Sari la conținut

Iesire Vineri..

17 membri au votat

1. 1. De la ce ora sa iesim ?

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Miercuri, 16.10.2013, o sa vin la Cluj impreuna cu Fater; sunt doritori de-o iesire la cafea/suc/bere/vin undeva pe la ora 18:00-19:00? Doritorii sa-mi trimita un PM c-o sugestie pentru locatie sau un numar de telefon sa ne putem auzi si stabili detaliile "sensibile".

Numai bine,

R.

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Miercuri, 16.10.2013, o sa vin la Cluj impreuna cu Fater; sunt doritori de-o iesire la cafea/suc/bere/vin undeva pe la ora 18:00-19:00? Doritorii sa-mi trimita un PM c-o sugestie pentru locatie sau un numar de telefon sa ne putem auzi si stabili detaliile "sensibile".

Numai bine,

R.

De azi am si eu PM. Si pe mine ma puteti contacta.
  • Oras:.
Postat

@Lubric , @apuci ....M-as bucura sa ne putem revedea,fratilor. Din pacate PM pula,timp liber,cam tot asa....dar,daca e ok ora 19 :00- 20 :00 pentru voi...daca mai ai nr.-ul meu,ma poti suna oricand,daca nu,poti sa-mi scrii aici intervalul de timp in care pot sa te sun eu

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

De azi am si eu PM. Si pe mine ma puteti contacta.

Vai ce culoare ... nepotrivita ai frate  :laugh2

Cu cat l-ai mituit pe Pisicuts sa te coloreze in halul asta?!

Nu stiai ca e culoarea celor... "pe invers"?!?!?!   :D

Vorbim la telefon despre intalnire, poate s-o portivi ceva  ;)

ps. oricum Felicitari pentru promovare!  :clapp

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Cacaniu sau nu, tot eu sunt! ;)

Amu ma reprezinta pe mine nu pe cei pe invers (pana cand sunt singurul in acest grup) :D

L-am "mituit" cu un multumesc pe mess.

Ps: invidiosule, ai vrea tu sa ai un grup numa al tau! :)

Postat

Baszo, eu iti dau acordul sa ma suni oricand, atat doar ca daca vorbesc mai serios inseamna ca am radare in zona. ;)

In fine... Din pacate, s-a amanat plecarea si aceasta va avea loc numai Joi asa ca daca pe data de 17.10.2013 sunt doritori si disponibili pentru o intalnire folositi cu incredere, PM-ul.

Postat

Pana la urma, dupa cum am scris si mai sus, va fi Joi asa ca nu fi-ti timizi propuneti, in PM, locatii ca doar e acasa la voi; voi stiti cel mai bine locatiile.

@oviii: Eu sper ca ultima parte din postarea ta sa nu fie intrebare ci sa fie o certitudine. :)

Postat

V-as ruga sa-mi comunicati si mie prin PM (ca acum am si eu mesagerie privata :D ) unde va intalniti, locatia.

Este foarte posibil sa ajung si eu dupa 20.30 - 21.00.

ps. ma bate gandul sa invit pe cineva (o fata) dar nu stiu daca e bine s-o fac.. ma mai gandesc.  :thinking

Postat

Deocamdata suntem in stand-by cu locatia, dar ne auzim la telefon. Sper sa te bata gandul tare de tot si sa vii insotit. :drool Am auzit ca asa-i frumos sa-ti primesti musafirii ;) si nu ma refer la Fater, deoarece pe el il cunosti. :P

Postat

Felicitari baietilor de la Oradea pentru vizita si sederea la Cluj.

Bravo clujenilor care au fost la intalnire.

Ma bucur ca am intalnit niste oameni faini, niste adevarati prieteni.

Abia astept sa vina data viitoare.

Postat

Multumim de primire!

Imi pare rau c-am plecat asa "repede", dar soferul a fost grabit. Sper ca data viitoare sa fie intr-un week-end si sa stam mai mult. Oameni faini si in Cluj. Ma bucur ca v-am intalnit, oricum, pe cativa dintre voi, va "amenintam" de ceva vreme. ;)

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

Sper ca ai vazut ca noi, clujenii, raspundem pasnic la "amenintari". Multumesc celor ce au putut ajunge si au pus (hai sa-i spunem) umarul la realizarea unei iesiri pe cinste.

:beex2

Postat

Multumim de primire!

