Sari la conținut

VisTantric 0731670030

Postări Recomandate

Reputație: -1104
  • Oras:bucuresti
Postat

Băi curentatule, pozele sunt relevante! 

Ba, da' ce te fute pe tine grija de Vis tantric ? De ce esti pe topicul ei ? Bun, e urata - cum spui, e drogata - cum spui, se fute neprotejat - cum spui, e tot ce vrei tu. Si ce vrei de la ea ? De ce n-o lasi in pace ? 

Iti spun tot eu de ce. Ti-e ciuda ! Da, da, ti-e ciuda ! Ti-e ciuda ca se pisa pa tine, ca nu da doi bani pe tine, ti-e ciuda ca umbli aiurea pe la necoaptele alea de Anita Hering sau Natasha cea Rosie, cu bani multi, iar Vis, mult peste ele, ti-a dat cu tifla si te are la degetul mic  :laugh2  :laugh2

Degeaba ofticosule. Nu vei sti niciodata ce performante are Vis. Vrei ma sa stii ce-i ala un masaj inghinal ? Niciodata nu vei sti. Stai si te-nvarti ca un coi intr-o caldare. Habar n-ai de nimic. Esti amarat. esti mic, esti neinsemnat. Si devii plictisitor. Bleah !

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Unde p.m. îi vezi tu rotunzi, prăjito? Efectul drogurilor...  :laugh2

Aici? 😈😅post-143417-0-85277700-1525894869_thumb.jpg
  • Like 7
  • Minus 22
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba, da' ce te fute pe tine grija de Vis tantric ? De ce esti pe topicul ei ? Bun, e urata - cum spui, e drogata - cum spui, se fute neprotejat - cum spui, e tot ce vrei tu. Si ce vrei de la ea ? De ce n-o lasi in pace ? 

Iti spun tot eu de ce. Ti-e ciuda ! Da, da, ti-e ciuda ! Ti-e ciuda ca se pisa pa tine, ca nu da doi bani pe tine, ti-e ciuda ca umbli aiurea pe la necoaptele alea de Anita Hering sau Natasha cea Rosie, cu bani multi, iar Vis, mult peste ele, ti-a dat cu tifla si te are la degetul mic  :laugh2  :laugh2

Degeaba ofticosule. Nu vei sti niciodata ce performante are Vis. Vrei ma sa stii ce-i ala un masaj inghinal ? Niciodata nu vei sti. Stai si te-nvarti ca un coi intr-o caldare. Habar n-ai de nimic. Esti amarat. esti mic, esti neinsemnat. Si devii plictisitor. Bleah !

Stai că vrea sa iti scrie mult si sa iti argumenteze vreo idee despre mine, cu toate că i-ai repetat ca nu mă cunoaste si-si iroseste puterile fără rost...
  • Like 5
  • Minus 22
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pentru că m-a înjurat de mai multe ori de mamă. Și pentru că a intrat pe topicele altor fete cu care se ceartă (cred că în afară de Adina, nicio fată nu o mai suportă, la cât de certăreață e). A făcut asta, lipsită totat de colegialitate și de bun simț, în speranța că le vor scădea veniturile și o vor lăsa în să ce certe și să abereze pe forum. Acum, să vadă și ea cum e! Toată ofensiva asta a ei, cu o grămadă de poze și copy-paste de acum 2-3 ani, spune multe.

Băi puțoiule, nu ai tu treabă ce fac eu cu banii mei și. Nu am avut niciodată în plan să o vizitez, nici când lucra în București, cu atât mai mult acum! Aberezi, ca de obicei!

• Minus 3
Postat

Pentru că m-a înjurat de mai multe ori de mamă. Și pentru că a intrat pe topicele altor fete cu care se ceartă (cred că în afară de Adina, nicio fată nu o mai suportă, la cât de certăreață e). A făcut asta, lipsită totat de colegialitate și de bun simț, în speranța că le vor scădea veniturile și o vor lăsa în să ce certe și să abereze pe forum. Acum, să vadă și ea cum e! Toată ofensiva asta a ei, cu o grămadă de poze și copy-paste de acum 2-3 ani, spune multe.

Băi puțoiule, nu ai tu treabă ce fac eu cu banii mei și. Nu am avut niciodată în plan să o vizitez, nici când lucra în București, cu atât mai mult acum! Aberezi, ca de obicei!

Nu cred ca Vis injura de mama. Poate doar daca a fost provocata rau de tot. Da' la Sweetpleasure n-o stiu sa-njure. Unde se pot vedea injuraturile ei ?

• Like 1
Postat

Nu cred ca Vis injura de mama. Poate doar daca a fost provocata rau de tot. Da' la Sweetpleasure n-o stiu sa-njure. Unde se pot vedea injuraturile ei ?

A înjurat de multe ori. Crezi că stau să caut pe unde m-a înjurat? Și nu numai pe mine. Dacă are pic de demnitate, va recunoaște. Asta cu provocarea ... dacă la miștouri răspunzi cu înjurături, cum se cheamă? 

