picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2018 Ca de asta am creier, nu? Sa iau deciziile de una singura. Fiecare om e liber sa faca ce vrea , atata timp cat nu deranjeaza in jurul lui. Ca se simt altii deranjati de deciziile noastre, nu ne priveste pe noi.Una e sa fii deranjat, alta e sa te simti tu deranjat .Ines, tu chiar ai luat în seriod ce au spus ei? Tu chiar crezi că e cineva nebun să străbată țara pentru a te viola cu CIM, COF etc.? Chiar nu vezi că fac mișto de tine? Sincer, de data asta am râs și eu, dar nu de discutabilul lor umor! Ghici de ce anume! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Ines, tu chiar ai luat în seriod ce au spus ei? Tu chiar crezi că e cineva nebun să străbată țara pentru a te viola cu CIM, COF etc.? Chiar nu vezi că fac mișto de tine? Sincer, de data asta am râs și eu, dar nu de discutabilul lor umor! Ghici de ce anume!Pai si eu faceam misto de ei :))))))
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2018 Pai si eu faceam misto de ei :))))))Hai, măi! Pe bune? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Fa ines... te pufnea rasu de proasta ce esti. =))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Unde sunt restu de la lux ?Te-au lăsat la greu si suferință.... urât... foarte urât :(
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Unde sunt restu de la lux ?Te-au lăsat la greu si suferință.... urât... foarte urât :(Sunt la casierie. =)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Pe bune. Sunt in vacanta si imi permit sa mai fac o caterinca. Cand incep munca , vor primi direct ignore.Nu o sa mai am eu timp sa fac misto de toti fraierii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Unde sunt restu de la lux ?Te-au lăsat la greu si suferință.... urât... foarte urât :( dar nu sunt la suferinta. Sunt la relax.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Sunt la casierie. =)))Asa procedează un angajat model .... depune banii la sfârșitul programului =)) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 3, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 3, 2018 Pe bune. Sunt in vacanta si imi permit sa mai fac o caterinca. Cand incep munca , vor primi direct ignore.Nu o sa mai am eu timp sa fac misto de toti fraierii.Naturlich. Tre’ să te concentrezi să nu dai cu dinții.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Naturlich. Tre’ să te concentrezi să nu dai cu dinții. asta ma priveste strict pe mine.
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 3, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Mai 3, 2018 sa moara belgienii mei daca nu am rupt chilotii de pe o civila de ras.=)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 dar nu sunt la suferinta. Sunt la relax.Fa, te speli si tu la pisda macar acum ca esti chilean. Sau astepti sa dea clientii cu R8 cepu la branza? =)))) =)))
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 3, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 3, 2018 asta ma priveste strict pe mine.Și pe prăpăditu’ ăla care te plătește, olimpico. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Fa, te speli si tu la pisda macar acum ca esti chilean. Sau astepti sa dea clientii cu R8 cepu la branza? =)))) =)))Du-te si canta la alta masa ca n-am bani . 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 3, 2018 Nu toti “moșii” cer laba, si nu toti cei care cer laba sunt “moși.”Nu toti, majoritatea! Pai si eu faceam misto de ei :))))))Ti-am zis eu ca-si bateau pula de tine, atunci ti-a picat fisa 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Și pe prăpăditu’ ăla care te plătește, olimpico. si ma platesti tu cumva? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Du-te si canta la alta masa ca n-am bani .Hahahahhaha =))))Te-am silit, este? Te-am convins sa te speli? =)))))) =)))))) Hahahahhaha 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Nu toti, majoritatea! Ti-am zis eu ca-si bateau pula de tine, atunci ti-a picat fisaImi place sa analizez reactiile oamenilor in diferite cazuri . 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 3, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 3, 2018 si ma platesti tu cumva?Da’ ceam băut gaz?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Da’ ceam băut gaz?Tocmai asta zic. Ce sa cauti tu la mine , avand in vedere postarile tale idioate de-a lungul timpului. Tu du-te unde iti e locul :)) 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 3, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 3, 2018 Imi place sa analizez reactiile oamenilor in diferite cazuri . Mai bine apuca-te de futut ca o dama de lux! :) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum