Sari la conținut

Alina,cea care m-a fascinat 0767362197

Postări Recomandate

• Telefon: 0767362197
  • Oras:visefierbinti.ro
  • Disponibila
  • Disponibila

Sarut mana, draga doamna! Imi puteti spune va rog frumos ce program aveti? Si de asemenea daca acceptati la dumneavoastra tinerei de 22 de ani? As dori sa va fac o vizita.

Buna!Program 9:00-22:00,zilnic.In weekend pana mai tarziu.

Accept si tinerei de 22 de ani,tinand cont ca eu ma simt de 18 :) ...doar... sa nu fii...virgin.Anul asta nu corup virgini :P

Programari prin sms la nr din titlul topicului. :)

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

ATENTIE  !!!

Alina a devenit periculoasa. 

Nu stiu cum face, dar atunci cand ajungi pe mainile sau intre picioarele ei notiunea de timp dispare cu totul. Ultima intrevedere ne-a lasat pe amandoi intr-un lac de apa si abia respirand, iar nenorocitul de ceas arata o ora cu totul neverosimila.

Senzatiile au fost care de care mai deosebite si nicodata nu pot sa spun ca ma satur de ele. 

Multumesc  :kissing2  :hug1

• Like 12
Link spre comentariu
Vizitator folgers
Reputație: 0

Alinaaa!

Daca folosesc expresia "ingrozitor de bine, placut..." Si tot nu pot reda ce am simtit dupa ultima noastra intalnire! 

Credeti-ma am avut nevoie de ceva timp chiar si dupa ce am plecat sa-mi pot folosii capacitatile locomotorii! Cand am plecat mi-am zis gata, ajunge! Da de unde, imi vine sa o iau de la inceput! 

Cu ce sa incep? Parca am inceput mai devreme si nu am spus mai nimic! Asta este senzatia pe care am avut-o chiar si la a doua intalnire cu Alina. Da, totul mi se pare neverosimil! Am avut si de data asta impresia ca asa ceva nu se poate dar totusi mi se intampla!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Sunt câteva luni de când, la vaporaș fiind, citesc și observ topicul Alinei.

Coincidență sau nu, dar se pare că unde pune Alina gura .. creste poezia :)

Vrei să devii poet, scriitor, să ai brusc revelația cuvintelor și expresiilor, vrei să nu înțelegi nici tu cât de frumos, abstract și totuși coerent te exprimi .. aranjezi cu Alina o ședință de inspirație !

Zici că ți se suge vălul cel negru și te lovește armonia cuvintelor :)

Dacă era așa și în clasa a 8-a la comentarii prin anii 80 și ceva ... acum eram pe coperta unor cărticele clar.

Poate mi se pare mie :)

• Like 9
Link spre comentariu
Vizitator freeway1
Reputație: 0

Sunt câteva luni de când, la vaporaș fiind, citesc și observ topicul Alinei.

Coincidență sau nu, dar se pare că unde pune Alina gura .. creste poezia :)

Vrei să devii poet, scriitor, să ai brusc revelația cuvintelor și expresiilor, vrei să nu înțelegi nici tu cât de frumos, abstract și totuși coerent te exprimi .. aranjezi cu Alina o ședință de inspirație !

Zici că ți se suge vălul cel negru și te lovește armonia cuvintelor :)

Dacă era așa și în clasa a 8-a la comentarii prin anii 80 și ceva ... acum eram pe coperta unor cărticele clar.

Poate mi se pare mie :)

Nu ti se pare (d.p.d.v)!!!

Din experientele pe care le-am avut cu ea am ramas cu aceeasi impresie!!

• Like 9
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Am fost acum ceva timp si pe la alina, pentru mine a fost exact ce aveam nevoie in momentul ala, un oral de top. Restul e can-can :) alina, vezi ca nu uit de cafeaua aia ;)

• Like 8
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am fost acum ceva timp si pe la alina, pentru mine a fost exact ce aveam nevoie in momentul ala, un oral de top. Restul e can-can :) alina, vezi ca nu uit de cafeaua aia ;)

Multumesc frumos domnule Talibanu!te mai astept...la...o cafea...,suc..,ceai,...ce doresti domnia ta. :)

• Like 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Adresez scuze ...domnilor care au incercat sa ajunga la mine in ultimele zile.Am fost ocupata cu lucruri de natura personala,dorinte care s-au implinit si evenimente de sarbatorit. :)

Mii de multumiri...celor care si-au rapit un minut din timpul lor,pt a-mi adresa urari si ganduri pozitive.Sunteti niste draguti!...Va multumesc! :)  :)  :)

• Like 11
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

La multi ani stimata doamna, chiar daca urarile vin cu o intarziere de ...o zi.

Sanatate si spor in toate !

:laugh2  :bow  :laugh2

si LINDICUL TARE ar adauga ul_amelia!! si la mai mare!!vânt din  pupa!

