Sari la conținut

Sonia Nerva Traian 0727906343

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna, sunt Sonia am 23 de ani sunt o tipa miniona, sexy, imi place sa fac sex si mi-ar placea sa ma ofer domnilor generosi amatori de sex platit.

Serviciile mele sunt:

-oral neprotejat

-normal protejat

-sarut

-masaj

-uro activ

-finalizare corporala

-alte fantezii pe care le discutam

Preturi:

-150 de lei o finalizare 30 de minute

-200 de lei o ora cu o finalizare si masaj

-250 de lei o ora cu 2 finalizari

Pozele imi apartin si sunt facute in locatia mea pe Nerva Traian unde va aastept incepand de acum.

Nu am un program stabil, dar voi lucra pana spre noapte.Am si o colega, intram si impreuna.

post-263218-0-99566200-1525005228_thumb.jpg

post-263218-0-28245400-1525005236_thumb.jpg

post-263218-0-80384700-1525005241_thumb.jpg

post-263218-0-14294200-1525005248_thumb.jpg

post-263218-0-35385700-1525005254_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Californio
  • Oras:Californio
Postat

O stiu pe Sonya de la un outcall cu ceva timp in urma. Nu-i stiu locatia pe anunt avea 'doar outcall' pe anunt

O fire simpatica si politicoasa, pozele nu sunt de actualitate, in schimb pot spune ca se implica foarte mult in act cu gemete, contre, dominare usoara, se misca bine deasupra cat si dedesupt. Sexul oral fara dinti

Eu am ramas satisfacut dupa intalnirea cu ea. Mai putin spus despre colega ei, e o alta mancare de peste, ba chiar te poate irita neavand frumusetea la fel de mare pe cat are tupeul.

Acum ca are o locatie as merge cu incredere la ea stiind ca ar fi o partida reusita.

Atentie mare la igiena, e putin mai matura de 23, dar nu se vede asta pe chipul ei.

Sfatul meu catre Sonia: Preturile sunt un pic cam piperate pentru inceput. Mai bine lasa din ele ca sa te cunoasca lumea. Iar daca te comporti respectuos si amiabil cu toti clientii tai si nu-i grabesti garantez ca o sa-ti faci o clientela ce va accepta preturile de mai sus. Si scapa de colega aia a ta. 

• Like 4
Vizitator
Postat

Dragul meu multumesc pentru apreciere.intr-adevar am mai lucrat pe publi si mergeam si la client.In prezent locuiesc cu o alta colega cu care nu am mai lucrat pana acum.Te invit sa o cunosti si pe ea pentru a vedea ca nu este aceeasi colega de care aminteai.

• Like 4
Vizitator
Postat

1.55 inaltime,iar greutate 55 kg ;) pupiii

• Like 2
Vizitator
Postat

Disponibila....pupiiii :*

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am dat intr-o noapte la titulara de mai sus si a fost bine as spune.Era imbracata intr-una dintre tinutele de mai sus si tocuri, este micuta de inaltime fund bombat, sani mici usor lasati.Se saruta cu tine daca iti doresti si o face cu pasiune.Si oralul mi-a placut fara prezervativ, dar din pacate si fara finalizare.Am futut-o destul de tare si tine, da contre ceea ce este inca un avantaj.Am ramas o singura finalizare la 150 de lei cam 25 de minute fara graba, igiena ok.

O nota generala de 8,5 daca facea si finalizare dadeam mai mult.

• Like 4
Vizitator
Postat

Disponibila...va astept cu drag ..pupiiiii

• Like 1
Vizitator
Postat

Disponibila

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cu cine esti colega? De ce nu faci oral cu finalizare? Masaj si la jumatate de ora?

• Minus 1
Reputație: 2259
Postat

Sarut inseamna banalitatea aia de adulmecat pe corp sau sarut adica fk cu limba si tot ce trebuie?

Vizitator
Postat

Da..sarut asa cum trebuie....si da..se poate face si masaj... :*

• Like 1
Vizitator
Postat

Ms frm...

• Like 1
Vizitator
Postat

Da..pot face si masaj...depinde cum ne incadram in jumatatea aceea de ora

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...