• Minus 3
Postat

A înjurat de multe ori. Crezi că stau să caut pe unde m-a înjurat? Și nu numai pe mine. Dacă are pic de demnitate, va recunoaște. Asta cu provocarea ... dacă la miștouri răspunzi cu înjurături, cum se cheamă? 

Daca a injurat de mama pentru un simplu misto nu e in regula.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ä‚stia nu fac simple mistouri, sunt niste idioți si ati vazut si voi de ceea ce sunt in stare...Oricum nu caut sa-mi aprobe nimeni nici un gest dar hărțuirea si minciuna nu este ok să o îndrepți in mod constant asupra unui om. Daca mai suntem oameni... 😕
  • Like 7
  • Minus 19
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Bre,cu lingerisme n-ai s-o futi pe Vis nici peste 10 ani.Mamaia e lesinata de foame,bagi o fisa dai o muie.Anilingusul virtual pe care il faci tu e inutil.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bre,cu lingerisme n-ai s-o futi pe Vis nici peste 10 ani.Mamaia e lesinata de foame,bagi o fisa dai o muie.Anilingusul virtual pe care il faci tu e inutil.

Despre inutilitatile tale nu vorbesti? Dar ce faceti măi, ati mutat Bucurestiul pe topicul acesta...?

• Like 7
  • Minus 19
Postat

Despre inutilitatile tale nu vorbesti? Dar ce faceti măi, ati mutat Bucurestiul pe topicul acesta...?

Saptamana viitoare am drum in Valcea,asa ca imi fac intrarea sa bag si io o fisa la matale,vreau sa te te pis in cur.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu ma pot certa!!! De cate ori sa repet... 😅
  • Like 7
  • Minus 19
Postat

Asta ziceam și eu, mon cher! Asta ziceam și eu! Făceam mișto  de aerele ei, de postările ilizibile ... mă rog, din astea! A început să jignescă, la început am păstrat o cât-de-câtă decență, a continuat, iar când i-am spus că e o prostituată ( n-o să susții că e altceva!), mi-a zis : prostituată e mă-ta. E decedată, așa, printre altele și știa de la disputele mele cu Mîșkin, care tot nemernicii din astea zicea. 

Asta, a fost prima oara, a mai comis-o. Râdem, ne mai înțepăm, dar până la mame! Sper că ești de acord!

Așa că, nu o mai apăra atâta, dacă nu știi unele chestii!

O seară bună!

• Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Copy paste de acum trei ani... 😀

Mare mai vă e oftica!

Duamne, iarta-i!...

• Like 8
  • Minus 19
Postat

Zice că a futut-o! Probabil că vrea mocangeli. 

• Minus 3
Postat

Anilingus virtual faci mataluta. Esti in plus, habar n-ai despre ce e vorba in propozitie. Bai pulifrici, asta cu 10 ani e valabila pentru alti linge blide. Ori n-ai inteles, ori nu stii sa citesti. O cunosc  demult pe Vis asa ca treba cu lingerismele recit-o la alta masa. Misca !

• Like 1
Postat

Da-o-n pula mea ce mocangeli mai vrea ala cand Vis cere un pachet de tigari si o saniuta.

Postat

:laugh2  :laugh2

Aici esti prost rau, n-am cum sa-ti spun altfel.

• Like 1
Postat

Da-o-n pula mea ce mocangeli mai vrea ala cand Vis cere un pachet de tigari si o saniuta.

Io nu crez! E o femeie rafinată și o intelectuală. 

• Minus 3
Postat

:laugh2  :laugh2

Aici esti prost rau, n-am cum sa-ti spun altfel.

Gratuități, e mai bine, hemoroidule! 

• Minus 2
Postat

Anilingus virtual faci mataluta. Esti in plus, habar n-ai despre ce e vorba in propozitie. Bai pulifrici, asta cu 10 ani e valabila pentru alti linge blide. Ori n-ai inteles, ori nu stii sa citesti. O cunosc  demult pe Vis asa ca treba cu lingerismele recit-o la alta masa. Misca !

Cand o futeam in cur pe proasta asta,tu veneai sa-i faci anilingus.

Postat

Da' de unde stii tu mah ? Ai baut tu cu ea ? Bolovane, sa nu mori prost, Vis fumeaza, asa e, dar nu bea.

Vbsti sa nu te doara capul. Mars de-aici !

• Like 1
Postat

Cand o futeam in cur pe proasta asta,tu veneai sa-i faci anilingus.

Futeai pe dreak, taci in pula mea de jegos

• Like 1

Postat

Da' de unde stii tu mah ? Ai baut tu cu ea ? Bolovane, sa nu mori prost, Vis fumeaza, asa e, dar nu bea.

Vbsti sa nu te doara capul. Mars de-aici !

Nu bea, doar se droghează. 

• Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...