Sari la conținut

Iesire Vineri..

17 membri au votat

1. 1. De la ce ora sa iesim ?

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

SI EU SUNT PREZENTA 

:pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:

• Oras:cluj napoca
Postat

daca primiti un ucenic ca mine ...vin si eu la o bere , astept PM cu locatia , daca nu ma primiti ...asta e ...o beau singur :)

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

cratos... ai pm. pentru ca esti la inceput si pentru ca toti am fost odata asa. ;)

spor si sa ne vedem cu bine,

Postat

:pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:

mai e umpic.....iupiiii

Ps:eu o sa mai intarzii :blush2: ...dar vin sigur 

• Like 1
Postat

Ok. Te asteptam.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Distractie placuta, din partea fratilor oradeni! Trebuia sa facem o intalnirea la mijloc de drum.. Baszokbele2, zi-le tu de propunerea mea! :)

Postat

Dragii  mei vreau sa va multumesc tuturor care a ti participat la intalnire......a fost ceva deosebit! M am simtit foarte bine in compania voastra.....si va multumesc si pentru primire..!! Va saruta dulce Majoreta Clujului :*

:pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:

• Like 2
Postat

@DON13 nu s-a schimbat , rezervarea facuta era de la 19:20 ...atunci am ajuns si eu ...dar m-am dus la masa , dupa 10-15 minute au venit si baietii ...cand am venit eu era un tip chiar la intrare ( s-a dat la o parte ca statea in drum , cand sa intru cu masina ...cred ca tu erai :)) .

Postat

pentru Don13, intotdeauna va mai fi si o "data viitoare".... lantul intalnirilor nu se opreste aici.... continua ;).

Sper ca cei ce au reusit sa vina, sa se fi simtit bine, eu unul asa m-am simtit.

Spor s-aveti!

Postat

Daca erai cu un Opel Zafira,atuncea chiar eu am fost!!

de stiam  ca la 19:20 este rezervarea atuncea veneam si eu m-ai tarziu...Domnisoara bruneta de la primirea clientilor mi-a zis ca exista 2 rezerver Bogdan si Cristi  si ca nimeni inca nu si-a facut prezenta!

@DON13 nu s-a schimbat , rezervarea facuta era de la 19:20 ...atunci am ajuns si eu ...dar m-am dus la masa , dupa 10-15 minute au venit si baietii ...cand am venit eu era un tip chiar la intrare ( s-a dat la o parte ca statea in drum , cand sa intru cu masina ...cred ca tu erai :)) .

Postat

Intalnire de ieri seara mi-a facut din nou o deosebita placere.Chiar imi pare bine ca am reusit sa ajung si sa dau ochii cu minunata caprioara Amely . Chiar daca n-am ajuns la o lupta vanat-vanator in dormitorul ei tot am apucat s-o tuc de doua ori ( pe obraji)  :kiss2 si s-o strang o data in brate . Amely...poate...data viitoare . :2qm40hg

Pana la urmatoarea intalnire sa auzim numa' de bine .  :hihat

Postat

pentru Don13, intotdeauna va mai fi si o "data viitoare".... lantul intalnirilor nu se opreste aici.... continua ;).

Sper ca cei ce au reusit sa vina, sa se fi simtit bine, eu unul asa m-am simtit.

Spor s-aveti!

A fost o intalnire super.Ma bucur ca am reusit sa ne adunam in numar destul de mare. :hihat

:pompomgirl: Ma bucur ca te-ai simtit bine ,Amelia  :pompomgirl:

@cratos,incantat de cunostinta :hihat

Intrebarea e: pe cand un repetir,fratilor? Desigur,toata lumea e bine-venita

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

...

Intrebarea e: pe cand un repetir,fratilor? Desigur,toata lumea e bine-venita

Pai peste 2 zile este iarasi VINERI! :D

Postat

Ma gandeam, ca in data de 13.12.2013 sa organizam iarasi o INTALNIRE.

Sunt doritori pentru ziua respectiva?

Postat

Noi suntem deja un grup compact, daca vreti si puteti, veniti la Oradea - va asteptam cu drag. Lista actualizata o gasiti aici. :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...