da,cred ca esti prost!40 de minute...am avut o zi nasoala!Pot mai mult!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si iata cum curvar_idiotus ridica iar mingea la fileu pentru un smeci =))

E bine ca iti dai cu parerea despre cat dureaza o partida de sex a lui jonny, dar judecand dupa activitatea de pe acest forum, sigur dureaza mai mult decat una de-a ta, pentru ca, prin deductie logica, o partida de sex pentru tine dureaza...0 minute...adica tu futi doar cu tastatura  :slap2  Sportul national, respectiv datul cu parerea, loveste din nou :D

 

Game, set, match!  :clapp  Ca asa e in tenis =))

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZROVgsIuMds

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

ai drept logo "pentru frustrati" dar vad ca raspunsul tau este de om frustrat c-a fost descoperit cu minciunica si acum nu are ce sa raspunda..a inca ceva cred c-ai incurcat borcanele, asta-i site de curve/curvari nu de matrimoniale..aluzie la interesele tale din profil si anume casatorie..WTF ???posibil sa poti 40 de minute dar nu ne-ai spus cu care din maini..:)

-Bai Covalact...prea esti ca la tara...

In primul rand:

-Se vede clar ca ai ceva cu Papusica!

In al doilea rand:

-Nu toti au problema ta-ejaculare precoce!

In al treilea rand:

-Nici Cristina si nici alte escorte de top nu se preteaza la ce ai spus tu(recenzie falsa)...nu au nevoie!

In al patrulea rand:

-Daca recenzia mea este"inflorita",o rog pe Cristina sa spuna si ma voi retrage de pe forum!

 

P.S. Nu o sa mai ripostez la atacurile tale.Comentariile inutile nu-si au locul aici!

  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pe Cristina o vizitez saptamanal , de un an si ceva (Mai 2013) , dupa atata timp discutam diverse chestii inclusiv banarea mea si a prietenilor mei de aici , eu i-am spus pe cine simpatizez aici printre care si jonny23 , Cristina mi-a spus ca a vizitat-o si el zilele trecute , cat despre ,, respiratia'' de care vorbea petricu si penetrator am mari dubii.

Dupa cum se poate vedea , Cristina este o fata cu mult bun simt , care  raspunde elegant atacurilor ce vin din partea unor persoane cu alte interese.

  • Like 2
Link spre comentariu

hai ma jonny tu ne crezi prosti ? :laugh2 astazi la 10:39 cristina ti-a vizitat profilul si hop la 11:40 ai si postat...mai bine recunoaste c-ai executat ordinul primit, este ca speri sa dai si tu la o buca gratis pentru asta ?:) si zici tu c-ai dat ca surdu-n clopot 40 de minute ?ia uita-te in oglinda...vezi ca ti-a crescut nasul :laugh2propun sa fie trecuta drept recenzie falsa, numai cine nu vrea nu vede asta !

 

Domnul meu,

 

Ai ceva cu mine?

 

Jonny23 chiar m a vizitat, tot ce scrie in recenzie este pe bune. Ba chiar m a si platit :), nu e recenzie falsa.

 

Niciodata nu am rugat pe nimeni sa imi faca publicitate, cu atat mai putin contra unei partide cu mine.

 

Pe forum, vizitez ce profil doresc, la orice ora vreau, ce afirmi tu sunt doar presupuneri nefondate.

 

O saptamana minunata.

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna Cristina, as vrea sa te intalnesc si eu, dar pana acum nu am avut noroc prin telefon. Ca sa ma lamuresc si eu, programarile se fac si prin telefon sau doar prin acel PM la care eu nu am acces? Mentionez ca am dat cateva 

 

apeluri de fiecare data la interval de 10 minute, dar nu am mai insistat dupa 3-4 apeluri. Sa te spamez cu apeluri mi se pare cam aiurea. Poate ar trebui fi trebuit sa trimit un sms. Imi cer scuze daca am poluat topicul tau.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...