Sari la conținut

A dat strechea in Pedofilul Raffaello

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Tu ești și sărac și bârfitor și ipocrit și fals. 

Te-ai descris perfect, reatardel! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Desigur ,  iar tu esti la fel de prost ca  si Alexandru , nu degeaba sunteti si tovarasi de suferinta zilnica aici  . No ?

PS: Ia spune ai strans cei 5000 de E  sa te apuci cu DeliaPisi (plus 5000 E ai acesteia) de  agroturism  intr-o zona  renumita de munte ? Poate va ajut intr-un sens cu vreun sfat sau consiliere  Adica la banii acestia pot sa zic ca  va cumparati o baie (ca tot iti placeau tie si le promovai pe aici) . Stai sa calculez :

2 m * 4m * 1.200 E/mp = 9.600 E  ....sunteti pe acolo 

Totusi , daca alegeti versiunea foisor in mijlocul curtii , adica live-uri sub clar de luna

10 m * 10m * 200 E/mp (minim) =  20.000 E ...sunteti departe

Vezi , baiat bun ca intodeauna , v-am oferit si solutia investirii banilor , tantalaule  . :)

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Desigur ,  iar tu esti la fel de prost ca  si Alexandru , nu degeaba sunteti si tovarasi de suferinta zilnica aici  . No ?

PS: Ia spune ai strans cei 5000 de E  sa te apuci cu DeliaPisi (plus 5000 E ai acesteia) de  agroturism  intr-o zona  renumita de munte ? Poate va ajut intr-un sens cu vreun sfat sau consiliere  Adica la banii acestia pot sa zic ca  va cumparati o baie (ca tot iti placeau tie si le promovai pe aici) . Stai sa calculez :

Totusi , daca alegeti versiunea foisor in mijlocul curtii , adica live-uri sub clar de luna

Vezi , baiat bun ca intodeauna , v-am oferit si solutia investirii banilor , tantalaule  . :)

Ai-de PLM,taranul basit care se caca in fundul curtii da sfaturi :laugh2

Rapanosule,in 2018 si pensionarii au WC-u in casa.Vai de mamicuta ta!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te oftici pentru ce ti-a zis?

Nu mi-a zis mie, prăjito! Și-a făcut o autocaracterizare.

Suzzeta-Rozetta si-a facut-o singura cu maneta, in toaleta in care Picon si cei doi Pipilica s-au pisat pe ea si au tocmit intre cei trei, pacea.

Ești bine?

Poți să faci un rezumat? Ca n-am timp să citesc poliloghiile tuturor idioților!

• Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Clar că ma rușinez! De rușinea ta . esti o biată femeiușcă prăfuita si obosita/oare de periferie, intru totul comuna si banală, care a ajuns mid age acritură si veninoasă. Vezi sa nu te înăbuși cu răutatea meschină pe care o tot reprimi in tine, halucinând ca esti diafană.

Bănuiesc ca povestea ta esti a n ca tine la fel de plină de plictis, anume ca nu esti capabilă sa faci un bărbat sa tina la tine si conștientizezi ca rolul tau e sa iei la muls oricine e nefutut, atât si nimic mai mult. Sa te placa alte femei cu atat mai greu.Pt ca da! Din fericire in lumea reală haimanalele ca tine sunt ostracizate, nimeni nu le dorește compania, recte refulează in lumi artificiale.

Daca ai arată clasă sau umanitate mi-ar parea rău de tine! Așa un ochii mei ai valoarea unui obiect kitschos.

Nu cred ca aici este locul pentru asemenea dezvăluiri despre tine...eu zic sa te muți cu parerile tale pe sectiunea "femei de casa" si sa deschizi un topic cu acest subiect exemplificand ceva despre tine. E simplu... ☺

PS. Ia-l si pe v-ship cu tine...ca umblă brambura pe forum! 😀

• Like 1
Postat

Sincer semeni la fata cu un klingonian.

Am corectat eu!

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pula Karma

Karma ! Ai vrea tu pula :)))

Vizitator
Postat

in cine a mai dat strechea azi ??

Ceai mă ?

Vizitator
Postat

in cine a mai dat strechea azi ??

Ultra/Vox(Prost), VisTantric

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Iar tu esti asa de beata de dimineata incat ai uitat sa pui cratima. Te-am confundat din cauza numelui cu Amada...Perfect!

Pardon??? Beata???  Din cate stiu eu ma urinez din picioare...dar tu? Fetito ai mari probleme la mansarda..

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

a dat strechea in rozkendra (din nou) :))))

pre_1524480133__1_-_copy.jpg

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

**spam editat**, mai futi fetite **spam editat**e ? Plangi dupa Beatrice din Galati ? stii ca era **spam editat** cand ai marcat, nu ? Pe info era recenzia ta "umflata" cu note de la 9/10 care demonstreaza ca avea 17 ani cand ai futut-o.  Repet: esti un **spam editat** sifilitic.

Ce alte **spam editat**e a mai futut **spam editat**ul Rafaelo ? Vad ca stii mai multe.

Postat

Ce alte **spam editat**e a mai futut **spam editat**ul Rafaelo ? Vad ca stii mai multe.

Raffaello nu e **spam editat**.Lasa-l in pace :)

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ceai mă ?

Invidia! :)

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Raffaello nu e **spam editat**.Lasa-l in pace :)

Hai, bre...

Ma simt si eu vedeta. Mi-au deschis topic, sunt obsedati de mine, imi cauta cusururi.

Inseamna ca exist! Cine n-are duJmani n-are valUare! :)

PS

Cine e Beatrice?

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...