Imi pare rau c-am plecat asa "repede", dar soferul a fost grabit. Sper ca data viitoare sa fie intr-un week-end si sa stam mai mult. Oameni faini si in Cluj. Ma bucur ca v-am intalnit, oricum, pe cativa dintre voi, va "amenintam" de ceva vreme. ;)

Sa inteleg ca ati ajuns cu bine acasa.

BRAVO!

Imi facusem griji.... din cauza soferului grabit :P

Dar daca ma gandesc bine, cred ca ati ajuns inaintea mea acasa :D

Pe curand! ;)

Postat

Necolorati nu primiti?  :(

Glumeam,bineinteles.   :)

Felicitari baietilor de la Oradea pentru vizita si sederea la Cluj.

Bravo clujenilor care au fost la intalnire.

Ma bucur ca am intalnit niste oameni faini, niste adevarati prieteni.

Abia astept sa vina data viitoare.

Ma bucur ca am reusit sa ne adunam in numar asa mare. Ma bucur pentru reintalnirea cu vechii prieteni,cat si pentru posibilitatea de a cunoaste oameni noi.     Doamna  :kiss3   :bow  :hihat  ....saru'mana ,domnule  :beex2   :hihat .

Din pmdv a fost un mare absent,totusi,un om(localnic) a carui prezenta pe mine mereu ma bine-dispune.Din pacate l-am anuntat destul de tarziu si nu a putut ajunge "sub nici o forma".Poate next time. 

Ma rog,sper ca ne-am simtit cu totii bine. Ce imi place la iesirile astea e dispozitia fiecaruia de a se deschide cat de cat(dupa cum il/o lasa sufletul),posibilitatea de a interactiona cu niste oameni,despre care ai reusit sa iti formezi o parere de-aici,de pe forum,datorita postarilor facute.Pot sa spun,ca am reusit sa cunosc/intalnesc destui de multi membrii ai forumului. Si in toate cazurile a fost o adevarata onoare/placere....Normal ,ca si in orice,exista si doua exceptii.Poate am fost si eu prea grabit sa trag concluzii pripite. Momentan am un gust amar,o dezamagire profunda,in timp sigur imi va trece. Falsitatea si pseudo-prietenia nu isi au loc in preajma mea.Foarte posibil sa nu fi fost nici eu pe masura asteptarilor unora dintre cei cu care ne-am intalnit. Acestora le cer de pe acuma scuze 

Sper ca ai vazut ca noi, clujenii, raspundem pasnic la "amenintari". Multumesc celor ce au putut ajunge si au pus (hai sa-i spunem) umarul la realizarea unei iesiri pe cinste.

:beex2

Sa inteleg ca ati ajuns cu bine acasa.

BRAVO!

Imi facusem griji.... din cauza soferului grabit  :P

Dar daca ma gandesc bine, cred ca ati ajuns inaintea mea acasa  :D

Pe curand!  ;)

Sper la cat mai multe intalniri de genul,intr-un cadru cat mai prietenesc. Iesirile astea ar trebui sa devina un obicei,macar saptamanal...ar trebui sa ne asezam cumva "locul nostru". Daca aveti sugestii in privinta asta  :hmmm  :350x  asteptam cu nerabdare.
Imi pare rau ca nu am putut ramane pana la "finalizare". N-ar fi rau pe viitor sa tragem un chef de un weekend intreg,de vineri seara pana duminica seara,desigur dupa disponibilitatea fiecaruia.
@Fater, @Lubric multumim de vizita  :hihat
Postat

Mosule, tot respectu'! :D Dupa cum ai vazut si la IZN eu sunt omu' care vorbeste deschis cu toti; nu ma ascund spatele unui "paravan" (nu sunt pudic) si mi se rupe de restu'. Daca e vorba de distractie o duc pana "finalizeaza". :P In legatura cu locatia, mie mi-a convenit si-a fost OK, doar ca ar fi bine sa va gasiti si voi un "cuib" standard; cel putin la noi, in Oradea, exista un asemenea loc. :) Baszokbele, respecte si numai bine! :hihat

Dorinele, am auzit ca ati stat in cur si-ati dat din cap/gura! :P Imi dorec ca acel "curand" sa fie cat mai repede, nu de alta, dar sa "finalizam" seara/noaptea intr-un mod cat mai placut alaturi de studentele din Cluj. Sincer, mi-a facut o reala placere sa te intalnesc cat si pe restul "amenintatilor". :hihat

Postat

Dorinele, am auzit ca ati stat in cur si-ati dat din cap/gura! :P Imi dorec ca acel "curand" sa fie cat mai repede, nu de alta, dar sa "finalizam" seara/noaptea intr-un mod cat mai placut alaturi de studentele din Cluj. Sincer, mi-a facut o reala placere sa te intalnesc cat si pe restul "amenintatilor". :hihat

@Lubric, aceleasi consideratii si din partea mea  :hihat

Si tu si Fater sunteti doi tipi de treaba si da-mi voi sa-mi sa zic, cred ca va potriviti ca prieteni.

Abia astept si eu urmatoarea intalnire, dupa cum s-a putut vedea, sunt mult estudente si chelnerite in Cluj care merita abordate :P

Postat

O daaaaa.... mai ales alea cu umaru' dezgolit. :P Daca venea weekendu' stateam mai mult; si daca era numai dupa mine puteam sta pana a doua zi - eu aveam bilet de voie, dar "altii" nu, ca se grabeau la munca. :( Daca vii la Oradea te astept cu drag! :* ;)

Postat

Buna seara baieti...si scuze pentru intarziere .

Mi-a facut o deosebita placere aceasta intalnire...a ma revedea cu cei pe care-i cunosteam deja...cat si a-i intalni pentru prima oara pe altii .Asa dupa cum simt...imi sunt mult mai placute acest gen de socializari , decat cele virtuale .

Chiar daca intalnirea s-a intamplat intr-o zi de joi...si abia ajunsesem de la job...ma bucur ca cineva s-a igrijit sa-mi reaminteasca ( mersi baz ) .

Dorinel , cu siguranta am ajuns acasa dupa baietii din Oradea , eu am inteles asta abia dupa tigaile luate in cap de la nevasta si de la clienti . Ziua mea a inceput abia la ora 12...cred ca din cauza J&B-urilor...io cred ca au pus aia ceva in bautura . :laugh2 

Bey fratilor...care va pricepeti mai bine la piata streaptes-ului din Cluj...va rog sa faceti o lista cu cele frecventabile in diverse zile si la diverse ore ( din noapte ) .

In rest...sa ne vedem cu bine . :beex2 

:hihat 

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

1: cabaret grand hotel italia, e o fata acolo... carina....fund mega sexy, cred ca nu am vazut in viata mea fund mai sexy ca al ei sa fiu sincer ... restul fetelor simpatice...mai merge cate odata si o alta fata, giorgi...destul de sexy si ea.. se merita si numai pt carina :))... deschis cam in fiecare zi, program 11-05

2: sugar gentlemans club, la intersectia bucuresti cu iazului (e si ceva bar de jocuri de noroc pe acolo), aici e o singura fata draguta, siliconata, fund f sexy si ea.... si asta e deschis cam in fiecare zi... program 10-05, restul fetelor 2-3, nu-mi par iesite din comun

3: hotel onix, dar aici de cate ori am fost, nu mi-au placut niciodata fetele... cam grasute... dar nu am fost de multa vreme, deci poate s-o fi schimbat, nu bag mana in foc ca e deschis in fiecare zi, si nici nu stiu programul...aici am prins seri si cu 4 fete, dar de cele mai multe ori, doar 2 erau

4: era candva la hotel premiere ceva striptease, fete destul de sexy, era una siliconata, diana, foarte draguta.... dar e inchis din cate am inteles...nu am mai trecut pe acolo de multa vreme, deci posibil sa fi redeschis... aici cam 4-5 fete erau cam tot timpul

Acuma cat sunt ele de frecventate, depinde de noroc... adica eu personal am prins si pustiu cateodata, si cateodata si full.... nu am observat nici un pattern in legatura cu zilele in care tinde sa fie full si in care zile tinde sa fie gol... cand cum...

Altele, mai sunt ceva bombe in centru, da sincer nu le frecventez niciodata, intr-o singura seara, le-am luat toate la rand ca eram baut, si atunci am trecut si pe la acele bombe, da habar numai am pe unde sunt...

Cam astea le stiu/frecventez eu.... daca mai are si vreun alt coleg alte informatii, il rog si eu la randu-mi sa posteze, deoarece si eu sunt interesat...

Numai bine :)

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

andrei, vad ca esti destul de bine informat;

faci un bine si ne "recenzezi" pe scurt, cam care sunt distractiile in aceste cluburi, daca se poate obtine ceva?, care sunt preturile s.a.m.d.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...