Sari la conținut

A dat strechea in Pedofilul Raffaello

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Ce cretini

La creierasul tau de bibilica era de asteptat sa nu pricepi nimic. Ba, da' prost esti, sa dea dreak chiar esti cel mai prost de pe forum. L-ai intrecut pe @ Picon. Pfffff, ce dobitoci !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

La creierasul tau de bibilica era de asteptat sa nu pricepi nimic. Ba, da' prost esti, sa dea dreak chiar esti cel mai prost de pe forum. L-ai intrecut pe @ Picon. Pfffff, ce dobitoci !

te-ai simtit ? :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Lache, iar o sugi în chec?

• Minus 4
Postat

Ce dreak mai vbsti mah, abia respiri. Sa nu uiti ortu'  :laugh2  =))

Băi matrafox, stai dreaq în banca ta, limbistule!

• Minus 4
Postat

Cand o patesti o patesti, daca scriu aici cine e **spam editat** si inca activeaza si-ar taia multi venele. :) Binenteles ca nu voi spune.

Olteanca, sau Ardeleanca?

Sau ambele?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adică le spune ca ii lasă să se fută in continuare! Asa ceva...prostie d-asta n-am mai văzut! 😅

• Like 4
  • Minus 35
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa te fut in gura, da

Ti-as da plus pentru exactitatea replicii tale, dar cand mă gândesc că asta așteaptă probabil...E băgat in discutii pe alt topic unde isi imaginează in mod obsesiv impreuna cu amicii lui cum ar fi daca ar linge p... unuia!

• Like 6
  • Minus 35
Postat

Ti-as da plus pentru exactitatea replicii tale, dar cand mă gândesc că asta așteaptă probabil...E băgat in discutii pe alt topic unde isi imaginează in mod obsesiv impreuna cu amicii lui cum ar fi daca ar linge p... unuia!

Marș fă, cu lingăul tău!

• Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Marș fă, cu lingăul tău!

Nu cred ca mi-a dat limbi, dar stiu ca voi mi-ati da... El cu siguranta a avut la acea vreme altceva de incercat din ofertele mele! Ia intreaba-l sa iti explice ce e ala control adevarat...un barbat care a trait asa ceva, nu-mi mai poate fi lingau! Te asigur, intreaba-l...poate mai inveti ceva la cei 80 de ani ai tai!
  • Minus 1
Postat

Nu cred ca mi-a dat limbi, dar stiu ca voi mi-ati da... El cu siguranta a avut la acea vreme altceva de incercat din ofertele mele! Ia intreaba-l sa iti explice ce e ala control adevarat...un barbat care a trait asa ceva, nu-mi mai poate fi lingau! Te asigur, intreaba-l...poate mai inveti ceva la cei 80 de ani ai tai!

Ieri aveam 70, acum 80...

Marș, am zis!

• Minus 3
Vizitator
Postat

Sa ma fut in gura, da

Esti tampit sa moara Franta !!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sunt  tampit sa moara Franta !!!

Aici ai nimerit-o ! Bai, da' prost mai esti. Un fel de boul popii !  =))  

• Like 1
Postat

Idiotul moare maine - poimaine si habar n-are de nimic. Pai ce sa stie daca lui ii curg mucii pe la de-alde Deliapisi, Tania Hering si Moldy de peste Prut. Vai de capul lui ! De-aia moare de ciuda, taranu' !

Vizitator
Postat

Imi place sa sug pula

ZDREANTO

post-252675-0-34775200-1527102576_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Idiotul moare maine - poimaine si habar n-are de nimic. Pai ce sa stie daca lui ii curg mucii pe la de-alde Deliapisi, Tania Hering si Moldy de peste Prut. Vai de capul lui ! De-aia moare de ciuda, taranu' !

Aaaa, da, corect! Ce pula mea, se compară alea cu drogata asta nașparlie căreia îi dai tu limbi? Bă, prostule, ești de râsul curcilor, slobozi-m-aș pe ochii tăi de maimuță curentată!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Aaaa, da, corect! Ce pula mea, se compară alea cu drogata asta nașparlie căreia îi dai tu limbi? Bă, prostule, ești de râsul curcilor, slobozi-m-aș pe ochii tăi de maimuță curentată!

Urangutane, mori de ciuda pisa-m-as pe ochii tai bulbucati ! Esti ca un broscoi futu-te-n trahee sa te fut !  :laugh2  :laugh2

Damblagitule, nu prea mai merge treaba, este ? V-au cam dat cu tifla fetele in ultimul timp.  =))  =))  Muriti de foame, cersetorilor !

Vizitator
Postat

Du-ma in gura ma-mii de sobolan belit ! Ma spanzur de limba si madau la porci !

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Apa de ploaie ! Bleah ! 

Vizitator
Postat

Apa de ploaie ! Bleah ! 

A venit apa la tine? =)))))  

PS: Poate te mai prind cu recenzii fake !!!

• Minus 1
Postat

A venit apa la tine? =)))))  

PS: Poate te mai prind cu recenzii fake !!!

Hai vino sa ma prinzi. Hai mah,sa te fac o leapsa. Hai mah daca esti croitorasul cel viteaz. Hai pestucule, hai sa-ti rup capul.

Bolovane !

Vizitator
Postat

Hai vino sa ma prinzi. Hai mah,sa te fac o leapsa. Hai mah daca esti croitorasul cel viteaz. Hai pestucule, hai sa-ti rup capul.

Bolovane !

Numai gura e de tine. Sa o sugi cu curul homalaule :)))

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Numai gura e de tine. Sa o sugi cu curul homalaule :)))

Sa ai valiza facuta. N-o sa mai ai timp. Va fi repede treaba. Pac-pac. La inceput nu vei avea niciun fel de drepturi, Tarziu vei avea dreptul doar la o vizita. A preotului. N-o sa-ti simta nimeni lipsa, nici nu vor sti ca te-ai dus, doar se va vedea ca nu mai esti. Vei fi gasit dupa 15 ani. Doar ca nu vei mai putea vorbi. Memorie stearsa. Un nimeni, nevazut, necunoscut. O sa mai vrei un singur lucru: streangul !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...