Sari la conținut

Iesire Vineri..

17 membri au votat

1. 1. De la ce ora sa iesim ?

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

stiu.. dar  nu ma las batut...o sa mai incerc...azi noapte am visat cu domnisoara....asta e un semn divin:P

Postat

Inca o iesire tare reusita....n-o sa se mai termine niciodata ,sper. Incantat de revederea cu Ovii,cristiborce,bazdkiii,dorinel18(care  de data asta ne-a onorat pt. mai mult timp cu prezenta sa)incantat sa-l pot cunoaste si pe ciucurel.Cateva ceasuri bune petrecute intr-o atmosfera prieteneasca de zile mari. Nu cred ca am sa pot spune vreodata nu unei asmenea iesiri cu voi.Din nou,pacat pentru cei ce nu au putut ajunge .Domnilor   :hihat , si la cat mai multe iesiri. Sa fiti iubiti.

@bazdkiii,ar trebui sa insisti la domnisoara(ospatara),tot se "picura " cand se uita la tine

• Oras:cluj-napoca
Postat

:)

imi pare bine si mie in sfarsit ca am putut ajunge si eu la intalnirea asta,am cunoscut niste oameni minunati si cu niste calitati deosebite,spre dezamagirea mea ca dorinel18 nu a mai putut sta pana am ajuns si eu ca recunosc ca am ajuns destul de tarziu si chiar vroiam sa-l cunosc si pe dornel dar poate cu urmatoarea ocazie pe care o sa incerc sa nu ratez.

bazz in legatura cu ospatara ce pot sa zic chiar este ff draguta merita insistat. :P

va salut baieti si respectele mele.

Postat

ioi ovii nu ti-ar fi rusine cu 3 ai visat?dar cred ca erau doua si tu nu?:)

va salut baieti.

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

Baieti, mi-a facut placere sa ne revedem. A fost cam aceasi gasca ca dat trecuta. Imi pare extrem de rau ca nu am putut sta mai mult, avem atatea sa ne spunem... parerea mea sincera este ca sunt foarte constructive aceste intalniri. Pacat ca nu am avut onoarea sa-l intalnesc si pe ciucurel, de data asta programele noastre nu s-au potrivit, dar sa speram ca data viitoare recuperam.

Bazdkiii, succes cu ospatarita, intradevar faina fata! ;) Daca pui stromeleagu' pe ea, esti tare frate! Bafta!

Postat

Din partea mea s-ar putea intampla :)  dar dupa ora 21:00 - 21.30. Si mi-ar conveni sa fie tot acolo, in zona Engels.

Daca si cand stabiliti va dau si eu un semn.

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Nu sunt clujean nativ, insa din varii motive, petrec atat de mult timp pe-aci incat ma simt ca unul... :)

In cazul in care intalnirea devine realitate, primiti si "lume noua"...? As fi onorat!

Precizez insa, ca maine am treburi de servici despre care, din pacate, nu am idee cand se vor incheia.

Asadar, in cazul in care acceptati bagarea mea in sama... daca se intampla sa NU pot ajunge, rog insistent ca faptul sa NU fie considerat dovada de neseriozitate...

Cu respect, o seara faina tuturor.

Postat

eu inca nu pot sa zic un raspuns .. as vrea sa vin si eu , dar nu stiu daca o sa fie posibil... 

daca va intalniti il rog pe cineva sa-mi dea un msj cu ora si locul...numai atat..

o zi buna sa aveti!

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

La fel ca si colegul "thecat" pun si eu o intrebare: Primiti si beginneri? As fi foarte onorat sa ve intalnesc si sa va cunosc.

In caz pozitiv astept un mp cu ora exacta si locul intalnirii.

Va multumesc oricum ca v-am cunoscut, desi doar virtual pana acum.

Va poop.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Nu ne mai pupa atata sa nu faci herpes, nush ce e cu lumea din ziua de azi, aud barbati cu: am papat, dushuletz, diminutive de pasarica...daca nu te lasa nevasta sa fii barbat macar aici sa fii si sa zici un salut barbateste.

Crucru nu o lua personal, vorbeam la general.

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

Un PM si catre mine cu ora si locatia, va rog. Sper ca astazi sa pot ajunge, nu ca saptamana trecuta, cand am fost arestat la domiciliu' de o vizita inopinanta.

Mersi anticipat.

Reputație: 10279
Postat

Bine ca n-am picat drept neserios, caci, dupa cum aveam o neagra presimtire, ACUM am terminat si eu treburile zilei...

Raman interesat pentru o data viitoare, daca se nimereste sa nu fiu plecat prin cine stie ce colt de tara...

Postat

Pentru ca a trecut destul de mult timp si praf de un deget s-a pus pe topic, in timp ce schimbarile de trupe pe sectiunea Clujului au fost masive, propun sa ne intalnim vineri, cu mic si mare! Primul rand de bere e din partea mea (sper sa fie un rand gros).

Spor sa aveti!

Postat

imi pare nespus de rau ca nu pot participa ca joi seara plec din cluj,sper sa va intalniti in numar mai mare ca si cum am fost ultimul timp.

si fratilor va rog sa lasati ospatara ptr confratelui nostru bazdkii.

respectele mele

Postat

As vrea sa vin si eu.astept pm unde si de la ce ora ne intanim.

ps.acum sunt exact in localul unde am fost data trecuta dar domnisoara nu lucreaza azi...

Postat

Pai, atunci locatia sa fie tot aceeasi, ora mai trebuie sa o stabilim....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...