blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 11, 2013 Urmeaza si restul provocarilor astazi...
vyypuss Reputație: -425 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Martie 11, 2013 Ramona sau Sorme' Tema: concert in aer liber, esti pipaita pe fund de un barbat, te intorci,iti place continua tu...... 5 zile
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 11, 2013 Annona : Esti la doctor pentru un control de rutina...te priveste cu subinteles...te pune sa te dezbraci...continua... Termen :5 zile
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Annona : Esti la doctor pentru un control de rutina...te priveste cu subinteles...te pune sa te dezbraci...continua... Termen :5 zile O pune sa se dezbrace si dupa aia pleaca acasa.Singura.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 11, 2013 Rollerboy: esti invitat de onoare al unui bal al bobocilor la o facultate...o pustoaica care in aceeasi zi isi serba majoratul te vrea drept cadou...atunci ...acolo...Continua tu... Termen 5 zile
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 O pune sa se dezbrace si dupa aia pleaca acasa.Singura. si eu care credeam ca ma trece pe ...dieta!!!! ) ma lasa ala cu libidoul crescut si urgent trebuie sa gasesc pe cineva sa rezolve problema ... amatori ?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 11, 2013 Dieta...cu banane Vreau si eu ca-mi plac !
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Martie 11, 2013 Ramona sau Sorme' Tema: concert in aer liber, esti pipaita pe fund de un barbat, te intorci,iti place continua tu...... 5 zile Daca ma pipaie la concert, ma intorc si ii dau doua palme. Am incheiat fantezia. Multumesc !
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 Dieta...cu banane Vreau si eu ca-mi plac ! Blondino, nu te sfatuiesc sa consumi prea multe ca ingrasa
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Daca ma pipaie la concert, ma intorc si ii dau doua palme. Am incheiat fantezia. Multumesc ! Si dupa ce i-ai dat palmele, ai constatat ca sint chiar eu..... urmeaza continuarea ta
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 11, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 11, 2013 Si acum ultimul ...omul cu o mie de nume...ca nici nu mai stiu cum il cheama(LeSadique era preferatul meu)...o vezi...iti place...e naturala, finutza, o vrei...o convingi...o legi de patul baldachin si...continua tu Termen 5 zile
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 Si dupa ce i-ai dat palmele, ai constatat ca sint chiar eu..... urmeaza continuarea ta Ramona e cam blandutza daca da doua palme ... dupa mine purtai poseta ca pe o palarie!!! )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Ramona e cam blandutza daca da doua palme ... dupa mine purtai poseta ca pe o palarie!!! ) Intreaba stapanirea daca aveti voie sa faceti fantezia asta cu mine la dublu tu cu Ramona si sa ma lamuriti si pe mine pe cine am pipait pana la urma ca era mare inghesuiala si nu mi-am dat seama
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 Intreaba stapanirea daca aveti voie sa faceti fantezia asta cu mine la dublu tu cu Ramona si sa ma lamuriti si pe mine pe cine am pipait pana la urma ca era mare inghesuiala si nu mi-am dat seama Bag de seama ca nu realizezi ca nu te ,mai ridici de jos!!! )
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Atunci o sa contopesc cu fantezia mea si o sa iasa concertul de la vulcanii noroiosi.Ramona ma palmuieste si eu fac sex cu doua necunoscute.Ne-am scos de subiecte
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Poti sa zici si tu ca sint doctor si ies trei fantezi in una.Ca la mall
vyypuss Reputație: -425 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Martie 11, 2013 Daca ma pipaie la concert, ma intorc si ii dau doua palme. Am incheiat fantezia. Multumesc !Atunci te pupaie pe coapseeeee. Sormesi tu esti radicala mancati-asnasu tauuuuuuuuuuuuuu
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Martie 11, 2013 Vypane, si daca ma pupaie si daca ma pipaie, tot aia e....io sunt mai finutza asa si nu percep astfel de "tandretzuri" prea bine.... asa ca tot la palme se ajunge...Aviz amatorilor de badaranisme...huoooooo !! BTW, sa mor io de am fantezii cu necunoscuti...si nici nu-mi iese geniul literar la lumina...
maxxx80 Reputație: 233 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Martie 11, 2013 Maxxx80 : club de noapte...plin...o dansatoare te ia pe scena si.........in vazul lumii Termen :5 zilehai ca nu e rea tema pe care mi-ai dat-o sper sa am timp si inspiratie ca nu prea am talent de narator
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Martie 11, 2013 Postat Martie 11, 2013 mai vreau 1-2 teme ma fac scriitor
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 15, 2013 Urmatoarea provocare o voi adresa unui stimat domn VENTRINO. TEMA : Sex cu sotia sefului la el in birou Termen: 5 zile Buna seara. Vreau sa fac cateva precizari: 1. Regret intarzierea cu care am postat, dar timpul nu mi-a permis sa fac acest lucru mai repede.2. Deoarece nu am fost multumit de asezarea in pagina a forumului, am facut print screen-uri. Rezultatul, zic eu, arata destul de bine si usureaza lecturarea celor scrijelite de mine cu multa truda pentu blonda de la Timisoara.3. Tema propusa nu m-a incantat deloc si nici nu pot spune ca este o fantezie de a mea. Sustin ce au spus si colegii de mai sus. O fantezie nu ti se dicteaza sau impune, este fantezia ta proprie, pe care tu alegi sa o dezvalui. 4. Am incercat sa fac un compromis, sa impac tema data de blondina cu o fantezie mai veche de a mea, pot spune fantezia oricaruia la o anumita varsta. Ce a iestit va las pe voi sa descoperiti.Spor la cetit si cel mai important, mult spor si sport in practica, ca asta ne omoara: PS: Am si poze cu muza care m-a inspirat in scrierea celor de mai sus. Daca va intereseaza le pot posta, am acordul ei (de fapt sunt publice.....)
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2013 Prieteni,daca permiteti o sugestie:mai bine transformati acest topic din formatul actual intr-un asemanator defunctului "Interviul saptamanii".Adica,desemnati saptamanal un membru care sa-si expuna una sau chiar mai multe fantezii,eventual in episoade de-a lungul saptamanii in care a fost ales.Astfel are sanse sa si aiba viata mai lunga topicul si nici sa nu se plictiseasca cititorii dar mai ales cel ce scrie sa-si dea frau liber imaginatiei si talentului literar.Recunosc,nu am citit acest topic, (cum nu am facut-o decat foarte putin nici cu "interviul...") actiunea din ultimele nu mi-a mai lasat timp pentru lectura,poate a mai fost facuta o astfel de propunere situatie in care imi cer scuze.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum