Sari la conținut

Mia matura - 0763515561 / 0725150614

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Raport calitate pret doamna este ce trebuie. Si eu am vizitat-o destul de recent si ca de fiecare data am plecat multumit de la ea. Daca stii cum sa te comporti si cum sa o tratezi nu are restrictie la nimic o poti fute exact cum iti trece prin cap. Recomand celor amatori de Gilf.

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 4 ore, OHara a spus:

Perfect o discuție interesantă, ce metode folosești pentru a te spala și "înăuntru" (in cur 😅)? Sau cum te curenți și înăuntru? Cum te speli "înăuntru" ? Sa fii curat bine...

Peria aia de langa weceu pt ce beteșic crezi ca zace acolo? 

• Haha 2
Postat
On 12/22/2024 at 3:01 PM, goguta2000 said:

Unde gasim anunt cu doamna?

Anunțul de pe publi24 este automat, dar în perioada asta, Mia nu o să vă răspundă.

De sărbători merge acasă în Bistrița.

Postat
Acum 10 ore, ElisM a spus:

Anunțul de pe publi24 este automat, dar în perioada asta, Mia nu o să vă răspundă.

De sărbători merge acasă în Bistrița.

Din cate am inteles de la eaca este din Maramures nu Bistrita si a zis ca intre sarbatori activeaza.

Postat
Acum 6 ore, olderman a spus:

150 fin ON/NP /30 min

200 fin ON/NP/AP /30 min

Heloo. La un moment dat mi-a zis cineva ca facea si N nepr...acum nu stiu ce sa zic...nu am propus, nu am incercat.

• Oras:City of Assoholics
  • Oras:City of Assoholics
Postat
Acum 8 minute, molson3 a spus:

Heloo. La un moment dat mi-a zis cineva ca facea si N nepr...acum nu stiu ce sa zic...nu am propus, nu am incercat.

La cat de obsedata este de igiena ei .. cat si a ta .. de genul ca te trimite la dush dupa ce intri si se uita la tine sa fie sigura ca te speli bine.. plus dialogul pe care l-am avut cu ea cand am fost..  in urma caruia am concluzionat ca e moarta dupa pula dar si mintea merge brici .. ma indoiesc profund ca ar face fara balon .. chiar si cu clienti fideli...

Ma rog .... este doar parerea mea in urma vizitei avute....

Postat
Acum 2 ore, molson3 a spus:

Eu sunt client fidel la ea de cativa ani buni,intr-adevar e nimfomana dar niciodata nu s-a pus discutia de a face NN,iti satisface tot felul de fantezii,uro,etc. dar NN niciodata.

Postat

Repet, poate m-am exprimat prost, aceasta discutia am avut-o cu un prieten care si el frecventeaza des la ea...acum daca el a vorbit prost, vorbesc si eu🤷‍♂️

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
La 22.12.2024 la 11:57, OHara a spus:

Perfect o discuție interesantă, ce metode folosești pentru a te spala și "înăuntru" (in cur 😅)? Sau cum te curenți și înăuntru? Cum te speli "înăuntru" ? Sa fii curat bine...

Cu furtunul de la duș 

• Haha 1

Postat

La multi ani! Sa fii sanatoasa sa ne poti face fericiti de fiecare data cand iti trecem pragul.🥂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...