Sari la conținut

A dat strechea in Pedofilul Raffaello

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Xxx
Postat

Tantric, taci! Ca vorbești ca o nerușinată cum tie firea. Ce se întâmplă pe topicul tau de serviciu este consecința imediată ca te-ai apucat sa faci gargara ieftină pe topicele câtorva prestatoare din București, moment in care odată poftită politicos de ele afară ai insistat sa le strici topicele.

Si te-ai întins ca râia si pe topicele fetelor din Vâlcea, care practic sunt concurență directă.

Meriti ce ti se întâmplă cu vârf si îndesat. Si daca nu aplaud spammul in cazul tau este epurare internă, un fel de purga ca uneori tare nesimțită mai ești.

• Minus 1
Postat

Tu îi susți pe acestia care pun sute de comentarii pe topicurile unde se scriu recenzii? Văd că le aprobi comportamentul cu like-uri si incep sa-i înțeleg pe cei care te-acuză de falsitate!!! Vezi ce fac acum pe topicul unde se scriu recenzii despre mine...cum iarăsi, pentru a treia oară posteaza sute de comentarii!!! http://nimfomane.com/forum/topic/69818-o-saptamana-in-valcea-0731670030/page-291

Olteanca, eh ... de fix pe malul Oltului ... dar semnatura aia ... e asa greu de citit, zici ca-i nota de afectiune psihiatrica  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A luat-o pe aratura Vistantric

• Minus 2
Vizitator
Postat
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

**spam editat**, mai futi fetite **spam editat**e ? Plangi dupa Beatrice din Galati ? stii ca era **spam editat** cand ai marcat, nu ? Pe info era recenzia ta "umflata" cu note de la 9/10 care demonstreaza ca avea 17 ani cand ai futut-o.  Repet: esti un **spam editat** sifilitic.

sugi pula, toti astia de 35 + si care futem domnisoare de 20 putem sa ne consideram **spam editat**i, ca pe vremuri la 15 ani erai tata, nu cum stam noi acuma pana la 45, - 50 sa producem un plod, de parca editam lucrare pentru premiu nobel in fizica cuantica

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

te banez daca nu termini

Tantric, taci! Ca vorbești ca o nerușinată cum tie firea. Ce se întâmplă pe topicul tau de serviciu este consecința imediată ca te-ai apucat sa faci gargara ieftină pe topicele câtorva prestatoare din București, moment in care odată poftită politicos de ele afară ai insistat sa le strici topicele.

Si te-ai întins ca râia si pe topicele fetelor din Vâlcea, care practic sunt concurență directă.

Meriti ce ti se întâmplă cu vârf si îndesat. Si daca nu aplaud spammul in cazul tau este epurare internă, un fel de purga ca uneori tare nesimțită mai ești.

Olteanca, eh ... de fix pe malul Oltului ... dar semnatura aia ... e asa greu de citit, zici ca-i nota de afectiune psihiatrica :laugh2

A luat-o pe aratura Vistantric

Mare nesimtita esti.

😃

Se numeste "antispam"!!!

😇

.

• Like 6
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

to alll ... bah, Raffa futea la greu cat multi dintre noi sugeau la tzatza ... o fi el un mic misogin, da' nu-si au sensul atacurile la adresa lui ... chiar e nevoie sa scapati de toti membrii vechi ... sa stiu sa plec si eu ..

Poti pleca de-acum.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te prostesti din ce in ce mai tare.
  • Like 7
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mare nesimtita esti.

Ia auzi cine vorbeste de nesimtire!!! Tupeistii naiba...
  • Like 6
  • Minus 19
Vizitator
Postat

Vistantric nu fi jigodie !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Te prostesti din ce in ce mai tare.

Nu ne putem ridica toți la subnivdlul tau de țărancă arțăgoasă si scandalagiu damblagită. Repet ce ti se întâmplă f bine, e purge :) meriti!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

te banez daca nu termini

Te sustin cu cea mai mare placere in a ta fapta!!! Chiar sunt curioasa sa observ CUM o sa faci sa fiu banata! Dar intai spune-mi adevarul si numai adevarul despre fapta ce afirmi ca esti in stare sa o faci!! Ma banezi, de ce? Cine te crezi tu? Alt justitiar al pulii...iti zic eu! Dar tocmai pe mine m-ati gasit...Eu nu incetez sa ma mai mir!! E incredibil cat de prosti si ignoranti sunteti...😃
  • Like 8
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ne putem ridica toți la subnivdlul tau de țărancă arțăgoasă si scandalagiu damblagită. Repet ce ti se întâmplă f bine, e purge :) meriti!

Ma confunzi...cu tine!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric nu fi jigodie !

Ti se pare, poarta ochelari si vei vedea mai clar!! Nu stiai ca tu esti o jigodie? 😃
  • Like 8
  • Minus 19
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am ramas doar noi doi pe topic... 😃

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tu îi susți pe acestia care pun sute de comentarii pe topicurile unde se scriu recenzii? Văd că le aprobi comportamentul cu like-uri si incep sa-i înțeleg pe cei care te-acuză de falsitate!!! Vezi ce fac acum pe topicul unde se scriu recenzii despre mine...cum iarăsi, pentru a treia oară posteaza sute de comentarii!!! http://nimfomane.com/forum/topic/69818-o-saptamana-in-valcea-0731670030/page-291

Am postat de vreo 2-3 ori pe topicul tău, "să revenim la recenzii". Oricum, ți-ai căutat-o!

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Ce-i frate cu labarteala aia de semnatura a lu' vis. E futut browseru' meu sau ce ? Sunt incalcite, incolacite, una peste alta caracterele. Dimensiunea, culoare, ai de plm zici ca-i boratura de caine turbat.

• Like 2
Postat

Ce-i frate cu labarteala aia de semnatura a lu' vis. E futut browseru' meu sau ce ? Sunt incalcite, incolacite, una peste alta caracterele. Dimensiunea, culoare, ai de plm zici ca-i boratura de caine turbat.

:))) s-a drogat iar nebuna

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

A fost prenadezu expirat :))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.