xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 La tine in stomac =)))) iti era prea foame si ai bagat-o toata in tine Glumesc. Ba esti mebun? Peste si creveti cu paine? Hal de gusturi ce ai si tu. nu te-ai prins fa.. i-am scris si laicii aleia, prietena ta, denisa andreea alias taniaSUG , ce scriu eu nu e pentru toata lumea
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2018 "Visătorul"...altul care visează la utilizatorul lunii... l-am ajutat pe brett, poate te ajut și pe tine... el a avut 3,5 episoade, trebuie să insiști :) :offtopic 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Ines, oamenii ăștia emancipați mănâncă mămăliga cu pâine , suntem noi mai de la țara =)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 nu te-ai prins fa.. i-am scris si laicii aleia, prietena ta, denisa andreea alias taniaSUG , ce scriu eu nu e pentru toata lumea atunci nu mai scrie daca nu e pentru toata lumea.Intr-un mediu virtual public, este bine sa ii bagi pe toti in seama, nu sa faci abstractie de spectatori. Ti-ai pierdut cativa fani la replica asta. Trist.
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 3, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Mai 3, 2018 Iar stricati topicul? :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Ines, oamenii ăștia emancipați mănâncă mămăliga cu pâine , suntem noi mai de la țara =))Eu nu am mai auzit pește cu paine =))) doar la Xoxo acolo in ferentari exista combinatia asta . El e cu arta culinara =))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Capitolul 1. Arta culinara si ce presupune aceasta. Rezumat : Xoxo , in vara anului 2018, manca pește cu păine si se vedea buricul Pamantului.
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2018 O vai :)))) replica asta nu a inventat-o Vistrantric :))))Ba da. Esti si tu o fina observatoare a naturii umane.Asuma-ti conditia mai bine si presteaza cu talent daca esti in stare.Daca te futi cu talent si o sugi frumos, totul e bine. Restul e cancan. 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2018 Capitolul 1. Arta culinara si ce presupune aceasta. Rezumat : Xoxo , in vara anului 2018, manca pește cu păine si se vedea buricul Pamantului.Painea suna a ironie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Vara pe uliță - by XoXoNuu , el da mai mult spre Bacovia 1
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 3, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Mai 3, 2018 Baaa Ce fel pula me de qoute daț?Treci aici ca fute aistia topingul bah.Las-o pe @sarlotica deasupra si vin in coiae. :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Deznodamant : Xoxo nu realiza cat era de penibil si continua sa bage paine la fiecare masa , indiferent de meniu . Viața la țară e frumoasa pentru XoXo. La fel si aia din Ferentari , cand a ajuns la capitala, prin boscheti.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 atunci nu mai scrie daca nu e pentru toata lumea.Intr-un mediu virtual public, este bine sa ii bagi pe toti in seama, nu sa faci abstractie de spectatori. Ti-ai pierdut cativa fani la replica asta. Trist. corect, proastele sa ma evite
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Eu nu am mai auzit pește cu paine =))) doar la Xoxo acolo in ferentari exista combinatia asta .El e cu arta culinara =)))) E foarte trist daca nu ai auzit de peste cu paine, mai documenteaza-te.Dar de muie cu cacat si cu zahar vanilat ai auzit? 2 3
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Capitolul 1. Arta culinara si ce presupune aceasta. Rezumat : Xoxo , in vara anului 2018, manca pește cu păine si se vedea buricul Pamantului. Fa te faci de cacat, opreste-te.Pestele se mananca cu paine, la fel si fructele de mare. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Xoxo - Crize Xoxo - Melancolie Xoxo - Nervi de primăvara Xoxo -Nervi de toamna Xoxo - Obsesii
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 E foarte trist daca nu ai auzit de peste cu paine, mai documenteaza-te.Dar de muie cu cacat si cu zahar vanilat ai auzit?La ultima parte nu m-am gandit. Spune-ne tu cum este si in ce consta ca vad ca te pricepi =)))Posibil sa fie mancarica ta preferata
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2018 Fetele astea sofisticate nu mai stiu de mujdei, de saramura. Au doar impresii cu rucola, creveti, pula calului. Figuri ieftine. Cand traiesti din suptul pulii, n-are rost sa faci figuri. Strange banii ca sa scapi si sa faci altceva. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 corect, proastele sa ma eviteToata lumea te evita, doar tu cautu bagare de seama . Nu vezi =)))
pristanda Reputație: 6 Postat Mai 3, 2018 Oras:Section 1 Oras:Section 1 Postat Mai 3, 2018 A luat-o panica pă Ines,simt în urină ca de la data de 9 o să intre în concediu fără platăPS:Raluco,vezi ca băjeții poartă briceage la eiPPS: Sa vină miliția pă toping'Na-seara! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum