deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Dau :flowers2Dă. =))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Când vii să-mi aduci un porumb ca am o idee Și costumul de nunta =)) =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Și costumul de nunta =)) =))Și mireasa , sa nu uiti
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 La buci :):P
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Și mireasa , sa nu uitiCum as putea sa uit de crăcănată ? =))
xoxo2018 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Iar mi a blocat pisic contul ??? Sau nu mai stiu eu parola ??? Cred ca din Anglia ines zboara direct in dubai e curva cu tupeu aia :))). Astea 2 ce au mai rămas active pe forum vai de ele Pe aia a mutato vasilica la VIP și lux :))) dar ce v am tot zis și nu a crezut nimeni e ca fatuca asta din Timișoara sau de unde e venita ea e **spam editat** iar vasile pazeste o **spam editat** , vedem cat de curand la stiri cum hulk de timisora e retinut de crima organizata. In romania prostitutia merge paralel cu legalitate dar daca mica victima e **spam editat**, marele pestoi umflat cu steroizi e luat de ape :))) cât despre delia, vai de gagicul ei care o pupa in bot dupa 5-6 suli luate N gura zilnic... bun barbat asta :)))))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Da trebuie sa ne pupi unde nu bate soarele, ai dreptsugi. 4
ronaldo85 Reputație: 51 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Tu nu ai 5 lei in buzunar și vorbești de aia care dă 300 lei pe finalizare ? Ești Prost ?Tu nu ar trebui sa vorbesti nici macar de 1 ban cat timp il procuri prin cea mai josnica meserie.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 18, 2018 Tu nu ar trebui sa vorbesti nici macar de 1 ban cat timp il procuri prin cea mai josnica meserie. ...la care apelezi și tu. 2
ronaldo85 Reputație: 51 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Iar mi a blocat pisic contul ??? Sau nu mai stiu eu parola ??? Cred ca din Anglia ines zboara direct in dubai e curva cu tupeu aia :))). Astea 2 ce au mai rămas active pe forum vai de ele Pe aia a mutato vasilica la VIP și lux :))) dar ce v am tot zis și nu a crezut nimeni e ca fatuca asta din Timișoara sau de unde e venita ea e **spam editat** iar vasile pazeste o **spam editat** , vedem cat de curand la stiri cum hulk de timisora e retinut de crima organizata. In romania prostitutia merge paralel cu legalitate dar daca mica victima e **spam editat**, marele pestoi umflat cu steroizi e luat de ape :))) cât despre delia, vai de gagicul ei care o pupa in bot dupa 5-6 suli luate N gura zilnic... bun barbat asta :))))) Ines **spam editat**? Fii serios. Pozele alea pe care le posteaza sunt foarte vechi, de pe la 2010-2012 toamna cand inca arata bine. Ines are in realitate vreo 30-35 de ani si e o EPAVA totala!
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Tu nu ar trebui sa vorbesti nici macar de 1 ban cat timp il procuri prin cea mai josnica meserie. Ești prea invidios pe noi, ești ca tu nu poți ajunge la noi pentru ca nu ai bani =)) Ia zi câți te-au mai refuzat cu jobul ? =)) =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Iar mi a blocat pisic contul ??? Sau nu mai stiu eu parola ??? Cred ca din Anglia ines zboara direct in dubai e curva cu tupeu aia :))). Astea 2 ce au mai rămas active pe forum vai de ele Pe aia a mutato vasilica la VIP și lux :))) dar ce v am tot zis și nu a crezut nimeni e ca fatuca asta din Timișoara sau de unde e venita ea e **spam editat** iar vasile pazeste o **spam editat** , vedem cat de curand la stiri cum hulk de timisora e retinut de crima organizata. In romania prostitutia merge paralel cu legalitate dar daca mica victima e **spam editat**, marele pestoi umflat cu steroizi e luat de ape :))) cât despre delia, vai de gagicul ei care o pupa in bot dupa 5-6 suli luate N gura zilnic... bun barbat asta :)))))
Administrator pisicuts Reputație: 115114 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 18, 2018 unde e rozkendra ??
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 ...la care apelezi și tu.Care ar vrea sa apeleze, dar nu are bani =)) 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Iar mi a blocat pisic contul ??? Sau nu mai stiu eu parola ??? Cred ca din Anglia ines zboara direct in dubai e curva cu tupeu aia :))). Astea 2 ce au mai rămas active pe forum vai de ele Pe aia a mutato vasilica la VIP și lux :))) dar ce v am tot zis și nu a crezut nimeni e ca fatuca asta din Timișoara sau de unde e venita ea e **spam editat** iar vasile pazeste o **spam editat** , vedem cat de curand la stiri cum hulk de timisora e retinut de crima organizata. In romania prostitutia merge paralel cu legalitate dar daca mica victima e **spam editat**, marele pestoi umflat cu steroizi e luat de ape :))) cât despre delia, vai de gagicul ei care o pupa in bot dupa 5-6 suli luate N gura zilnic... bun barbat asta :))))) Pulpa de la KFC =)) 4
ronaldo85 Reputație: 51 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Ești prea invidios pe noi, ești ca tu nu poți ajunge la noi pentru ca nu ai bani =))Ia zi câți te-au mai refuzat cu jobul ? =)) =))Eu invidios pe niste circarese? Dispareti de aici! Eu nici nu vreau sa ma duc la voi.Doar fac un studiu de caz si privesc societatea in ansamblu si psihologia prostituatelor.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Eu invidios pe niste circarese? Dispareti de aici! Eu nici nu vreau sa ma duc la voi.Doar fac un studiu de caz si privesc societatea in ansamblu si psihologia prostituatelor. Vezi ca posturile de 8-9 luni au rămas aici ;) Nu minți publicul. Ți-ai tratat depresia ? 4
ronaldo85 Reputație: 51 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Vezi ca posturile de 8-9 luni au rămas aici ;)Nu minți publicul.Ți-ai tratat depresia ?Cred ca ma confunzi.Tu mai nou vezi oricare user nou inregistrat ca fiind depresivul. E clar ca incet-incet o dai in paranoie si creierul tau ti se degradeaza pe parcurs. Sfatul meu e sa te lasi repede de meserie pana cand nu te damblagesti de tot.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Cred ca ma confunzi.Tu mai nou vezi oricare user nou inregistrat ca fiind depresivul. E clar ca incet-incet o dai in paranoie si creierul tau ti se degradeaza pe parcurs. Sfatul meu e sa te lasi repede de meserie pana cand nu te damblagesti de tot. Simt mirosul se fraier de la distanță. Nu o mai da la întors.
ronaldo85 Reputație: 51 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Simt mirosul se fraier de la distanță.Nu o mai da la întors.Dupa tine, 60% din barbatii romani sunt fraieri si depresivi, deci o singura persoana. Din putul gandirii :slap2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Dupa tine, 60% din barbatii romani sunt fraieri si depresivi, deci o singura persoana. Din putul gandirii :slap2Muie trista, Ciocu mic și joc de glezne ca apoi iar plângi și intri in depresie.
ronaldo85 Reputație: 51 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Muie trista, Ciocu mic și joc de glezne ca apoi iar plângi și intri in depresie.Cred ca mai degraba esti tu in depresie. Nu te vad deloc zambind si sa pari implinita si fericita in poze si nici dupa atitudinea pe care o emani pe forum. Ma intreb cum stai cu dantura. De ce nu-ti arati dintii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum