Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 c'mon,donbe shy :DNu ca chiar mi Rușine =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Nu ca chiar mi Rușine =)) https://i.imgur.com/ZHKX8fV.gif Hai,sa vada si ochii mei da foc :P
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Nu are de ce sa fie supărat sau sa ma îmbârlige suntem amici, buddies, fiendly, etc.Voi trebuie sa încetați cu mania asta cum ca două persoane care comunică musai sa facă sex. Ele pot comunica ca 2 ființe umane, nu interacționa ca animalele in câmp.De ce am zis asta, El cumva dincolo a vrut sa scoata in evidenta ca stie sa vrajeasca foarte usor femeile, maritate sau nu si ca are cumva o agenda bine definita. Din postarile lui reiese ca ar fi vrut sa te aibe, si nu ma referer acum la o cafea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 https://i.imgur.com/ZHKX8fV.gif Hai,sa vada si ochii mei da foc :P100€ =))
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 19, 2018 De ce am zis asta, El cumva dincolo a vrut sa scoata in evidenta ca stie sa vrajeasca foarte usor femeile, maritate sau nu si ca are cumva o agenda bine definita. Din postarile lui reiese ca ar fi vrut sa te aibe, si nu ma referer acum la o cafea.Glumea si el. Si in general poftele bărbatiilor in ceea ce ma privește nu ma interesează sau amuză de mult. Eu daca am chef de un bărbat il caut eu singură. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 100€ =)) https://i.imgur.com/sazeWYa.gif Da' e ceva in ceata aici,cine sa dea,eu sau tu? :)))) :))))
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 19, 2018 Picone ia zi batrane cand iei pensia te scot la o bere?Să faci cinste,l nu te oferi, chitră! 2
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 19, 2018 Sa revenim on topic deoarece topicul era nu ce au mai achiziționat țărăncuțele din muieli colective. Prea l-a lăudat Rândunica, ca sa aprob sa imi trimită xo -ul o poza. Dial *777 Pink and send.Ps sa imi trimiți si o poza cu șarpele ca imi plac animalele. Nu vreau sa vad doar panarama intreaga, adica panorama scuze... M-am intimidat! 1 1
fazancioglu Reputație: 65 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Sa revenim on topic deoarece topicul era nu ce au mai achiziționat țărăncuțele din muieli colective. Prea l-a lăudat Rândunica, ca sa aprob sa imi trimită xo -ul o poza. Dial *777 Pink and send.Ps sa imi trimiți si o poza cu șarpele ca imi plac animalele. Nu vreau sa vad doar panarama intreaga, adica panorama scuze... M-am intimidat!Nu am înțeles nimic
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 19, 2018 Nu am înțeles nimicLasă ca înțelege el. In plus nu am timp sa te învăț maghiară.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Sa ma impac, de ce? Nu mai are tupeul sa ma sune dupa ce i-am spus ca stiu numele complet, magazinul si unde sta...Eh, am vazut multe absurditati facute de femei, inclusiv asta. Nici in raspunsul asta nu esti prea categorica.
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 19, 2018 Mai scoate limba din dosul lui XOXO sau te-ai reprofilat pe anilingus?Nu stiu cum sa îți explic ca sa nu îți violez serenitatea, insa tu pari cam gelos :laugh2Fiecare cu fanii lui acuma, mno
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Eh, am vazut multe absurditati facute de femei, inclusiv asta. Nici in raspunsul asta nu esti prea categorica. Ce absurditati?! Am fb-ul lui, si cu nevasta-sa, stiu unde lucreaza si unde sta! Ce nu este categoric aici?!Doar faptul ca el creste si plante de fumat acasa, iar daca ma exaspereaza ii pun si politia pe cap!Intelegi acum?!
dldandan Reputație: 517 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 ok sunt fata o sa îți spună xoxo dacă ia plăcut perversiunile sexuale cu o fata Ma confunzi scumpoeu si xoxo suntem niste gentlemani, discretia e importanta penru noi cu privire la gaurile prin care se scalda pulile noastredeci nu prea ne povestim d'astea ;) PS: eu ti-am zis sa maresti miza ca 500 de euro nu ajunge nici penru factura la telefon la dujmanii lu xoxodeh asa interlop, asa dujmani, au si ei valuarea lor :P 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 ba mie stiti ce imi place la curvele astea proaste da lux ? ele au toate iphone in limba romana cu diacritice =)) pot sa scrie ele de pe orice cont vorai scris cu diacritice e clar ca esti curva da lux =))
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 davan pula mea da fraiere da carton
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 NICI PESTII NU MAI CE AU FOST ODATA 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 ba mie stiti ce imi place la curvele astea proaste da lux ? ele au toate iphone in limba romana cu diacritice =)) pot sa scrie ele de pe orice cont vorai scris cu diacritice e clar ca esti curva da lux =))Nu neaparat doar noi avem iPhone =)) Eu recunosc ca mai intram de pe un cont care am parola eu , un tip din constanta și încă vreo 20 =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Dar eu când intru de pe contul ala ma prezint
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Voi scrie așa , sunt mama lui xoxoAia care ii da lecții de viața 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Delia hai la mine ca am mare nevoie de tine ...
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2018 Delia hai la mine ca am mare nevoie de tine ... Nu pot acum, suna ma :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Cand pula lui xoxo faceti voi banii aia mulți, cand sunteti non stop aici ?!?!? Aud ???? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum