rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Aprilie 28, 2018 Pentru ca din cand in cand sunt acuzată ca sunt agresivă cu femei pe forum(eronat as zice,vsunt cumsecade spre prietenoasă cu femei așa cum se cuvine ), inclusiv de Pisicuts in momentele când i se suie un limbric lingău din forum in cur sau il lovește propriul autism ca sa răstălmăcească realitatea propun o listă cu rapandile proaste și ratate din history of nympho. Ca sa se înțeleagă ca nu e ceva personal voi face in paralel un top cele mai inteligente prestatoare după considerente ale mele, nu cacealmaua aia se awards de Anu trecut cu zeci de voturi clonă fara alta activitate Cele mai proaste all time: Stefy, Geta Cluj, Meda, Sorina4u, tenia/Denisa, Alessandra aia din moldova sau de unde e ea, Craiova ma rog.Pot argumenta la fiecare rațional si nu va precipitați sa mi-o întoarceți: eu nu ma prostituez, deci e NA 2
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 28, 2018 Si tina diamond, tare săracă cu duhul părea si înainte sa se prăjească zdravăn cu droguri
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 28, 2018 Pentru ca din cand in cand sunt acuzată ca sunt agresivă cu femei pe forum(eronat as zice,vsunt cumsecade spre prietenoasă cu femei așa cum se cuvine ), inclusiv de Pisicuts in momentele când i se suie un limbric lingău din forum in cur sau il lovește propriul autism ca sa răstălmăcească realitatea propun o listă cu rapandile proaste și ratate din history of nympho. Ca sa se înțeleagă ca nu e ceva personal voi face in paralel un top cele mai inteligente prestatoare după considerente ale mele, nu cacealmaua aia se awards de Anu trecut cu zeci de voturi clonă fara alta activitate Cele mai proaste all time: Stefy, Geta Cluj, Meda, Sorina4u, tenia/Denisa, Alessandra aia din moldova sau de unde e ea, Craiova ma rog.Pot argumenta la fiecare rațional si nu va precipitați sa mi-o întoarceți: eu nu ma prostituez, deci e NALas-o-n pace pe Sorina.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Mie mi se pare ca StefaniaLolipop , este de departe pe primul loc, parerea mea.
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 28, 2018 După cum am spus am eliminat orice subiectivitate când am enumerat. Este o simplă listă de așa NU, având in vedere ca am făcut concomitent un topic cu o listă așa DA!Imi rezerv dreptul sa gândesc si exemic după proprii indici, nu ai altora si sa exprim liber ceea ce percep.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Sa vedem si lista cu "asa Da". 1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 28, 2018 Sa vedem si lista cu "asa Da".Este postată Oly, poti contribui cu adăugiri după bunul plac.Later edit:http://nimfomane.com/forum/topic/113366-top-prestatoare-inteligente-all-time-hall-of-fame/
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 unde e tina ca si acum trage da mine sa o fut 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Este postată Oly, poti contribui cu adăugiri după bunul plac. Oki, merg acum, stai sa caut prin memorie. PS..Dar ce parere ai de adaugarea mea de la acest topic, ai vreun comentariu ?
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 28, 2018 Oki, merg acum, stai sa caut prin memorie.Bine, am edit mai sus si am pus linkul celuilalt topic.
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 28, 2018 1.Anonna2 Adina3Vistantric 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Oki, merg acum, stai sa caut prin memorie. PS..Dar ce parere ai de adaugarea mea de la acest topic, ai vreun comentariu ? si eu am editat...am mai pus un PS.
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Ai zis ca poti argumenta aceasta lista.Nu le stiu personal sau din citite pe fetele enumerate de tine, in schimb am "citit-o" pe Sorina4u. Poti argumenta de ce ai mentionat-o pe ea ? Dupa parerea mea, nu se incadra in lista facuta de catre tine, dar poate tu sti mai multe si poti explica. 22
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:F Oras:F Postat Aprilie 28, 2018 Mie imi place si Anonna, si Sorina4U. :inlovee
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Aprilie 28, 2018 TOP 10 CURVE PROASTE DE PE NIMFOMANE.COM Pipilica :first Picon n.am.ce.face.acum aka amada condition aka baselu aka sparrows ines prostitution si sutele sale de clone justlove tanya ana paraschiv machucambo
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Aprilie 28, 2018 1.Anonna2 Adina3VistantricHAHAHAHA =))))) 1 1
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Aprilie 28, 2018 TOP 10 CURVE PROASTE DE PE NIMFOMANE.COM VANATORU DE PROSTI :first VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI VANATORU DE PROSTI APEX, MARS CA ESTI PROASTA !!! =))) 1 1
jc0adm Reputație: 181 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Visulet pune naibii analizela alea !!!
atth0s Reputație: 242 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Atentie! Se fute fara prezervativ, femei sunt destule! Nu va riscati viata si familia!
jc0adm Reputație: 181 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Mamaie Alexandra,împcai-va cu gândul ca sunteti nite prostituate expirate la sfârit de "cariera" Acum noua generaie (Inesuka,Tanya,Deliapisii.....) mananca cozonac iar voi firmiturile.
atth0s Reputație: 242 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Lsai aburelile si prosteala ca voi sunteti nimfomane,va place pula la nebunie,sunteti experte in sex si alte cacaturi.
jc0adm Reputație: 181 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Adevaratul futac vrea cârnita frageda,puiet fr vergeturi,celulita,unci care atârn dizgraios si ugere ca cltitele.
atth0s Reputație: 242 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Clientela voastr se limiteaz doar la sclavii sexuali si limburicii anali care sunt complexai de frumuseea putoaicelor,acei papagali flauai care dau in bâlbâial când au in fata o fata frumoasa.
jc0adm Reputație: 181 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 A dat strechea in voi,frustrrile va fac sa avei reacii stupide,imbecile.
atth0s Reputație: 242 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Va ludai ca suntei realizate trâind intr-o lume paralel, dar uitai ca singurul motiv pentru care o femeie de 40+ se prostitueaz doar de foame.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum