Sari la conținut

Steaua

Vizitator LeSadique

13 membri au votat

1. 1. Imi vine sa strig:

• Hai Steaua!!! Ole, Ole, Ole!
    • M##e Steaua! La oi cu voi! Huooooo!
    • Nici aici nu scapam de fotbal?
    • Sadicule, te mananca undeva?
      0
    • Inca un cretin bolnav de poll-ita!

Postări Recomandate

Vizitator LeSadique
Reputație: 0
Postat

Acest POLL se vrea a fi un pamflet vis-a-vis de inutilitatea acestui topic: http://nimfomane.com/forum/topic/11235-steaua-bucuresti/

Este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet. 
Sursa: DEX '98 (1998)

Vizitator euflo96
Postat

Cum adica e pamflet daca deja te-ai pronuntat " Acest POLL se vrea a fi un pamflet vis-a-vis de inutilitatea acestui topic: http://nimfomane.com...eaua-bucuresti/ ? Sunt discutii generale si acolo sunt mai multe subiecte, printre care si asta cu Steaua. Omul si-a exprimat bucuria pt o calificare...

Vrei sa intre galeria lui Dinamo sau Rapid sa zica "M##e Steaua! La oi cu voi! Huooooo!? "' Asta suna a incitare, trolling.

Mai inutil e topicul asta si nu vad unde e pamfletul. Parerea mea, sper ca nu mai zici ca am papat dupa jos....

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sadicule,pe bune...o fi ea sectiunea DG,dar hai sa mai punem frana.

Vizitator euflo96
Postat

Florine, nu prea aveai cum, ca eram toti cu ochii pe tine.   :))

Si in afara de asta, ciorba nu ai cum sa o papi de pe jos. Io ti-am zis sa iei si felul doi. :P

Offtopic : Pisicipecreier, ai uitat ca vorbeam azi de perversii aia care se masturbau si ejaculau pe jos. Cand sa curete fata de pe jos, perversii nu permiteau si se intindeau pe jos si lingeau tot....

On topic : Fortza Steaua.

M-as fi bucurat si pt CFR aseara, nu tin pica.

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

Eu am votat m##e steaua ca s dinamovist tip Borcea și mă oftic când câștigă steaua.....DAAAR

Aseară mi a plăcut de ei și ma m bucurat ca au câștigat.

P.s.

M##e steoaia

Vizitator LeSadique
Postat

@Florinache, nu mă astept ca sa procesezi mental anumite subtilitati, istetimea strazii are limitele ei. Dacă era o instigare puneam numai primele doua variante de raspuns! Si pentru ca ai dificultati in procesarea mentala a textelor pe care le citesti, iti dau un sublim exemplu pamflet politic (format AV, ca sa nu te obosesti cu cititul) care infiereaza (ai retinut cuvantul cheie: "infiereaza") mocirla comunista:

www.vplay.ro/watch/hwdh5dvq/

@Domnule 3,14159-con ("con" vine de la "convict"?), interesanta remarca, insa pentru a va demonstra verticalitatea, asta daca nu este o simpla bravura a unui stelist ranit in amorul propriu, am rugamintea de a face copy-paste la textul domniei voastre la cca. 75% dintre discutiile de la DG!

Si ca sa mentin linia umoristica initiala va spun numai atat: nu va mai bateti cu pumnul in piept pentru ca meciul a fost aranjat! Vin si cu dovezi:

http://karikaturapolitika.files.wordpress.com/2013/02/becali-sf-gheorghe.jpg

http://www.academiacatavencu.info/wp-content/uploads/2013/02/iisus-steaua.jpg

Si o ultima serie de arogante, curand isi vor exprima fericirea la DG si :

- vicepresedintele clubului de filatelie din Chitila privitor la editia limitata de marci postale cu tatele Pamelei;

- seful de sector de nicaieri privitor la implementarea pulanului cu manson gumat;

- liderul de sindicat de la OWO-Cartel privitor la ... (OK, pe asta o retractez);

- etc, ati prins ideea!

Postat

Le sadique,eu cred in continuare ca desi este vorba de sectiunea DG,totusi ar cam trebui sa nu facem abuz de topicuri noi inutile. Daca vrem neaparat sa ne bagam in seama,pe langa recenzii regulamentare si utile(pentru ca pana la coada acesta e scopul primordial al forumului),la DG ar trebui,cred eu,sa deschidem topicuri interesante sau macar haioase. Acesta nu este nici util,nici haios (chiar daca se vrea un pamflet) . Nu ti-a reusit,desi este evidenta si inteligentza si doza importanta de cultura generala de care dai dovada,inclusiv cumoasterea subtilitatilor limbilor engleza si franceza (nick-ul meu este Picon nu 3,14159-con...con neavand trimiteri la nici una dintre cele doua frumoase limbi limbi straine). Din motivul mentionat la inceputul postarii de fatza,am avut mai multe remarci referitoare la deschiderea unor topicuri noi.Sunt magulit ca le-ai numarat tu atentie,dar cred totusi ca te-ai incurcat...nu sunt chiar 75% ci probabl vreo 69% :laugh2 .Bravuri de microbist nu am avut de cand eram puber,adica din timpul Razboiului de Independentza. :laugh2

Acuma,daca imi este permisa o remarca,nu numai la adresa domniei voastre,stimate Le Sadique: fratilor,nu mai sariti in sus;asa cum aveti voie sa deschideti topicuri,au si altii voie sa le con-teste. Atata timp cat aceste contestarii sunt decente si nejignitoare, nu cred ca este nevoie sa raspundeti cu malitiozitate si artzag. Este dreptul fiecaruia la opinie si nu e cazul sa se intre in con-troverse pentru ca stim cu totii cum esueaza ele. Atat anm avut de spus pe aceasta tema,cu scuzele de rigoare.

P.S.  Futaciosule,sa strig si io acuma :M##e Dinamo,e chiar inutil :rax2

Vizitator LeSadique
Postat

@picon, con = convict, vezi: http://www.acronymfinder.com/Convict-(CON).html

Imi pare rau ca ti-a scapat caracterul autoironic al versiunii 4 de raspuns! Exact la acea remarca , din pledoaria ta faceam si eu referire! Si chair conteaza procentele, daca avem 69% + un extra, chiar ii cu suparare???

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.