Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2019 Postat Septembrie 20, 2019 Buna!Disponibilă pentru programări!Ofer (oral+normal) protejat, squirt, Masaj prostatic, dominare hard, 69,diferite poziții, utilizez jucării atât pentru mine cât și pentru doritori,(strap on), Masaj erotic, prețul fiind 300 RON ora (oral+normal). Se acceptă: sarutari, mângâieri corporale, cunnilingus, annilingus, FK, foot fetish, fingering, role-playing, nipple play, squirt, masaj prostatic, PRETUL pentru DOMINARE HARD poate varia în funcție de cerințe.Locație :Bulevardul Unirii - ZepterNumar de telefon :0731875890Pret pentru o ora 300 RONO ora ședința dominare 300 RonO ora sex+dominare 400 RonO ora masaj relaxare, body si erotic cu finalizare dar FARA contact sexual, 200 RON.
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 UpA revenit Delya de i-ai pus fotografia?
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Unde i.am pus fotografia?
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Pe postarea de astăzi la 12.20 sau cel puțin asa apare la mine. E corect?
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Aceea sunt eu :slap2 Cred ca de fapt nici nu stii cn e Delya. Ea era blonda.
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Nu cred ca ma înșel dar sunt convins ca ma testezi.Tu ai altfel sanii(și în general arăți altfel) în plus dacă vezi doua trei postări anterioare chiar tu spui ca este fotografia Delyei. Am dreptate?
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Delia era blondaaaaaa. si aveam postare cu poza mea si a ei, Poza ei e stearsa de pisicuts. daca mai ai nelamuriri vb pe wpp. si te conving si cu pozele.
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 21, 2019 Are dreptate larisa, voiam să spun că parcă era blonda colega.
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Delia era blondaaaaaa. si aveam postare cu poza mea si a ei, Poza ei e stearsa de pisicuts. daca mai ai nelamuriri vb pe wpp. si te conving si cu pozele.OK.Nu cred ca te-ai suparat caci nu am vrut asta.Mai vorbim.Te pup.
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2019 Postat Septembrie 22, 2019 Disponibilă pentru programări!
impa Reputație: 10 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 23, 2019 Buna!Disponibilă pentru programări! Ofer (oral+normal) protejat, squirt, Masaj prostatic, dominare hard, 69,diferite poziții, utilizez jucării atât pentru mine cât și pentru doritori,(strap on), Masaj erotic, prețul fiind 300 RON ora (oral+normal). Se acceptă: sarutari, mângâieri corporale, cunnilingus, annilingus, FK, foot fetish, fingering, role-playing, nipple play, squirt, masaj prostatic, PRETUL pentru DOMINARE HARD poate varia în funcție de cerințe.Locație :Bulevardul Unirii - ZepterNumar de telefon :0731875890Pret pentru o ora 300 RONO ora ședința dominare 300 RonO ora sex+dominare 400 RonO ora masaj relaxare, body si erotic cu finalizare dar FARA contact sexual, 200 RON.La partea de dominare, esti activa sau pasiva?
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 Disponibilă pentru programări!
impa Reputație: 10 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 23, 2019 ActivaNu e treaba buna!
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2019 Postat Septembrie 28, 2019 Buna dimineata! Disponibilă pentru programări!
Vizitator xyzzyx Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Cel mai bine aratai in pozele de la pagina 5 de acum un an jumate, acum sincer in aceste poze pare ca e alta persoana :)) doar ca pretul de acum e mai mare ca cel de atunci
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Cel mai bine aratai in pozele de la pagina 5 de acum un an jumate, acum sincer in aceste poze pare ca e alta persoana :)) doar ca pretul de acum e mai mare ca cel de atunciAi dreptate cu pozele,dar cred ca de vina este fotograful,caci Larissa este neschimbata.Parca sanii sunt un pic mai mari ceea ce nu este rau deloc(,nu sunt lasati) si ii statea mai bine vopsita la par(cel putin asa imi placea mie)Despre pret iarasi ai dreptate mai ales ca si serviciile sunt mai putine(am inteles ca numai pentru clienti selectati -care or fi aia)au ramas la fel Cel mai bine aratai in pozele de la pagina 5 de acum un an jumate, acum sincer in aceste poze pare ca e alta persoana :)) doar ca pretul de acum e mai mare ca cel de atunci
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Postat Octombrie 2, 2019 Buna dimineata! Disponibilă pentru programări!
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2019 Postat Octombrie 3, 2019 Buna!Disponibilă pentru programări! Ofer (oral+normal) protejat, squirt, Masaj prostatic, dominare hard, 69,diferite poziții, utilizez jucării atât pentru mine cât și pentru doritori,(strap on), Masaj erotic, prețul fiind 300 RON ora (oral+normal). Se acceptă: sarutari, mângâieri corporale, cunnilingus, annilingus, FK, foot fetish, fingering, role-playing, nipple play, squirt, masaj prostatic, PRETUL pentru DOMINARE HARD poate varia în funcție de cerințe.Locație :Bulevardul Unirii - ZepterNumar de telefon :0731875890Pret pentru o ora 300 RONO ora ședința dominare 300 RonO ora sex+dominare 400 Ron O ora masaj relaxare, body si erotic cu finalizare dar FARA contact sexual, 200 RON.
hammude86 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2019 Postat Octombrie 3, 2019 Salutare..... Am găsit anunțul, am sunat.... Pt 200lei ora face doar masaj de relaxare, iar pt 300lei contact sexual..... Și a spus ca lucrează doar la ora..... Spor la treaba
Vizitator larissa212 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Postat Octombrie 4, 2019 Buna!Disponibilă pentru programări! Ofer (oral+normal) protejat, squirt, Masaj prostatic, dominare hard, 69,diferite poziții, utilizez jucării atât pentru mine cât și pentru doritori,(strap on), Masaj erotic, prețul fiind 300 RON ora (oral+normal). Se acceptă: sarutari, mângâieri corporale, cunnilingus, annilingus, FK, foot fetish, fingering, role-playing, nipple play, squirt, masaj prostatic, PRETUL pentru DOMINARE HARD poate varia în funcție de cerințe.Locație :Bulevardul Unirii - ZepterNumar de telefon :0731875890Pret pentru o ora 300 RONO ora ședința dominare 300 RonO ora sex+dominare 400 Ron O ora masaj relaxare, body si erotic cu finalizare dar FARA contact sexual, 200 RON.
iepurecoios Reputație: 369 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2019 Domnisoara poate ne incanti cu niste poze. Te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum