Sari la conținut

A New Sexy Challenge!concurs De Fantezii!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:....
Postat

Annona : Esti la doctor pentru un control de rutina...te priveste cu subinteles...te pune sa te dezbraci...continua...

Termen :5 zile

Postat

Rollerboy: esti invitat de onoare al unui bal al bobocilor la o facultate...o pustoaica care in aceeasi zi isi serba majoratul te vrea drept cadou...atunci ...acolo...Continua tu...

Termen 5 zile

Postat

Si acum ultimul ...omul cu o mie de nume...ca nici nu mai stiu cum il cheama(LeSadique era preferatul meu)...o vezi...iti place...e naturala, finutza, o vrei...o convingi...o legi de patul baldachin si...continua tu

Termen 5 zile

Postat

Ramona e cam blandutza daca da doua palme ... dupa mine purtai poseta ca pe o palarie!!! =))

Intreaba stapanirea daca aveti voie sa faceti fantezia asta cu mine la dublu tu cu Ramona :laugh2  si sa ma lamuriti si pe mine pe cine am pipait pana la urma ca era mare inghesuiala si nu mi-am dat seama :laugh2

Postat

Intreaba stapanirea daca aveti voie sa faceti fantezia asta cu mine la dublu tu cu Ramona :laugh2  si sa ma lamuriti si pe mine pe cine am pipait pana la urma ca era mare inghesuiala si nu mi-am dat seama :laugh2

Bag de seama ca nu realizezi ca nu te ,mai ridici de jos!!! =))

Postat

Vypane, si daca ma pupaie si daca ma pipaie, tot aia e....io sunt mai finutza asa si nu percep astfel de "tandretzuri" prea bine.... asa ca tot la palme se ajunge...Aviz amatorilor de badaranisme...huoooooo !!

BTW, sa mor io de am fantezii cu necunoscuti...si nici nu-mi iese geniul literar la lumina...

Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0
Postat

mai vreau 1-2 teme :P ma fac scriitor :P

Postat

Urmatoarea provocare  o voi adresa  unui stimat domn  VENTRINO.

TEMA  : Sex cu sotia sefului la el in birou

Termen: 5 zile

Buna seara.

Vreau sa fac cateva precizari:

1. Regret intarzierea cu care am postat, dar timpul nu mi-a permis sa fac acest lucru mai repede.

2. Deoarece nu am fost multumit de asezarea in pagina a forumului, am facut print screen-uri. Rezultatul, zic eu, arata destul de bine si usureaza lecturarea celor scrijelite de mine cu multa truda pentu blonda de la Timisoara.

3. Tema propusa nu m-a incantat deloc si nici nu pot spune ca este o fantezie de a mea. Sustin ce au spus si colegii de mai sus. O fantezie nu ti se dicteaza sau impune, este fantezia ta proprie, pe care tu alegi sa o dezvalui. 

4. Am incercat sa fac un compromis, sa impac tema data de blondina cu o fantezie mai veche de a mea, pot spune fantezia oricaruia la o anumita varsta. Ce a iestit va las pe voi sa descoperiti.

Spor la cetit si cel mai important, mult spor si sport in practica, ca asta ne omoara:

post-57892-0-70674000-1363361279_thumb.png

post-57892-0-48037100-1363361297_thumb.png

post-57892-0-46814200-1363361301_thumb.png

post-57892-0-28327400-1363361308_thumb.png

PS: Am si poze cu muza care m-a inspirat in scrierea celor de mai sus. Daca va intereseaza le pot posta, am acordul ei (de fapt sunt publice.....)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Prieteni,daca permiteti o sugestie:mai bine transformati acest topic din formatul actual intr-un asemanator defunctului "Interviul saptamanii".Adica,desemnati saptamanal un membru care sa-si expuna una sau chiar mai multe fantezii,eventual in episoade de-a lungul saptamanii in care a fost ales.Astfel are sanse sa si aiba viata mai lunga topicul si nici sa nu se plictiseasca cititorii dar mai ales cel ce scrie sa-si dea frau liber imaginatiei si talentului literar.Recunosc,nu am citit acest topic, (cum nu am facut-o decat foarte putin nici cu "interviul...") actiunea din ultimele nu mi-a mai lasat timp pentru lectura,poate a mai fost facuta o astfel de propunere situatie in care imi cer scuze. 

Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0
Postat

adevarat!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...