Sari la conținut

Iesire Vineri..

17 membri au votat

1. 1. De la ce ora sa iesim ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

aveti intalnire cu circuit inchis? Un bbb.. coleg de-al vostru m-ma facut taran ca nu l-am vazut si salutat pe chat in conditile in care am salutat pe toatavlumea. Oricum, multumesc pt ospitalitate. Clujul oricum l-am vazut si cu voia voastra sa nu, voi fi acolo

Link spre comentariu

:eek unde? s-a stabilit deja locatia?

era vorba de Cluj sandule, nu de locatie, asa ca fa misto cu altcineva. Si ca idee, sunt unde vreau, cand vreau si asta este. Nu imi place minciuna, falsitatea si ipocrizia. Mi s-a intamplat sa mai gandesc si cu alt cap decat cel care trebuie dar mi-a trecut. Asa ca nu pot sa nu constat ironia din mesajul tau. Stai linistit

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

inca nu s-a stabilit locatia :)..sa-mi dea pm cine  vrea sa vina vineri, sau sa-mi scrie aici ,sa stiu aproximativ cam cati o sa fiim.(astept si sugestii ) Asteptam cu drag pe toata lumea, poate sa fie musulman .ortodox catolic ,ateu,orice... poate sa fie ardelean, bucurestean moldovean ,tigan , neamt ,ungur  chinez..nu facem discriminare.... deci va rog sa lasati fustrarile acasa:)

o seara buna va doresc

bazdkiii

Link spre comentariu
  • Oras:.......
  • Oras:.......

inca nu s-a stabilit locatia :)..sa-mi dea pm cine  vrea sa vina vineri, sau sa-mi scrie aici ,sa stiu aproximativ cam cati o sa fiim.(astept si sugestii ) Asteptam cu drag pe toata lumea, poate sa fie musulman .ortodox catolic ,ateu,orice... poate sa fie ardelean, bucurestean moldovean ,tigan , neamt ,ungur  chinez..nu facem discriminare.... deci va rog sa lasati fustrarile acasa:)

o seara buna va doresc

bazdkiii

:iagree  :iagree  :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Din pacate, nu pot ajunge nici Joi, nici Vineri; cel mai probabil vin Luni, impreuna cu un frate. Oricum o sa postez pe topicul asta cand o sa fiu pe la Huiedin sa vedem daca va fi posibila o (re)intalnire la cafea. ;)

Se pare ca nu-mi surade norocul si nici Luni n-o sa pot veni; oricum n-au intrat zilele in sac asa ca ramane sa ne vedem "data viitoare". Distractie placuta Vineri si sa beti o bere si pentru mine!

Link spre comentariu

Din pacate trebuie sa predau la cineva treaba cu organizarea ca mi-a intervenit ceva si nu pot sa ma ocup de asta..nici nu stiu daca ajung inapoi pana vineri seara... Imi cer mii de scuze.

Sa traim bine.

Bazdkiii.

Link spre comentariu

:no2  O veste nu to

Din pacate trebuie sa predau la cineva treaba cu organizarea ca mi-a intervenit ceva si nu pot sa ma ocup de asta..nici nu stiu daca ajung inapoi pana vineri seara... Imi cer mii de scuze.
Sa traim bine.
Bazdkiii.

O veste nu tocmai buna :no2 In caz de forta majora,sunt de parare sa mergem in acelasi loc,unde am fost ultima oara. Nu cred ca ne mai ramane timp pana maine sa cautam dupa localuri. Totusi,nu ar fi rau de stiut,cine vine si cine nu vine? E un apel la confirmarea/infirmarea prezentei la intalnirea de maine.....

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ

eu ajung 100%, dar o sa dispar pentru ceva vreme.....si o sa reapar

daca e tot acolo.... nasol (nu ca ar fi rau localul - e o chestiune personala).... eu personal ma gandeam la o alta locatie..... ce ziceti?

Va rog sa va anuntati prezenta: aici sau PM!

Link spre comentariu

eu ajung 100%, dar o sa dispar pentru ceva vreme.....si o sa reapar

daca e tot acolo.... nasol.... eu personal ma gandeam la o alta locatie..... ce ziceti?

Va rog sa va anuntati prezenta: aici sau PM!

:laugh2 Ca un adevarat ninja. Mergi sa-ti pui sabia in teaca?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...