picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 vada toata lumeaSTF Picoaie, din cauza ta !De aceea ești tu agramat, că te-am enervat eu? :laugh2Puțoiule! 4
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Iar minti, cabotinule ! Cacatu tu-l mananci du-te in p.m de-aici ! Bai pula beata, tu ce credeai, ca iau pozitia ghiocelului in fatza voastra nenorocitilor ? Jegosilor ! V-ati luat de mine ? Va fut in gura de nu va vedeti ! Caramba !Și de ce ne-am luat de tine, puțoiule? Ia gândește-te cât înjuri ca un birjar beat în zi de leafă! 4
indragostitul Reputație: 672 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 30, 2018 Ai de pula mea 1
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Și de ce ne-am luat de tine, puțoiule? Ia gândește-te cât înjuri ca un birjar beat în zi de leafă!Mars mincinosul forumului care esti ! Minti ca un activist, panarama dreak !
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 De aceea ești tu agramat, că te-am enervat eu? :laugh2Puțoiule!Arunc muci pe tine, lingurarule !
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ba, nu te potolesti ?Ba raiosule, mars dreak de pe forum ca vin peste tine si-ti crap capu' ! Nenorocit care esti pe pamantu' asta !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 Mars mincinosul forumului care esti ! Minti ca un activist, panarama dreak ! Arunc muci pe tine, lingurarule ! Nervosule, mai fute,bă și tu ceva! :laugh2 4
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nervosule, mai fute,bă și tu ceva! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ce mah ? Vai de steaua ta cu recenziile tale mincinoase.Tu'va-n gura de jegosi, am aratat clar Nu-urile din lista Erikai si v-am stricat ploile. Guvizii dracului !Cu Vis nu v-a mers, de-aia va luati de ea. Degeaba, pulifricilor. Are numai recenzii bune. O luati in mana !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 :laugh2 :laugh2 Ce mah ? Vai de steaua ta cu recenziile tale mincinoase.Tu'va-n gura de jegosi, am aratat clar Nu-urile din lista Erikai si v-am stricat ploile. Guvizii dracului !Cu Vis nu v-a mers, de-aia va luati de ea. Degeaba, pulifricilor. Are numai recenzii bune. O luati in mana !Repet: fute și tu ceva! Eventual pe prăjita de Vis! :laugh2P.S. Prost te-a mai făcut! 5
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 Ba raiosule, mars dreak de pe forum ca vin peste tine si-ti crap capu' ! Nenorocit care esti pe pamantu' asta !Vino! :rax2 5
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Vino! :rax2Ba candriule, tu ti-ai mai facut o data valiza si ai plecat o luna din Bucuresti. Te-au mai gasit unii. Or sa te gaseasca si acum. Altii. S-o ai pregatita. Valiza, paraliticule.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ba raiosule, mars dreak de pe forum ca vin peste tine si-ti crap capu' ! Nenorocit care esti pe pamantu' asta ! Dispari aurolacule, sclav esuat !
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Repet: fute și tu ceva! Eventual pe prăjita de Vis! :laugh2P.S. Prost te-a mai făcut! Iar esti prost. Ti-am zis ca habar n-ai ce stie si ce poate Vis. Ehe, prostane, prostane, cu putine exceptii, Vis e peste toate fufele de-aici.Ce sa stii tu, esti un cacat de respirator subacvatic care mai profita de meltencele parasutate la capitala. Esti demn de mila. Pfff
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Dispari aurolacule, sclav esuat !Te fut in gura spirtarule !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 Ba candriule, tu ti-ai mai facut o data valiza si ai plecat o luna din Bucuresti. Te-au mai gasit unii. Or sa te gaseasca si acum. Altii. S-o ai pregatita. Valiza, paraliticule. Am fost plecat trei zile și oricum, nu m-a găsit nimeni. https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/calmeaza-te-durex-isi-cere-scuze-pentru-nasterea-ta.png 5
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 Iar esti prost. Ti-am zis ca habar n-ai ce stie si ce poate Vis. Ehe, prostane, prostane, cu putine exceptii, Vis e peste toate fufele de-aici.Ce sa stii tu, esti un cacat de respirator subacvatic care mai profita de meltencele parasutate la capitala. Esti demn de mila. PfffProst te-a mai făcut! :laugh2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Prost te-a mai făcut! :laugh2A dat streachea in maidenezul asta de ultraprost.
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Prost te-a mai făcut! :laugh2Iar e apa de ploaie. N-ai ce sa mai zici. Vezi, idiotule, asa se observa cat esti de limitat. Esti in corzi, vai de capu' tau.
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 A dat streachea in maidenezul asta de ultraprost.Sugi pula jigodie penala ce esti.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 A dat streachea in maidenezul asta de ultraprost.E un puțoi isteric, dă-l sânge, să-l bată! :laugh2 5
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 Iar e apa de ploaie. N-ai ce sa mai zici. Vezi, idiotule, asa se observa cat esti de limitat. Esti in corzi, vai de capu' tau.Mai bine înghițea! :laugh2 5
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Am fost plecat trei zile și oricum, nu m-a găsit nimeni. https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/calmeaza-te-durex-isi-cere-scuze-pentru-nasterea-ta.pngAi fugit de frica te-n noroc de casalot. Astia de-acum te baga-n spital, trei chirurgi n-o sa-ti ajunga :laugh2 :laugh2 Ai belit-o, v-ati dat la tipa care nu trebuia.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Sugi pula jigodie penala ce esti. cauta cearta in alta parte ! :bye
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum