Sari la conținut

VisTantric 0731670030

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fă, ce-ai căutat iar, pe topicul altei fete? Cretino!

care topic ?

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Care ea, exista? Eu v-am vazut doar pe voi cum ati dat in mod public adresa unde prestează...si am spus ca nu sunt de acord cu asa ceva si sa va mutați certurile la discutii generale!

Nu cred. Vezi mă tarane prost, cum vorbesti! Fetele nu-s asa de idioate sa pună botul la vrajelile voastre, este o lipsă de discreție din partea lor daca e asa...

Fă, băga-mi-aș pula în strachina ta, ce cauți tu pe topicul ei? Cum adică, dacă există, drogată împuțită? Are recenzii fă și un nesimțit sau cretin care a vizitat-o,  a dat adresa exactă. Eu am observat, am reacționat și i-am scris lui Pisicuts să editeze, ceea-ce a și făcut. Ce p.l.m. te bagi ca musca în căcat, mai ales că nu poți să înțelegi texe simple? Tu ai citit, sau ai visat?

Stai în p.l.m. liniștită și nu te mai băga aiurea, drogato!

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

In seara asta e karaoke !

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Vă mai agitați mult fără să îmi spuneți ce doriți de fapt?

• Minus 1
Postat

Mamaie Alexandra,împcai-va cu gândul ca sunteti nite prostituate expirate la sfârit de "cariera" Acum noua generaie (Inesuka,Tanya,Deliapisii.....) mananca cozonac iar voi firmiturile.

Postat

Adevaratul futac vrea cârnita frageda,puiet fr vergeturi,celulita,unci care atârn dizgraios si ugere ca cltitele.

Postat

Clientela voastr se limiteaz doar la sclavii sexuali si limburicii anali care sunt complexai de frumuseea putoaicelor,acei papagali flauai care dau in bâlbâial când au in fata o fata frumoasa.

Postat

pai nu spuneai tu fa prajito ca toti suntem proxeneti si numai tu si cu Adina, balena aia cu hepatita sunteti independente ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...