Sari la conținut

Iesire Vineri..

17 membri au votat

1. 1. De la ce ora sa iesim ?

Postări Recomandate

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Super, asteptam trecerea ta prin Cluj.

Apeciem asta... si pana la urma asa se e normal sa fie, trebuie sa faci un turneu national, sa arati tuturor medalia primita :D

De ce sa benefiecieze doar unii de nurii tai? Da' noi, clujenii, ce avem?! :P

Link spre comentariu

Apropo, intr-o discutie avuta cu una din fetele noastre din Cluj mi-a reprosat ca nu sunt si ele invitate.

Baszokbele, fa si fetelor cate-o invitatie.  ;)

Despre cine e vorba? Sa pot lansa invitatia

Link spre comentariu

N-am acord ei sa o mentionez aici (si nici cu PM nu pot), dar se poate face o invitatie la modul general, adresata fetelor active pe sectiunea Cluj. 

Asta, bineinteles cand intradevar e vorba de o iesire programata si unde sunt si doritori.

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

N-am acord ei sa o mentionez aici (si nici cu PM nu pot), dar se poate face o invitatie la modul general, adresata fetelor active pe sectiunea Cluj. 

Nu inteleg de ce asa de mare secretul,doar pana la urma de ce mai vrea la intalnire,de nu doreste sau nu doresti tu a zice cine,daca vine la intalnire, nu tot aflam cine va fi,sau va fi bal mascat?

Si bravo Romania ca a batut Ungaria. :bravo  :bravo  :bravo 

PS-Probabil voi veni si eu la intalnire,desi nu voi fi eu,poate va fi altcineva,dar tot voi fi eu oare sau nu,totusi nu voi spune,e secret,nu vreau sa stie lumea ca sunt eu,nu am acordul meu inca,vai vai pana la urma la ce mai foloseste forumul sau acest topic,sa inteleg ca la intalnire pot spune ca sunt nu stiu eu ce alt user,asa ca imi place mie sau ce?

WHATEVER!!!

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Dragele mosului, fetelor din Cluj, sunteti invitate la intalnirea ce va avea loc Vinerea viitoare, la Oradea. Detaliile "sensibile" referitoare la ora si locatia exacta o sa vi le dau, celor ce-mi vor cere acest lucru, printr-un PM.

Fratilor, invitatia e valabila si pentru voi; astept PM de la cei interesati.

Numai bine,

R.

Link spre comentariu

Nu se mai anunta nimeni? :( Il lasati pe "saracul" skappie sa vina singurel... daca-l violeaza vreo oradeanca! :lol: Sa stiti ca primim si "ucenici" cu vechime. ;)

Of, of... si cand ma gandesc ca voi ati fost impulsul de care am avut nevoie pentru a incepe organizarea intalnirilor in Oradea. Oricum va multumesc mult!

Link spre comentariu

Nu se mai anunta nimeni? :( Il lasati pe "saracul" skappie sa vina singurel... daca-l violeaza vreo oradeanca! :lol: Sa stiti ca primim si "ucenici" cu vechime. ;)

Of, of... si cand ma gandesc ca voi ati fost impulsul de care am avut nevoie pentru a incepe organizarea intalnirilor in Oradea. Oricum va multumesc mult!

Mai,mai

Link spre comentariu

Dragi colegi, se pregateste partea a 2-a a unei I.Z.N.* care va avea loc, si de aceasta data, la Oradea. Cine se inscrie? Detaliile "sensibile" se vor transmite cu ajutorul PM-urilor. Va asteptam cu drag!

I.Z.N. = Intalnirea Zonala a Nimfomanilor

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare! 

Duminica seara (nu stiu ora deocamdata...) se va iesi la o bere, o mica sueta etc etc. (cunoscatorii stiu deja povestea). Cei care doresc sa vina sa imi scrie pe PM unde am sa va dau mai multe detalii in zilele ce urmeaza. 

Salutari si respecte! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...