• Like 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

La multi ani stimata doamna, chiar daca urarile vin cu o intarziere de ...o zi.

Sanatate si spor in toate !

:laugh2  :bow  :laugh2

Multumesc frumos,domnule Ravanelli! :)

• Like 6
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Salutari!

Incepand de astazi,oferta de servicii pt domnii interesati,va avea 2 optiuni.Asta pt ca imi doresc sa va pot primi pe toti cu zambetul pe buze,iar calitatea serviciilor sa fie de 100%.Daca exista vreo zi,in care consider ca nu pot da randament,la nivel maxim,prefer sa nu lucrez.Cei care ma cunosc,sunt deja la curent cu acest aspect.

Prima oferta de servicii,o cunoasteti deja,pt ca lucrez cu ea din mai 2018.

Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele:Fk,69,sex intre sani,sex oral(protejat sau neprotejat),deepthroat,sex normal(doar protejat),Cim,Cob.

Cadoul minim pt o finalizare este de 200 de ron.

Pentru cei care doresc 2 finalizari,matematica este simpla,cadoul meu,400 de ron.(cand faceti programari,va rog sa specificati,ca doriti 2 finalizari,sa stiu cum imi organizez timpul). :)

Cea de a doua optiune,se adreseaza doritorilor de senzatii tari,extreme,hard si deloc cuminti... ;)

Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele:Fk,69,sex intre sani,face fuck,hard extreme deepthroat,throat fuck,sex normal protejat(salbatic,hard,cu limite si artificii stabilite dinainte),Cim,Cif,Cob,swallow,(accept orice pozitie perversa aveti in minte).

30 de minute-300ron /60 de minute-600 ron(timpul actiunii din dormitor).

Daca va doriti asa ceva,in sms-ul de programare,specificati va rog...ca optati pt hard si pt care varianta,...30 sau 60 de minute.Am aceasta rugaminte,pt ca dupa nebunii de genul am nevoie de mult mai mult timp pt mine si de o revizie totala a aspectului,iar dc mai am programari in ziua respectiva,nu doresc sa fiu pusa in situatia de a nu le putea onora,.. :)

Programarile se fac telefonic sau prin sms la nr de tel.0767362197.Va recomand varianta sms-ului,pt ca la telefon sunt greu de prins,iar dc sunt ocupata,e lesne de inteles,ca nu pot raspunde.

Am rugamintea ca igiena sa nu lase de dorit,dusul de dinainte,fiind obligatoriu pt ambii protagonisti. :)

Multumesc!     Enjoy your life!!! :)

• Like 15
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias

Fiind in Constata pentru cateva zile, vroiam sa o cunosc si pe Alina, tentat de recenziile ei. Am contactat-o prin P.M. si ne-am inteles la data si ora.

Pot doar sa spun ca am apucat sa cunosc pe Alina, partea perversa in pat si Alina, partea mai inteligenta. Doua parti opuse care fac un intreg cu totul deosebit. Ma bucur foarte mult ca am apucat sa ii cunosc aceste 2 parti ale ei.

M-am simtit bine in compania ei si chiar este o fata deosebita, a reusit sa ma fascineze si pe mine.

Iti doresc la multi ani cu ocazia zilei de 1 Martie Alina si o primavara frumoasa.

• Like 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Multumesc frumos,domnule Angelmro!si pt randurile scrise si pt urare! :* Ocupa-te de acea mica schimbare,pt ca esti un om frumos interior si meriti ...sa fii fericit! :)

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Calator
  • Oras:Calator

Doamna, va rog nu mai fascinati barbatii din alte orase!

Deja se ajunge greu la dvs.Mai vine si vara,offf si cum necum baietii aia valabili din alte orase,vor ajunge la dvs.

Atunci sa vezi probleme,cand vor fi dispusi sa manance kilometrii de autostrada pt ca au descoperit  ceva unic,nepretuit ,o femeie extraordinara,speciala,care creaza dependenta si are capacitatea de a-ti ramane imprimata in creier.

Cu noi, ce aveti de gand sa faceti???intreb pt niste prieteni. :hihat

• Like 7
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Domnule Conqueror,te rog sa ma ierti.... :) stiu ca in ultimele 2 saptamani,programul meu nu a coincis cu al dvs,oricat v-ati straduit.

In aceasta saptamana,nu te mai las sa scapi :P asa ca...pregateste-te!.... ;)

Raspunsul la intrebarea de mai sus:  Cu dvs si prietenii,voi face exact ce am facut si pana acum :) nu detaliez...tin doar pt mine....

Domnii pe care ii cunosc deja,vor avea intotdeauna prioritate in lista mea de programari.

Nu intentionez sa vizitez alte orase(am fost intrebata si asta),iubesc Constanta...este orasul in care traiesc si locuiesc...iar domnii din alte orase,dc chiar doresc sa ajunga la mine,vor gasi cu siguranta solutii. :)

Saptamana frumoasa si plina de realizari!!! :)

• Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...