Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 24, 2013 adrian10, esti atat de nesimtit incat numai in public se poate rezolva totul! Sa nu mai vorbesc de altcineva!! Lara, nu imi mai bat capul cu nimeni, scuzeTe-as ruga sa incetezi sa ti-l bati si de perete. Nu ajuta deloc si deranjezi si vecinii...
balkan Reputație: 322 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 24, 2013 io am facut recenzie cam spartana nu am nust ce vechime ... dar daca nu`i loc zice`tzi asa nu e cu suparare ... am intrebat doar ... pentru ca de ziua lu fuckster se zicea ca next time cand nu e asa de intim daca aveti loc e ok ... daca nu asta e ))
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2013 Postat Noiembrie 24, 2013 @balkan, hai sa vorbim oleaca pe mess. apuci2012
Bosssu Reputație: 405 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 24, 2013 adrian10, esti atat de nesimtit incat numai in public se poate rezolva totul! Sa nu mai vorbesc de altcineva!! Lara, nu imi mai bat capul cu nimeni, scuze alexandru, adrian ii un domn, si nu inteleg ce s-a intamplat cu matale, de ai inceput sa vorbesti mai neadecvat, toti avem perioade de nervozitate, dar nu trebuie sa vorbim, urat unui om, care nu ti-a vorbit cu cuvinte asemanatoare pe care le-ai folosit tu la adresa lui. II poti spune ceva si prin alte cuvinte.Imi cer scuze fratilor oradeni de interventie, dar il stiam pe alexandru alt om, trebuie sa te mai temperezi alex, nu ai o varsta de pustan, ai trecut ceva prin viata, si la experienta matale de viata nu-i frumos sa vorbesti urat.
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 24, 2013 1 - Lubric2 - Fater3 - Sergiu (daca ajunge)4 - Adrian105 - Lara6 - Loverboy7 - Chane`l8 - PapiAlex9...... @Lubric, sper ca ma imbeti bine sa uit de fosta
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2013 Postat Noiembrie 24, 2013 Papitule gata tati ai devenit liber de contract?As onora si eu cu prezenta dar trebuie sa plecla un eveniment special poate pan la sfarsit dean va mai vad. Distractie faina.
h0lyboy Reputație: 587 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:West Country Oras:West Country Postat Noiembrie 25, 2013 Cred ca vin si eu , Dar vin cu companie baieti...ma primiti? ...daca e sambata pot !!!
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 25, 2013 dap sunt liber de contract ce companie aduci tu ma?
loverel Reputație: 430 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Noiembrie 26, 2013 ne dai noua compania...si te distrezi tu singur ))) sau cu ceilalti.. asta daca compania inseamna femeie )
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Noiembrie 28, 2013 Mamaa, da' ce v-ati mai luat in gura... Ia nu stricati voi bunatate de topic ca ma supar! In fine, lista actualizata e urmatoarea: 1 - Lubric 2 - Fater 3 - Sergiu (daca ajunge) 4 - Adrian10 5 - Lara 6 - Loverboy 7 - Chane`l (daca-i prin zona) 8 - PapiAlex 9 - Balkan
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2013 Postat Noiembrie 28, 2013 Sfantu` domnule,l-ai uitat pe sfant.Sau deja ajunge IPS (Iaca Pula Sfinte)?
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Noiembrie 28, 2013 Lista intalnire - 13 Decembrie 2013: 1 - Lubric 2 - Fater 3 - Sergiu (daca ajunge) 4 - Adrian10 5 - Lara 6 - Loverboy 7 - Chane`l (daca-i prin zona) 8 - PapiAlex 9 - Balkan10 - H0lyBoy + "Surpriza"
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2013 Postat Noiembrie 29, 2013 Dupa o conversatie pe mess, ne-am intalnit cu confratele balkan. E un tip OK! pentru aceea a si fost adaugat pe lista de prezenta (sper ca nu sunt obiectiuni impotriva lui ca e "numai" un ucenic...... )
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2013 Postat Noiembrie 29, 2013 Daca tu zici ca este ok eu nu am nimic impotriva. Este binevenit.
loverel Reputație: 430 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Noiembrie 30, 2013 Primim cu drag...
zeppelin Reputație: 749 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 2, 2013 Va salut! Desi nu am vechime pe acest forum, as dori si eu o intalnire cu ,,gasca'' daca pot ,(trebuie sa gasesc un motiv serios pt a ma crede nevasta-mea sa scap ,,din lant'') si bine-nteles daca sunteti de acord cei care participati!
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2013 Postat Decembrie 2, 2013 intreab-l pe lubric, nimeni nu stie minti nevestele ca si el
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2013 Postat Decembrie 2, 2013 @zepelin68, azi dupa ce ne-am intalnit la o cafea , pot sa spun ca imi pare bine ca am reusit sa te cunosc si bineinteles esti binevenit in gasca
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 2, 2013 Va salut! Desi nu am vechime pe acest forum, as dori si eu o intalnire cu ,,gasca'' daca pot ,(trebuie sa gasesc un motiv serios pt a ma crede nevasta-mea sa scap ,,din lant'') si bine-nteles daca sunteti de acord cei care participati!zepelin cere sugestii de la baietzii insurati c um sa-ti aburesti muierea. probabil tu esti casatorit (nenorocit) de curand si nu ai experientza este un topic deschis pe DG unde poti invatza sa minti nevestica bun venit in randul mincinosilor
zeppelin Reputație: 749 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 2, 2013 Va multumesc celor care si-au dat acordul de a fi si eu din gasca..Astazi dupa ,,cafeaua'' bauta cu Fater, am inteles ca totul e Ok! (din punct de vedere a discretiei),..sper sa fie de acord si ceilalti cu prezenta mea!
Lubric Reputație: 707 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Decembrie 3, 2013 Lara, multumesc pentru "reclama"; esti o dulce! Doar ca ai uitat sa specifici ca e vorba de nevestele altora! Lista actualizata a intalnirii din 13 Decembrie 2013: 1 - Lubric 2 - Fater 3 - Sergiu (daca ajunge) 4 - Adrian10 5 - Lara 6 - Loverboy 7 - Chane`l (daca-i prin zona) 8 - PapiAlex 9 - Balkan10 - H0lyBoy + "Surpriza"11 - Zepelin6812 - Fuckster ( asta vine si neinvitat )
balkan Reputație: 322 Postat Decembrie 6, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 6, 2013 ma ember ... numa sa nu faci rau de la atatea caffele io ma gandeam sa schimb pe suc de soc ... danke
Lubric Reputație: 707 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Decembrie 9, 2013 Suntem pe ultima suta de metri cu intalnirea de Vineri, am gasit si-am facut rezervare cu jumate de gura; trebuie sa dau un raspuns mai sigur Miercuri. Cine vrea detallii legate de acest aspect sa-mi dea un PM pentru a putea sa confirm sau nu prezenta noastra in acel loc. Multumesc anticipat!
papialex Reputație: 465 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 10, 2013 ma eu nu am treaba cu rezervarea ta. Ma imbeti sau nu?nu trebuie sa ai tu grija de mine, are apuci )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum